Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted mindenki vissza...

Szerinted mindenki vissza kapja azt, amit megérdemel?

Figyelt kérdés
Akkár rosszat vagy akkár jót.

dec. 14. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
42 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
77%
Nem, sajnos nem.
dec. 14. 16:59
 2/38 anonim válasza:
57%
Népnyúzó diktátorok sokszor ágyban, párnák közt halnak meg, időskori véglegyengülésben. Pár órával azután, hogy használták az arany wc kefét az aranyozott wc-jükön, miközben a nép miattuk éhezik és nyomorog.
dec. 14. 17:02
 3/38 anonim válasza:
46%
Én azt tapasztaltam, hogy igen. Mindig úgy rendeződik az ember sorsa, csak hinni kell benne
dec. 14. 17:03
 4/38 Senior Séf ***** válasza:
46%
#2-es elmondta, amit gondolok.
dec. 14. 17:03
 5/38 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos nem.. A rohadékok mind megússzák.
dec. 14. 17:04
 6/38 anonim ***** válasza:
48%

Majd a túlvilágon szerintem, ha nem bánják meg időben.

Egyébként azért a legtöbb diktátor már életében megkapta a büntetése egy részét.

Lásd: Hitler: öngyilkosság, teljesen leépülve egy redvás bunkerben a föld alatt, mindent veszni látva amit felépített,

Sztálin: összehgyzva fetrengve egyedül a szobájában lebénulva,

Mussonlini: fejjel lefelé felakasztva,

Chaushesku: nyilvánosan meghurcolva és kivégezve a feleségével együtt. Illetve a Nünbergi per bűnöseinek nyilvános megalázása, nem beszélve az izraelita vallató csoportok "munkájáról".

dec. 14. 17:07
 7/38 anonim válasza:
49%
Ha így lenne, akkor nem lenne háború, korrupció, se semmi rossz. De van, mert nincs következménye. A karma nem létezik. Ha valami rossz is történik egy rossz emberrel, az nem a karma miatt van.
dec. 14. 17:09
 8/38 anonim válasza:
53%
6-os de azok nem vmi isteni igazságszolgáltatások voltak, hanem bizony a többi ember, a nép akarata és tettei, miután mozgásba lendültek. Kérdező szerintem nem ilyenekre gondol hogy pl valaki kötekszik az emberekkel és akkor valaki majd előbb utóbb jól megveri. Hanem hogy valaki mondjuk kizsigereli a dolgozóit és éhbéren tartja őket, aztán csődbe megy a cége random és öreg korára nyomoroghat pénztelenül.
dec. 14. 17:12
 9/38 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos élből tudok 2 nagyon durva példát, szóval NEM!
dec. 14. 17:12
 10/38 anonim ***** válasza:
34%
Nem létezik isteni igazságszolgáltatás. Az ember az isten.
dec. 14. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mi alapján választ "Isten" kire mit ad? Vagy nincs ilyen? Mindenki azt kapja, amit megérdemel?

Hogy lehet hogy néhány ember halálra ítéltetett pl. Benedek Tibor aki egész életében sportolt, nem cigizett, nem volt elhízott stb. tehát egyetlen oka sem lehetett annak, hogy hasnyálmirigyrákban ilyen fiatalon meghaljon. Másik példa nagyim, aki bőrrákban halt meg,...

Nyelvvizsga amnesztia Júniusban? Van rá esély? Szerintem az idei végzősök még megérdemelnék, mert vastagon benne voltak a Covidban. Ezenkívül a...

Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba...

Az elmondható hogy kb mindenki olyan párt "vonz be" amilyet megérdemel?

Aki pedig nem talál magának vagy folyton faképnél hagyják, az egyszerűen többet akar mint amilyen jár neki? