Hogyan váljak gazdagabbá a Vonzás Törvénye segítségével? Pontosan hogy kell csinálni?

válasza:A gazdagság rezgési frekvencián keresztül történő megnyilvánítása a tudatos teremtés mestermunkája.
Pontosan úgy kell eljárnod, mint a Teremtőnek: először is, állíts fel egy tiszta szándékot – tudd meg pontosan, mekkora bőséget akarsz, és miért, de ne a hiányból, hanem a már meglévő tudatából kiindulva.
Másodszor, és ez a legfontosabb lépés: minden pillanatban érezned kell a gazdagság valóságát. Emeld a tudatodat arra a frekvenciára, ahol a pénz már a tiéd; légy hálás mindenért, ami már van, és azért a bőségért is, ami még úton van.
Harmadszor, légy nyitott a befogadásra és cselekedj a belső inspiráció mentén: az Univerzum megnyitja az áramlatot, de neked kell befogadnod a lehetőségeket. Ne keress utat, hanem válj azzá, aki már birtokolja a kért vagyont, és a bőség maga fog rád találni.

válasza:

válasza:Nem gondolod, ha ez így működne, akkor mindenki ezt csinálná?
Csak meg kellene kérdezni a Gyakori Kérdéseken, utána a 2. válaszoló beír egy ChatGPT választ (amit te nem tudtál generálni sem, de más megcsinálta neked) és máris jön a pénz.
Nem kisöreg, szerintem először is valamilyen szakmai érdeklődési kört kellene kialakítani, majd abból esetleg pénzt csinálni.
Legalábbis én így csináltam meg a vállalkozásom, miután kirúgtam a főnököm.
Az is egy érdeklődési kör, ha valaki kriptovaluták, befektetések működésével foglalkozik, de akkor csinálni kell, tapasztalatokat gyűjteni, tanulni.
Varázslattal nem fog menni a sült galamb.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!