Szeretnél a következő élete(i)dben is ugyanolyan nemű lenni, mint amilyen most vagy? ♂️♀️
Én NAGYON-NAGYON szeretnék! 💖 Tökéletesen megvagyok elégedve a jelenlegi nememmel!
Ha tehetném, ugyanezzel a nemmel inkarnálódnék egészen a megvilágosodásomig! ✨✨✨✨
NAGYON-NAGYON SZERETEM! 😍💖
ÉS KÖSZÖNÖM! 🙏
Egy-két dolgon azért változtatnék, méretben! 🤭
Meg a bőrszínem se lenne gond ha változna, mondjuk egy kicsit sötétebb irányba!
De ugyanígy a hajszín is! 🟤🥰

Miért akarsz sötét lenni? Sötétekkel van tele a föld. A fehérek meg csak 3-4%-át teszik ki a föld népességének, tehát lényegében veszélyeztetett faj.
Én nem akarok következő életet.
Létezni se akarok.
Csak kár, hogy nem dönthetek abban a legalapvetőbb kérdésben sem, hogy akarok e létezni vagy sem.

x5
Pedig becsüld meg, hogy nő lehetsz, mert neked nőként meg van engedve, hogy érzéseid legyenek, így pedig sokkal kevesebb elfojtással élsz együtt. A férfiakban rengeteg elfojtott érzelem van, mert gyerekkoruk óta azzal mérgezik őket, hogy nem lehetnek érzelmeik, "katona dolog", meg a többi elmebeteg agymosás... A férfiak által elkövetett erőszakos bűncselekmények nagy része is a gyerekkori elfojtásokhoz vezethető vissza. Nem védem őket, csak látom az okokat. Az öngyilkossági ráta is a férfiak esetében 2-3x magasabb, mint a nők esetében. Ennek is az az oka, hogy a férfiak nagy része elfojtásban éli le az egész életét, ami hatalmas szenvedéssel jár. Szóval becsüld meg, hogy nőnek születtél, mert nem is tudod, milyen jó dolgod van. Férfinak lenni olyan, mintha egész életedben egy plusz súllyal a nyakadban kéne létezned.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!