Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ezotéria » Reinkarnáció és karma

A kérdés

Lehetséges, hogy köze van az előző életemhez?

Sziasztok!Őszinte leszek az elején,még sosem foglalkoztam komolyabban ezzel a témával,valahogy sosem vonzott eléggé,viszont amik mostanában történnek felkeltették az érdeklődésem.Bár már elég régóta vonz az indián kultúra,indián holmik(madártollak,álomcsapdák stb..) amiket gyűjtök is gyerekkorom óta és az álomcsapdákat is gyártom ezerrel.Mai napig tisztelem a természetet és az állatokat is és borzasztóan idegennek érzem ezt a világot...Kb. 2évvel ezelőtt hallottam egy indián zenét ami hatására mintha vmi (nagyon nem tudom megfogalmazni ezt az érzést) "széttört""szétrobbant" volna bennem,ilyen emlékképek-érzések mintha valamire emlékeznék de nem megy csak homályosan.Félálomban és sokszor ébren is bevillan egy hosszú fekete hajú indián férfi akire ha gondolok azt érzem,hogy rettentően hiányzik,látni akarom és még könny is kicsordul a szememből.(Sosem nézegettem még hasonló férfiakat sem a neten mielőtt bárki ezzel jönne...)Múlt hónapban volt egy álmom amiben egy nő beszélt hozzám "Asztenszin(nem tudom hogy kell leírni de így szólított engem) nem emlékszel?Így hívnak,Asztenszin...Ez a neved,nem emlékszel?" Aztán elkezdtem távolodni tőle és a hangja is egyre távolabbról hallatszott,de kiabált utánam,hogy emlékezzek a nevemre hogy Asztenszin....Azóta ha leülök és indián zenét hallgatok állandóan előjön ez az érzés,rettentően nagy hiányérzet és be-bevillannak képek is. Nem azt mondom,hogy zavar,jó érzés és egyben kellemetlen is,de nem értem hirtelen miért kezdett el így felerősödni bennem ez az egész...Tulajdonképpen tudom hogy nem itt kellene ezzel kapcsolatban tanácsot kérnem de fogalmam sincs kihez/hova lehetne fordulni.Azért remélem valaki tud értelmes választ adni,előre is köszönöm!:)

Kérdések hasonló témákban: álom, indián

 2019. szept. 10. 22:24  Privát üzenet  

A válaszok
Red Vixen nevű felhasználó válasza:

Nem tudom, mihez kérsz segítséget, barátom. Csak kövesd a szíved, sorsod.

A válasz 36%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/8Időpont 2019. szept. 10. 22:33 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Lehetséges, igen.

A válasz 78%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/8Időpont 2019. szept. 10. 23:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

szerintem szerezz be igazi, valódi indián tárgyakat. esetleg valami indián múzeum. de tán igazi indiánok jobban tudnak neked segíteni.


de ha valóban úgy érzed h a szellem világ áll közelebb hozzád-nem a halott szellem világ,mint nálunk.


akor ezt tanácsolom:

vegyél fekete, barna, sötétkék és sötétzöld gyertyákat és tömjén, szantálfa füstölőket- akár többféle füstölőt. de ne legyen kókusz, vanília stb.-müllerben lehet venni.

legyen egy égetőtálcád is.


szóval. fürödj le. írd le a saját szavaiddal:

szellemvilág segítő szellemei kérlek segítsetek emlékeznem előző életemre. segítsetek mostani életemben stb.

füstölő, gyertyák meggyújtása. hangosan olvasd fel, és még magadban is kántáld amiket írtál. égesd el a tálcába a papírt.

meditálj, ne gondolkozz semmin, figyelj. jobb órákig.

aztán ha végeztél a tálban lévő hamut szórd szét az udvarba, szélbe stb.

oltsd el a gyertyákat és ha még égnek a füstölők azt is.


1. vagy nyitott szemmel figyeled a füstölő füstjét, vagy a gyertyák lángját.

2. csukot szemmel figyelsz hátha pszichikus szemeiddel vagy füleiddel érzékelsz valamit.

alváskor próbálj figyelni az álmaidra.


-amúgy a tesómtól nemrég kaptam álomhálót. sok rémálmaim voltak,de amióta van ez a háló nem is voltak rémálmaim. pedig sohase hittem az álomhálóban.A válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 24%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/8Időpont 2019. szept. 10. 23:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Azért hiszed, hogy van előző életed, mert azonosulsz az emberi formával és az egóddal. A személy, amiről azt hiszed, hogy van előző élete, egy illúzió. Az embernek nincs előző-következő élete, hanem a léleknek, vagy jobban mondva az életenergiának van nyúl, oroszlán, tölgyfa vagy épp ember formája. Nem számít. Amikor az emberi forma megsemmisül, amit most az életenergia (ami te vagy) használ, attól az Univerzum és benne minden tovább él, tehát az életnek sosincs vége. Az élet folyamatos és állandó. Nem létezik előző-következő élet. Ezt csak az egó hiszi.

A válasz 6%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/8Időpont 2019. szept. 11. 00:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Az egónak rosszul esik, hogy valójában nem létezik, és negatív érzéseket teremt. De nem kell vele azonosulnotok. Nem kell azonosulnotok az énnel, mivel az csak egy gondolat és érzésformákból álló illúzió. Az éntelenség megvalósítható. Csak ebben a tudatállapotban ismerhető fel, hogy mi az illúzió és mi nem.


