Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Halottatok a túlvilág kapcsán...

Halottatok a túlvilág kapcsán a kényszer reinkarnációs börtön elméletről?

Figyelt kérdés
Szerintem ha valami körbeírja mi is ez az az eredeti Angol nyevű 2008-as Alien Interwiew könyv. A mondani valót és hogy ez hogy nézhet ki legalábbis ez adja át nagyon jól. És az egészben a lényeg az ha magát az elképzelést járjuk körbe olyan erre utaló jelek sokasága van hogy ezt egyszerűen senki nem tudja kizárni. Ha megnézzük a valaha volt túlvilági élménybeszámolókat, reinkarnációs emlékeket, dokumentált dolgokat túl erős egyezés van. És a lényeg a miért, hogy az emberből ha halhatatlan lényként értelmezzük egy rabszolgát csináljon hosszútávon. Maga az emberi lélek tehát te lebútított jól írányítható robotszerű lény legyen aki szolgál mindig valakiket és ebből képtelen legyen kitörni. És a nagy vallások, iskola, célja hogy bemocskolja elferditse azt hogy az egyén maga fedezze fel a világot, ismerje meg ahogy a dolgok valójában működnek, és a helyére egy mások által beállított hamis világkép kerüljön ami teljes egészében az egyén ellen van és pusztítja azt. Ha valami nagy vallás részei vagytok, elgondolkoztatok rajta hogy valójában az egyátalán nem a ti érdekeiteket szolgálja, sőt épp ellenkezőleg? Ilyen elektrosokk háló tudtátok hogy tudományosan elismerten körbeveszi a földet, Van Allen sugárzási övnek hívják. És bizony vannak olyan leletek mint az óriási nyújtott koponyák, szekrény nagyságú lényekről akik az első fáraók lehettek. Rengeteg kisebb olyan tárgylelet amik pl olyan kemény anyagokból vannak amiket képtelenek lennénk modern eszközökkel elkészíteni. Röviden ez az elmélet arról szól hogy a Van Allen sugárzási öv alatt telepatikus kapcsolatot létesítenek az elhunytakkal, szeretteknek, istennek adják ki magukat, valami fénybe akarják csalni az elhunytakat, fényekkel terelik el a figyelmet. Erős esztétikai hullámokat vetnek be amik a szépség érzetével támadnak. Van az emberekbe is ilyen triger pl a mektermékenyült nők kibocsájtanak ilyen hullámot. És az egész egy amnézia rendszer ahol minden alkalommal visszavonhatatlan emlékezet törlés történik. És korlátlan ideig így az emberek egy folyamatos mesterséges amnézia reinkarnációs ciklusban vannak tartva, ahol nem csak hogy nem fejlődnek de egyre jobban lebutulnak, az emberi lény a lélek egyre jobban elveszíti a természetes képességeit, mivel egy torz környezethez alkalmazkodik. És valójában a család amiben élünk, teljesen idegenek, és a sokadik idegenek akiknél egy gyerek az nem egyenértékű élőlény, sokkal inkább olyan mint egy tulajdon. És maga a lényeg hogy a legfőbb vezető körökbe ezek mindig is ott voltak inkarnálódva, ők ebből jól megélnek, ők ezt pontosan tudják. És nem véletlen nem találkozunk mi idegenekkel, valamint majd ha találkozunk azok elenségesek lesznek mert magukkal ennek a rendszernek a fenntartóival fogunk találkozni. És hogy valójában mi is olyan fejlettek voltunk mint ők, sőt köztük éltünk, a társaink voltak csak ők lebútítottak minket. Technikailag, életszínvonalban mi valójában nem vagyunk sehol. És hogy azért nem találkozunk ebben a nagy univerzumban idegenekkel, mert valójában a szemétlerakójuk vagyunk. És az ember annyira buta hogy azt sem ismeri fel hogy ami körülveszi az nem feltétlenül természetes, hanem lehet technológiai fejlesztés maga az élet, tehát báb testek az élőlénynek mint egy pl egy aútó? Sőt vannak akik olyan buták hogy azt hiszik ezt maguk önszántukból választották, mikor valójában semmi ilyen emlékük nincsen.

