Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek van valami a...

Szerintetek van valami a halál után?

Figyelt kérdés

dec. 1. 20:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
45%
Nincs..olyan mint a születésed előtti állapot.Nincs tudomásod róla.
dec. 1. 21:02
 2/42 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben akkor magának az életnek sincs értelme
dec. 1. 21:27
 3/42 anonim ***** válasza:
57%
Miért ne lenne? Értelmesen és tartalmasan is el lehet tölteni az életet attól függetlenül, hogy annak törvényszerűen egyszer vége van. Ez a "minek eszünk, ha úgyis kiszarjuk" szemlélet lehoz az életről, hogy csak a legrosszabbat nézed.
dec. 1. 21:56
 4/42 anonim ***** válasza:
54%
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok sokat is gondolkoztam rajta de én is arra jutottam mint az első válaszoló az a legreálisabb vagy olyan lehet mikor alszunk csak ugye abból már nem kelünk fel
dec. 1. 22:13
 5/42 anonim ***** válasza:
76%
De értelme biztos hogy van mert nagyon sok jó dolgot lehet csinálni tapasztalni
dec. 1. 22:14
 6/42 anonim ***** válasza:
76%
Azért furcsa ez, mert bár születésünk előtt valóban nem léteztünk, az addig történt eseményekről utólag, életünk folyamán tudomást szerzünk, rengeteg információt begyűjtünk a közvetlen környezetünk és a tágabb világ történelméről. Halálunk után viszont soha többet nem fogunk tudni semmiről.
dec. 1. 22:51
 7/42 anonim ***** válasza:
33%
Ó bakker, megint egy kamasz, aki rádöbbent, hogy vele kezdődött a történelem. Ja, nem vele
dec. 1. 23:52
 8/42 anonim ***** válasza:
55%

Temetés ;)

Sztem nincs. Érezd jól magad, találd meg hogy mi lenne a legjobb módja ezt a pár évet eltölteni. Tekints az életre úgy mintha jegyed lenne egy vidámparkba, és mindenfélére felülhetsz, sok mindent kipróbálhatsz.

Sztem jó hogy nincs semmi. Különben csak valami előszoba lenn, ahol várakoznánk, hogy beeresszenek az öröklétbe.

Bármit is teszel, hatsz a világra, a környezetedre. Ez némi felelősség, némi lehetőség, hogy formáld a világot. Része vagy egy hatalmas univerzumnak, egy végtelenül bonyolult életnek. Évmilliárdok eseményei vezettek el oda, hogy itt lehessél. Igazán szerencsés vagy. (Meg persze mindenki más is).

dec. 2. 00:32
 9/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok nagy vallásos, de szerintem igen van valami !
dec. 2. 01:35
 10/42 anonim válasza:
66%

Én hiszek az újjászületésben.

Ha nem is, akkor pedig a tudatlanságban.

Vagy lesz mégegyszer valami, vagy soha semmi, de azt sem fogod látni. Se mennyország, se pokol. Nem létezel, vége, megszűntél.

dec. 2. 05:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Féltek a haláltól?

Nekem az elmúlás gondolata csak a testre vonatkozik. A lélek ugyanúgy él tovább és megtalálja a helyét a földi halál után is. Engem az a szó, hogy halál.. nyugalommal és melegséggel tölt el, mert tudom hogy haza érkezem. Oda, ahova igazán tartozom. Nem mondom hogy...

Mit tennétek ha 1 évetek maradna hátra?

Ha pontosan MOSTANTÓL 1 évetek maradna hátra az életetekből, akkor mit csinálnátok a maradék 1 évbe? Legyen az akár valami amit eddig nem mertél, vagy valami amire régóta vágysz, ha gondolod oszd meg velünk😊

Kik takarítják el egy baleset után a holttesteket az utakról/sínekről?

Van külön foglalkozás, akik takarítanak ilyen esetekben?

Szerintetek mi van a halál után?

Érdekes, hogy annyi mindent felkutatott, kitalált már az ember, de erről biztos információink nincsenek.

Berenyi andras halala (baratokkozt)?

Hanyadik reszben halt meg berenyi andras a baratokkoztben?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!