Mit tennél ha pl. 1. a barátod, 2. a legjobb barátod, 3. az egyik szülőd 4. gyereked 5. Szomszédod 6. Tanárod 7. Tanítványod 8. csoporttársad -ról kiderülne hogy vki nagyon nagyon rossz ember volt múlt életében?
Figyelt kérdés
Ez csak egy feltételezés, légyszi ne írjatok olyat hogy nincs újjászületés hogy lehetetlen meg nem biztosan tudhatjuk. Ez csak feltételezésmáj. 20. 14:19
1/10 anonim 

válasza:

Azt, hogy a kérdést az ezotéria rovatba kellett volna írnod az Emberek rovat helyett. Ott esetleg kapsz választ a kérdésedre. (És szerintem nincs újjászületés, de ha lenne is: mit érdekel engem, ki mit csinált az előző életében???)
2/10 anonim 

válasza:

Akkor sem hinnék benne, mint ahogyan most sem.
4/10 anonim 

válasza:

Megkapja azért a karmát és nem kell foglalkozni ezzel. Még ha velünk is tett valamit. Nekem van ilyen barátom, akivel kölcsönösen tartozunk egymásnak és azért vagyunk barátok.
6/10 anonim 

válasza:

Az fix, hogy nem kérdezném itt meg XD
De az adekvát spiri válasz kb: Örömmel figyelném a fejlődését- feltételezem persze, hogy most már nem annyira 'rossz'...
7/10 Grimfox 

válasza:

Semmit. A személyiség a testtel hal. Az az ember, aki volt, halott. A jelenlegi életéhez csak annyi köze van, hogy az elmúlt élet(ek)ből hozza a karmáját.
8/10 anonim 

válasza:

Kizárt, mert egyiknek sem volt előző élete.
9/10 r.sentinel 

válasza:

Semmit, nincs rossz vagy jo ember. A vilagunk alapban semleges, se nem jo , se nem rossz. Az ahogyan mi megiteljuk az ad egy bizonyos megitelest arra amit gondolunk rolla. A jo es a rossz meghatarozasa csak illuzio.
10/10 anonim válasza:
Én már az elöző életemben sem hittem a reinkarnációban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!