Szerelmi kötést szeretnék. Kérem ajánljatok nekem olyat aki nem kuruzslo és érti a dolgát. Van ilyen?
Ilyen nem létezik.
Aki azt mondja, hogy képes rá, az mind csaló!
lehetetlen dologra nem lehet embert találni.
olyant persze korlátlanul, aki pénzt kér és azt mondja, rendben van. Aztán sose látod többet. Ezt nevezik szélhámosnak, amikor valaki olyanra vállalkozik amit képtelenség megcsinálni, mert csak a babonában hittek benne az öreganyáink, akik az éjszaka setétjében még pislákoló faggyú gyertya mellett kergették a ludvérceket.
Ejjj, Könyves Kálmán...!
Fordulj az ezotv-hez, XXI.század!!!
Bő nyál, övszoknya bugyi nélkül meg egy bödön vazelin. A tanácsadásért kérek 30000HUF+áfát, a számlaszámot privátban küldöm. A NAV miatt közlemény ne legyen!
:D
Komolyra fordítva a szót: ilyesmi nem létezik, meg más sem, ami ebben a topikban előfordul. Inkább vedd tudomásul, ami történt, lépj tovább. Emellett célszerű kilépni a valóságba, többre mész, csak kell hozzá egy kis ész.
Nem kell vagyonokat elkölteni, vannak népi "varázslások" is, amelyeket ilyen célra használtak régen a nők. A legnépszerűbb az úgynevezett "megétetés", amikor a nő hajszálát, punciszőrét, extrém esetben menstruációs vérét sütötte bele pl. pogácsába, és azt adta a neki udvarló legénynek. Állítólag, ha ezt a srác megette, akkor nem akart tőle elszakadni többet, mert eggyé vált vele. De olyat is olvastam, hogy ugyanezt a hatást lehet elérni, ha olyan kockacukrot teszel a srác kávéjába, amit előtte 3 napig a hónod alatt tartottál.
nem kamu, bővebben itt: [link]
hogy hatásos-e, azt nem tudom, én a hétköznapi módszerek híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!