Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet Lilith-et vagy...

Hogy lehet Lilith-et vagy Lucifert megidézni, meghívni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a sok troll is megfog találni, de a kérdésem komoly.

Olyan írjon, aki tapasztalt az idézésben, démonológiában.

ápr. 25. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha van olyanod amit felajánlasz és ők akarják, akkor könnyen
ápr. 25. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Szívj valami drogot, tuti beválik.
ápr. 25. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:
2, miért kell ilyen kommentet írni azért, mert nem értesz egyet a kérdésemmel? Ettől jobb napod lesz?
ápr. 25. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
#3 nem tudom. Igen! Ez egy tanács volt. És neked? Hátha összejön!
ápr. 25. 20:34
 5/12 A kérdező kommentje:
4, választ kértem, nem tanácsot! Sajnálom, ha neked az okoz örömöt, hogy ilyeneket kommentelj.
ápr. 25. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
#5 figyelj! Ha nem írtad volna oda hogy a sok troll meg fog találni, akkor nem írtam volna ide semmit. De leírtad akkor juszt is. 2,4 vagyok
ápr. 25. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem megidéztem, hanem sátánista beavatási szertartást kerestem a neten és elvégeztem. 3 évig voltam sátánista, aztán megköszönte neki a s segíts éget, tanított és nem szóltam hozzá többé, Istenhez visszatértem. Most már Istenben sem hiszem, így egyikük höz sem fordulók semmiért.
ápr. 25. 20:56
 8/12 igazadvan ***** válasza:
0%
#7 de nyugtass meg, hogy azóta beállították a gyógyszeradagodat.
ápr. 25. 22:13
 9/12 Thunderfairy ***** válasza:

1. Nem léteznek ilyen lények.

2. Rendkivűl veszélyes lenne ilyeneket megidézni. Sok horrorfilm témája

ez az idézősdi.

ápr. 25. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
33%

8-as

Megnyugodhatsz. Akkor is szedtem pszichiátriai gyógyszert, amikor sátánista lettem. Meg most is szedek, sokkal kisebb adagban. Semmi köze nem volt a kettőnek egymáshoz. Mostanra meg a tapasztalataim győztek meg róla, hogy nincsen se Isten se Sátán. Természettudományi érdeklődésem van, es a tények meggyőztek. Meg a társadalmi történések is .

ápr. 26. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kicsoda Lilith a spiritualizmus szerint?

Egy démon? Vagy csak kitaláció? (A bibliai sztori nem érdekel, azt ismerem)

Ki mit tud az Ég királynőjéről?

Ő Lilith, Babilon Nagy Asszonya vagy ki? Ko érzi még úgy, hogy gyűlöl itt lenni a Földön és hogy nem ide való?

Hogyan halt meg Lilith?

(Ha meghalt) újjászülethet?

Lilith-ről bővebben?

Nagyon szeretném megtudni Lilith történetét. Mert annyi féle verziót találtam, hogy már nem tudok különbséget tenni. Megjegyezném NEM kérek a vallási vitákból. Láttam már gyk-n hasonló kérdéseket, de nem igazán találtam választ is...

Ha Lucifernek gyereke születne, és átvenné a régi helyét a mennyben, akkor ezt mennyire viselnék jól az emberek?

Mi lenne ennek a hatása? Mikor derülne ki? És egyáltalán ti mit szólnátok hozzá? Tegyük fel az anyja Lilith lenne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!