nov. 4. 22:22
A kérdező szavazást indított:
Igen halottam.
Még nem halottam, de elgondolkozom utána nézek.
Még nem halottam, de engem semmivel nem lehet meggyőzni hogy bizony ez nagyon is valós veszély.
Én is így gondolom túl sok minden utal összeségében erre a lehetőségre.
Teljesen elutasító vagyok már elenséges szinten egy ilyen lehetőséggel kapcsolatban.
3 szavazat
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Régi Gnosztikus íratok, Júdás Evangéliuma Dokumentumfilm, Az Emberi Faj Titkolt Történelme (Youtubeon), Egy reinkarnacio emlekei, Szellemidézés ATV, Este fiatal magyar lányként aludt el és reggel több gyerekes spanyol asszonyként ébredt Costa Del Sol magazin, AKIK EMLÉKEZNEK ELŐZŐ ÉLETÜKRE #1 [ TOP 5 ] MAGYAR videó Youtube, A Piramisok Titkainak Leleplezése - Az Eredeti - Teljes Film (La révélation des pyramides), csak pár forrás a sokból akit érdekel a téma.
nov. 4. 22:36
 2/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem halottam még ilyenről. De hallottak napja már elmúlt, nem?
nov. 4. 22:50
 3/33 anonim ***** válasza:
Régóta ismert az a nyomorult aki fogvatatja és felfalja a lelkeket, Demiurgosznak hívták régen. A fegyvere ellenünk a félelem és a tudatlanság. Kitörlődik minden emlékünk amikor a fizikai testünk meghal, azokat pedig akiket teljesen megtört élete során felfalja beépíti önmagába. Az összes vallást ő hozta létre régieket és újakat is, például a keresztények zsidók és a muszlimok valóban együtt lehetnek majd istenükkel az örökkévalóságig de csak mint tudattalan felfalt halottak istenük éterikus testében. Segítői az archonok, ezek fizikai megnyilvánulásai a szürke idegenek. Sajnos számunkra legyőzhetetlenek. Sajnos a világegyetemben minden zabálja a másikat ahogyan a földi tápláléklánc is egy kegyetlen undorító borzalom ugyanaz megy odakinnt is. Ennek oka az univerzum alapvető elcseszettsége minden ideiglenes aminek szükséglete van létezéséhez és aminek kezdete van vége is lesz. Egyetlen dolognak nincs kezdete és vége sem ez az ősanyag az 5.elem amiből minden ideiglenes létrejön majd előbb utóbb visszaalakul. Halálod után, ha nem akarsz visszaszületni próbáld meg elkerülni a fényt és akármit jelenítenek meg akármilyen ijesztő dolggal próbálnak megféemlíteni vagy alagútba kútba terelni ne hagyd magad, jusson eszedbe hogy mindez csak illúzió semmi sem valódi ez az egyetlen esély hogy kiszabadulj innen, bár lehet hogy valami mégszörnyűbbel találkozol ha kiszabadulsz innen. Jó hasonlat lehet az hogy az erdőben az állatok minden percben zsákmánnyá válhatnak egész életüket félelemben élik ha egy ragadozó elől elmenekülnek talán szerencsések de lehet hogy egy még éhesebb veszi észre ekkor.
nov. 5. 01:24
 4/33 anonim ***** válasza:
Az emberekből ősidókóta próbàljàk kiverni a spiritualitàst. Holott a gyerekek mèg azzal a termèszetes kèpessèggel születnek, hogy èrzèkelik előző èletüket, vagy èpp a szellemvilàgot. Aztàn ez kiszorul, pedig biztos, hogy meglehetne tartani, fejleszteni lehetne ezen kèpessègeket, mert talàn ebben lenne a kulcs, hogy ne lebutított hangyàk legyünk.
nov. 5. 07:55
 5/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nekek tetszenek az ilyen elméletek, mert szerintem az "alap" mézes-mázas spiri nekem valahogy sántit. De mi a teória arra vonatkozóan, hogy miért és kik csinálják ezt? Mármint mire kell azoknak az ember, akik ezt teszik?
nov. 5. 10:47
 6/33 A kérdező kommentje:

5/5 A teória végtelen egyszerű hogy mire kell az ember rabszolgának hogy kiszolgálja az igényeit. Az ember arra van kondicionálva egy lassan fejlesztett komplex folyamatban hogy pont olyan legyen mint egy önműködő, önfenntartó robot ami képtelen kitörni a rabszolgaságból. Az elv egyszerű, az ember és más élőlény a környezetéhez igazodik, beleértve a lélek. És szép lassan minden képességet elveszít amit nem használ. Amit a fejlődésről mondanak az azért nem igaz mert minden élőlény a környezetében hosszú távú stabilitást keres, és pont ennek elérése egyénileg van itt szándékosan felrúgva. Ennek eszköze meg ha van egy élőlény végtelen idővel, és tudással, annál ez az idő apró darabokra van szeletelve, és a megszerzett tudás minden vágásnál kitörölve. Így végtelenül finomítható ez a technika, sikeresen kevés ellenállással. És innen ha a lélek ki is kerülne, egy szabadabb, jobb mintát ha el is kerül máshová nem fog ismerni, és kb olyan állapotban kerül oda mint nálunk egy szellemi fogyatékos, vagy rokkant, akit egy lágerben gyógyszerekkel szétkísérleteztek. És itt a céllal ellentétes az hogy az egyén igazán önellátó, és önálló legyen, mert akkor nem csak az egyént de a társadalmat se lehetne kizsákmányolni.

