Mit láthattam a tükörben? Volt ott egyáltalán valami?

válasza:

válasza:

válasza:húú nekem dettó ugyanez volt a multkor..:/
belenéztem a tükörbe és vagy 4 percig néztem és mintha a hátam mögött láttam valamit..(valami démon-csontváz szerű szerzeményt) tovább néztem és megláttam a halott kutyámat..és utánna egy furcsa érzés tőrtént nagyot fingottam és kimentem a szobából....másnap rájöttem h sokat ittam

válasza:

válasza:

válasza:hogyne lennének szellemek?:D beverted a fejed vagymi?
am énis kiprobáltam es vhogy fura de ugyanezt láttam...

válasza:Úristen. Oo Én ezt sosem mertem kipróbálni...
Mikor viszont egyszer unatkoztam és este volt, gyertyát gyújtottam és azzal szórakoztam. Aztán beálltam a tükör elé gyertyával a kezemben, és hülye pofákat vágtam és megvilágítottam a gyertyával a fejem mintha szellem lennék... xD De közben nem is jutottak eszembe ezek a dolgok hogy láthatod milyen voltál előző életedben. húúú. Aztán hátam mögött megjelent valami alak én meg sikiítottam és gyorsan elfújtam a gyertyát és rohantam testvéremhez... :D Lehet hogy csak beképzeltük. ^^ Sőt biztos... Egy szellem vagy hasonló nem mutogatja magát. Csak jeleket ad.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában nagyon sokat gondolkodtam rajta, ezért úgy döntöttem felteszek róla itt egy kérdést, hátha tud valaki hasznos információval, hasonló élmény beszámolójával szolgálni. Az elmém ép, tudatmódosító szerekkel nem élek, sőt, mint láthatjátok tudok értelmesen,...
A férjemmel és a barátnőmmel üldögéltünk a teraszon a csillagos éjszakában. Ők nagyon belemerültek a beszélgetésbe én meg bámultam egy csillagot, ami sokkal fényesebb volt, mint a többi. A Göncöl-szekértől jobbra helyezkedett el. Gondoltam szólok nekik, "hogy nézzétek...
Még néhány hónapja késő este jöttem haza, az utcánkban éppen probléma volt a közvilágítással, így az egész utca korom sötét volt, csak a hold fénye világított. Hazafele bepillantottam egy ház udvarába, és egy idős bácsit véltem felfedezni a nagy sötétségben....
Haverokkal jöttünk hazafelé, én épp zártam a kaput, és a szomszéd háza fölött láttam egy ilyen nagy fényt, ami lefelé esik, fehéren világít, és a szélén zöldes fény volt. Kb mint egy hullócsillag, csak sokkal nagyobb és nagyobb fénnyel. Barátaim nem hitték el, csak...
Szóval... filmet néztem, Az ördög jobb és bal keze és éppen reklám volt. Odamentem az ablakhoz, nézelődni. Mostanában szoktam az eget bámulni, még akkor is, ha néha olyan 11 fele nem jön álom a szememre. Kissé felhős az ég, de csak részben fedi el. Úgy néz ki, mint egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!