Mi az a kopogószelem és hogy néz ki egy "démon"?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek az okkultizmushoz, de ez a két fogalom olyan használatos mégsem tudom mit jelent. Pls vki olyan válaszoljon rá aki mondjuk nem szkeptikus v. olyan aki jártas a témában.2014. máj. 15. 16:28
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
"Kopogószelem" nincs, csak kopogó szellem ( az sem biztos, hogy tényleg van). A kopogó szellem elvileg az egyik legártalmasabb szellem. De inkább olvasd el, ami érdekel: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm am tök mind1 h. egybe v. külön kell írni, de köszönöm a választ:)
2014. máj. 15. 17:03
5/6 Bukor Peti válasza:
a kopogószellem az a legártalmasabb szellem. az mindég csak a bajt csinálja. tárgyakat mozdít el, más tárgyakkal zajt csap vagy épp tányért ver le.
6/6 anonim válasza:
Egyszer éjjel kocsival mentem hazafelé abarátnőmmel. Valami vagy valaki/?/ ütötte kívülről a jobb hátsó ablakot. Én vezettem bnőm elöl ült.Hátrapillantva nem láttunk semmit csak a sötétet.Betojtam és az addig halkan szóló rádiót feltekertem hogy ne halljam a kopogtatást.Hamarosan elmúlt.Azóta sem tudom mi okozhatta,de nem műszaki dolog.Szerelő a szakmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!