Ebből valamit megfog mindenki, csak bután van előadva, meg a téma úgymond felvan hígítva és elkomolytalanítva. Főként a régi időkbe nem csak hogy megölték aki ilyent terjesztett, és üldözték őket, de minden ilyet át is írtak, elkomolytalanítottak. De a lényeg maga átjön hogy miről van szó. És ezt mindenki látja valahol, nem lehet azt mondani hogy egyértelműen nem. Az egész úgy van alakítva hogy abban a formában amiben az ember él automatikusan, tudatalanúl is ezt tegye.

Ahogy ők megfogalmazzák: Minden más lelket az ellenségüknek, veszélynek tekintenek magukon kívül akiket uralni vagy elpusztítani kell, ezért ahogy meg van fogalmazva betegre „gondoskodnak” róluk, és nem mások számukra mint egy tárgy amit a saját céljaikra kell használni, vagy veszélyforrás. És amikről beszélnek alakváltó hüllőkról, azok valójában olyan emberek a legfelső rétegben akik tudják kicsodák, és megvan a memóriájuk. Alattuk meg agyon programozott agymosott vezetők vannak, szintén gondosan válogatott rétegekből. De maga az emberi forma, úgy van kialakítva hogy ez a rendszer enélkül is már kisebb közösségekbe működjön, mert ezek a hibák szándékosan bele vannak kódolva a testbe, ami írányított hormonokkal és más vegyi, pszihológiai hatásokkal, de főként az igényeivel, szügségleleivel. És ha döngölve van ugyan azokkal a demagógákkal tömegesen, idővel kérdés és feltétel nélkül elfogadja.

Az egyik leg nagyobb fegyver meg az egyéni érdekük beállítása valami közös érdeknek, de ez a legnagyobb hazugság mert közös érdek nem létezik, csak mindig egyéni. És így vagy úgy mindenki csak magának él, és tetszik vagy sem a másik jóléte valójában itt nem számít, ez családban duplán érvényes. Az önzetlen cselekedet egyszerűen nem létezik mert természetellenes, az egyén energiája egy időközre limitált. Mindenkinek a maga túlélése, jóléte számít csak, de az minden eszközzel. Ez az a valós alapelvi működése minden élőlénynek, és ez az amit nem akarnak hogy az emberek főként megértsenek. Mert aki megérti ezt az alapelvet, az maguknak a dolgoknak is a valós működését megérti. És az egyéni valós érdekeket nézve átfog látni úgymond a dolgokon. És észreveszi magát azt is hogy mi programozott, mesterségesen gerjesztett egy élőlényben. Tehát a rövid elv, hogy a te valódi érdekedet valójában rajtad kívül senki sem akarja, sőt pont hogy az ellenkezőjét akarja. Mert ha te túl erős és független vagy nem tud szolgaként használni.

nov. 5. 13:23
 7/33 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Jó, hogy azèrt akadnak màr nèhànyan, akik kapisgàljàk, sajnos mèg nem elegen.