A megvilágosodás nem arról szól, hogy megjavítjuk a boldogtalan ént boldoggá, hanem hogy felülemelkedünk rajta. A felülemelkedett térben nincs dualitás, nincs boldogság és boldogtalanság, csak a tökéletes béke.A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/8Időpont 2019. szept. 11. 11:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Az érdekes az, hogy nekem is voltak előző életes álmaim és felfedeztem itt egyezéseket a te tapasztalatoddal. Bár az én élményemnek köze nincs az indiánokhoz, hanem leginkább a régi prágai arisztokráciába tudnám illeszteni a történetem, némi utána kutakodásnak köszönhetően. Nagyon hosszú a történetem, mert egy-két éven át viszonylag rendszeresen jöttek az előző életes álmaim. A legelső ilyen után valami leírhatatlan érzés volt. Megrázó, nosztalgikus és bennem volt az a határozott érzés, hogy végre összeállt a kép bennem jelenlegi életemmel kapcsolatban, hogy bizonyos dolgok most miért úgy vannak, ahogy. Ez megnyugtató, felemelő érzéssel járt. Rendkívül nagy hatással van rám máig az az álom sorozat.

Azt a erős hiányérzetet és megmagyarázhatatlan nosztalgiát én egy ház (talán inkább kastély) iránt éreztem és bennem is megvolt az érzés, hogy valahol mélyen több emlék van bennem, csak nem tudom feljebb hozni.

Amúgy érdekes az is, hogy szüleim gyakran mondták, hogy "nem tudják, honnan szedtek", mert voltak egészen kisgyermek koromtól olyan szokásaim, ami a mi egyszerű családunkban nem volt jellemző (például a rendezett külső nagyon fontos volt nekem, pici gyermekként sem voltam soha kócos, maszatos, pedig én is rohangáltam, játszottam a kertben is, tanyán nőttem fel, egyszerű szülőkkel, de erre mindig ügyeltem és amúgy is, ez a rendezettség valahogy jött magától, ilyen voltam... Ételhez nem nyúltam kézzel, anyám legnagyobb bánatára, aki mindig egy két kézzel habzsoló, maszatos, "igazi" gyerekre számított... meg hasonlók..Alig voltam gyermek közösségben, tehát nem volt kitől eltanulni, utánozni ezeket ).

Azt gondolom, ez egy jó időszak lehet nálad is arra, hogy hogy jobban elgondolkozz, a tapasztalatodon, próbáld előhozni az emlékeket, esetleg kereshetsz utaztatót, aki hipnózis útján segíthet visszamenni, vagy kideríteni az indiános érzéseid okát. Csak olyat keress, aki tuti nem kókler, csaló.

Olyan érzésed, meglátásod nem alakult ki az álmok hatására, hogy abban az életedben valamid nem volt meg, ami most megadatott, illetve fordítva? Vagy hogy aki abban az életben fontos volt neked, az most is itt van, csak más formában?

Nekem ezek is benne voltak.A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/8Időpont 2019. szept. 13. 08:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Az egóval, meg éntelenséggel kapcsolatban:

Hát, lehet mindenkinek más az igazság, de nekem sok álmom volt azzal a bizonyos előző élettel, amihez a jelenlegi cseppet sem hasonlít, sőt, külsőre is kicsit másabb voltam, bár hasonló, belsőmet, gondolataimat, érzéseimet tekintve viszont teljesen megegyező voltam a jelenlegivel.

Azt gondolom, a lélek mindvégig megőrzi alapvető jellemvonásait, legfeljebb apróbb változásokat tesz hozzá jó vagy rossz irányba, ahogy jelenlegi életünkben is változunk ugyan, külsőleg, belsőleg, de a lényeg marad...A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/8Időpont 2019. szept. 13. 08:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

6-osnak mondom,hallottam olyanról aki hipnózissal segít,de tulajdonképpen hogy lehet kiszűrni ki az aki tényleg jártas benne és ki a csaló?(gondolom h nem falunapokon meg fesztiválokon lévő "mágusok" közt kell keresni a valódit)de nem nagyon tudok/ismerek olyat aki ezzel foglalkozik.

Válasz a kérdésedre,nem nagyon találok olyat ami itt megvan ott pedig nem volt meg vagy fordítva...Vannak különösen fontos emberek ebben az életemben is de egyiküknél sem éreztem hogy Ő lenne az a valaki.(gondolok itt az indián srácra).Lehet ennek az életemnek nem lesz részese. :)# 8/8Időpont 2019. nov. 6. 23:20 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Mi volt ez az álom? Köze lehet az előző életemhez?
Mi volt ez az álom? Köze lehet az előző életemhez? ,
Az, hogy nagyon szeretem a retro zenéket, slágereket, lehet köze az előző életemhez? (1995.12.27-én születtem)
Ez köthető lenne az előző életemhez?
Lehet ennek köze az előző életemhez, vagy valamihez?
(ha volt) Köze lehet az előző életemhez?

Kérdések az Ezotéria rovatbólKérdések a Reinkarnáció és karma rovatból
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!