Doreen virtue megtért?
Olyan spirik véleményére vagyok kíváncsi akik bebbe vannak mélyen a spiri világban. Angyalkommunikáció stb. Mit gondoltok erről?
Több helyen láttam, h az angyalokkal beszélgetés valójában entitás vagy más lény. Én nem ezt tapasztaltam energiában lehet érezni magas rezgésű lényeket azaz angyalokat. Valaki vezesse le nekem, h miért van ez a feltételezés?

válasza:Csak fogalmi tisztázás: az entitás szó önmagában lényt jelent, az angyalok is lények, tehát entitások.
Ha az entitás szót negatív értelemben használod, akkor tényleg nem érthető, hogy miért entitások az angyalok.
Általában úgy szokták ezt mondani, hogy negatív entitás és angyal, mint kategória - meg persze van más is, de ne bonyolítsuk -, de ha valaki kiejelnti, hogy az angyalok entitások, azzal nem azt mondja, hogy negatívak, csak megszemélyesíti az energiát.
Így érthető?

válasza:

válasza:"Több helyen láttam, h az angyalokkal beszélgetés valójában entitás vagy más lény. Én nem ezt tapasztaltam energiában lehet érezni magas rezgésű lényeket azaz angyalokat. Valaki vezesse le nekem, h miért van ez a feltételezés?"
Ez nem feltételezés, hanem tény. A jó angyalokkal nem lehet csak úgy kommunikálni. Őket Isten küldi meghatározott céllal és feladattal időnként. Nem olyanokhoz akik próbálnak velük kapcsolatba lépni. ha megnézed a Bibliát ott is nem az emberek idézték meg az angyalt, hanem Isten küldte az ember tudta nélkül. Akikkel fel lehet venni a kapcsolatot idézés, meditálás vagy egyéb módon azokról teljes biztonsággal kijelenthető nem Istenhez tartozó angyalok. Nagy a kockázata ennek a gyakorlatnak. Örülj neki hogy még nem jártál nagyon rosszul és/vagy nem betegedtél meg valamilyen módon.

válasza:Szerintem a keresztény egyház lefizette. Nagyon is működnek az angyalos gyakorlatai. Persze, túlzásokba nem kell esni. A kártyái annyira nem jöttek, be, de a könyvei jók.
Nagyon sok ismerősömnek használt, és az egyik legtisztább spiri irányzat.
Persze, ésszel, földelve érdemes használni.
Kapcsolódó kérdések:
" bizony mondom neked még ma, velem leszel a Paradicsomban " vagy pedig " bizony mondom neked, még ma velem leszel a Paradicsomban" az arámi nyelvben nincsen vessző.
Tudna valaki abban segíteni hogy hogy tudnám felvenni a kapcsolatot egy olyan emberrel aki fogalmazzunk úgy hogy Istentelen életet élt, de megtért ? És alaposan ismeri a bibliát és meg is érti a benne leírtakat, és természetesen a szerint éli életét. Kérdéseim...
Csak hozzáértők válaszát várom. Köszönöm.
A legérdekesebb az 5:35 időben kezdődik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!