nov. 5. 14:33
 8/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Értem amit írsz, de a lényeget mégsem talán. Szóval a reptilliánok itt élnek közöttünk és azért van ez az egész, hogy ők ki legyenek szolgálva itt a fizikai síkon és ennyi? Vagy van más is? Mert én nem vetem el amit írsz, sőt, de számomra itt bukik el ez a vonal mindig, hogy ezért kell ezeknek x milliárd ember, hogy itt az anyagi síkon szolgálják őket? Nekem ez valahogy nem klappol, de nem zárom ki, hogy így van, viszont meggyőzve sem vagyok. A reptilliánban lehet valami, de arról sajátos elképzelésem van, saját tapasztalat alapján.
nov. 5. 17:29
 9/33 A kérdező kommentje:
8 as nem írtam ezt, adtam hivatkozásokat amikből el lehet indulni. Nyilván már nem emlékszem melyik TV riport volt amikor az idős bácsi beszélt a halálközeli élményéről hogy ott mit tapasztalt, meg még sok más anyagot. De a lények akár mennyi hülyeséget is írnak a neten, mindent egyben azért nem lehet hamisítani, illetve egy 80 as 90 es évek beli, vagy előbbi riport azok nem gondolhattak ilyenre amikor még számítógép sem nagyon volt a háztartásokban. Ha elolvasod a 2008-as Alien Interview könyvet Lawrance, R. Spancertől, eredeti Angolt lefordítva. A földet egy olyan börtönbolygóként írja le ahova más világokból hozzák ide a bűnözőket, politikai bűnözőket, meghódított világokból az emberkéket. És ami a Magyar fordításból kimaradt elektrosokk hálóról ír ami az atmoszférában van, hogy több millió voltot használnak arra hogy a lelkeket megfosszák a memóriájuktól, és hogy ez körbeveszi a földet. Valamint más csapdázó rendszerekről amik képesek beszippantani a lelket, hogy holografikusan bármit megtudnak jeleníteni, esztétikai hullámokról aminek a lelkek képtelenek ellenállni, valamint hogy az életet amit ők formákként írnak le a lelkek hozták létre sejtről sejtre, illetve genetikai cégek fejlesztették. Hogy képesek érzékelni a testükből kilépő lelkeket, telepátia, sőt testekből kiszorítani lelkeket és kitölteni másik lélekkel, még lélek nélküli gépek által irányított emberi testről is írnak példaként. Élőlények által generált esztétikai hullámról is, hogy ez a test függőséget okoz, kondicionálásról különböző módon. És főként hosszú távon önműködő rendszerekről és folyamatokról. Beszélnek benne hogy a testek amikor használták őket elkezdte a lelket lebutítani, elvenni képességeit, ezért a nagy vezetők ilyeneket nem használtak. Illetve hogy amit mi használunk testeket ott ilyesmiket a legalsó osztály használt. Illetve hogy ők olyan testeket használnak ami tetszőlegesen elhagyható, és olyan technológiai különbség van leírva hogy mi csak botokkal dobálózunk. És még Sci-Fi filmekben se jutott hasonlót bemutatni senkinek, mert amit bemutatnak a filmek a földönkívüliekről majdnem hogy köszönő viszonyban sincs a leírtakkal. Az egésznek a lényege hogy ez nagyon is egy reális veszély, és egy afféle figyelmeztetés, és ad afféle leírást hogy technikailag ezt nagyjából hogyan kell elképzelni. És tovább lehet gondolni ezekben a világokban mire használják az oda visszakerült lelkeket esetleg. Ez kb olyan elveszem a vagyonodat, a területed a teljes múltad és mindened, aztán rabszolga leszel elméletileg korlátlan ilyesfajta ciklusban tartva. Mint amikor kényszermunkára fogják a rabokat, puszta üzleti érdekből. És itt szó sincsen nem tudom milyen fejlett etikával rendelkező társadalmakról, sokkal inkább ezekben mindent fellehet szorozni, beleértve a kizsákmányolást is magasabb szintre. És arról sincs szó hogy mi egykor nem rendelkeztünk ugyan azokkal a képességekkel mint ők, vagy hogy nem éppen köztük éltünk. Alakváltó gyíkemberekről és reptiliánokról szó sincs benne, úgy ahogy egy alakváltást elképzel egy ember. Azt gondolom igen erős és számomra a leg hitelesebb figyelmeztetés, és lehetőség összesítve sok más forrásból származó dologgal, ami közül nagyon sok hitelesebb mint az interneten írt vagy vallási agymenés. Itt már arra az effektusra gondolok amikor az ősember a bokorban hall valamit hogy azt ártalmatlannak gondolja vagy ragadozónak, mert ha a ragadozót nem veszi észre az bizony megeszi.
nov. 5. 21:00
 10/33 anonim ***** válasza:

De, valami ilyesmit írtál kérdező! Van egy háló, hogy mi célt szolgál megoszlanak a vélemények.

Nekem ezekben az sántít, amit mondtam is, hogy ugyan minek ezeknek a fejlett lényeknek az ember. Hogy nekem ez nem áll össze sosem, pedig nem egy rossz vonal ez sem, valóságosabbnak hat mint a sok spiri disney. Személyes véleményem szerint az a legnagyobb altatás. Na mindegy. Akkor erre most sem kapok választ, mint sok másra sem. :)

nov. 5. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!