Van aki konkrétan emlékszik előző életéből arra hogy ellenkező nemű volt?
Figyelt kérdés
Milyen kép jelenik meg róla? Mi volt az a fontos életesemény, cselekedet ami átível erre az életre is?nov. 5. 20:54
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Interjúban hallottam már nőt nyilatkozni aki azt mondta hogy volt utaztatáson és látta magát kövér férfiként.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha tinédzser korodban komoly nemi identitásbeli problémákkal küzdesz (akkor alakul ki), és ez kitolódik a 20-as, 30-as éveidre is, nem tudsz azonosulni a saját nemiségeddel, testeddel, ott vagy mély trauma van, vagy előző életbeli emlék ellenkező neműként.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:A vonzódásba, szexusba is bezavar ha ellenkező nemű voltál, mondjuk nőként a nők jobban vonzanak és nem tudod miért, bár heteró vagy, vagy éppen leszbikus, vagy biszex, az jellemző hogy akkor ez az emlék kavar be.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Tudattalanul is működik, tudat alatt is hatunk egymásra.
Pont ez a lényeg, hogy nem tudatos semmilyen emlék.
A mélyben van, a sötétben van, a tudatalattiban van, a múltban van.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:A jelenben tudod felhozni az emléket, mert a múlt is egykor jelen volt, sőt még messzebbre menve a múlt is és a jövő is a jelenben létezett és létezni fog, mert csak a jelen van, de ez már nem az elme szerinti lineáris logika.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:1925 és 2025 is a jelenben volt/van, de még 2085 is abban lesz. :)
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem szükséges misztifikálni. A földi történések rengeteg mm agyarázstot adnak valaki nemiségének megmagyarázására.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Nekem lehet az ível át, hogy szeretem a nagy, szőrös és izmos bicepszet és kemény farkat. Mással nem tudom magyarázni.
Pedig amúgy lehet full hetero lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!