Hogy lehet Lilith-et vagy Lucifert megidézni, meghívni?
Tudom, hogy a sok troll is megfog találni, de a kérdésem komoly.
Olyan írjon, aki tapasztalt az idézésben, démonológiában.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:1. Nem léteznek ilyen lények.
2. Rendkivűl veszélyes lenne ilyeneket megidézni. Sok horrorfilm témája
ez az idézősdi.

válasza:8-as
Megnyugodhatsz. Akkor is szedtem pszichiátriai gyógyszert, amikor sátánista lettem. Meg most is szedek, sokkal kisebb adagban. Semmi köze nem volt a kettőnek egymáshoz. Mostanra meg a tapasztalataim győztek meg róla, hogy nincsen se Isten se Sátán. Természettudományi érdeklődésem van, es a tények meggyőztek. Meg a társadalmi történések is .
Kapcsolódó kérdések:
Egy démon? Vagy csak kitaláció? (A bibliai sztori nem érdekel, azt ismerem)
Ő Lilith, Babilon Nagy Asszonya vagy ki? Ko érzi még úgy, hogy gyűlöl itt lenni a Földön és hogy nem ide való?
(Ha meghalt) újjászülethet?
Nagyon szeretném megtudni Lilith történetét. Mert annyi féle verziót találtam, hogy már nem tudok különbséget tenni. Megjegyezném NEM kérek a vallási vitákból. Láttam már gyk-n hasonló kérdéseket, de nem igazán találtam választ is...
Mi lenne ennek a hatása? Mikor derülne ki? És egyáltalán ti mit szólnátok hozzá? Tegyük fel az anyja Lilith lenne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!