Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Átkok léteznek?

Átkok léteznek?

Figyelt kérdés
Az történt tegnap, hogy egy hölgy át akart verni, amit én megakadályoztam. Kaptam a telefonra egy hang üzenet idegen nyelven (privátban leírom akit érdekel) valószínűleg átok. 98%ban nem hiszek ezekben a dolgokban viszont marad 2% amikor velem is történtek olyanok ami érdekes. Tudom, hogy vannak olyanok akik letudják venni pénzért az ilyeneket viszont az már nekem üzleti tevékenység. Honnan tudom ha kifizetek összeget akkor, persze csinálja a dolgokat de valójában leveszi rólam az átkot? Sok rossz dolog történik velem és történt is. És fog is. Azt tudjam be az átoknak? Vagy ez csak egy elkeseredett ember próbálkozása aki a saját hülyesége miatt elesett egy kis pénztől és ebben a dologban látja a megnyugvást. Mennyire vehető komolyan egy ilyen spirituális ember aki mást át akar verni és utána még ő átkozódik. Van olyan hozzáértő aki tud válaszolni?

márc. 5. 10:37
1 2
 11/13 Janaqks ***** válasza:
80%
Létezik, pl a feketegyöngy átka
márc. 5. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, milyen nyelven volt a hangüzenet? (Privátban leírod?) Csak azért, mert egyszer régen én is kaptam bosszúból egy mágus tanítványától a telefonomra hangüzenetet, de az valami egészen furcsa, általam nem ismert nyelven volt, semmihez sem tudtam hasonlítani. De rengeteg erő és indulat volt abban az egy-két mondatban, hátborzongató volt. Azóta sem tudom, miféle nyelv lehetett.
márc. 5. 21:40
 13/13 anonim válasza:
75%
Igen, léteznek átkok. Létezik az a szellemi világ, ahol szintén törvények vannak, ami ugyanúgy hatályos, mint a mi anyagi világunk törvényei. Függetlenül attól, hogy mi tudunk róla vagy sem. A régi babonák nem mesék, hanem tapasztalatok továbbadása, bár sok bennük az utólagos ferdítés. Nem kevés ember van, aki valamennyire (vagy akár nagyon is) tisztában van ezekkel a szabályokkal, és ami ijesztő, ezek alkalmazásának a következményeivel. Az, hogy te úgy érzed (vagy akár ténylegesen) nem vagy hibás, és valaki megátkoz, az nem jelenti azt, hogy ez az átok ne működni. De a lényeg, amit tehetsz, gondolom hiszel (a teremtő) Istenben, imádkozz az átok eltörléséért, magad, családod, rokonaid, barátaidért, stb. Az ima hasonló erővel bír, mint az átok. Ja, és ne járj "csukott szemmel"!
márc. 7. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!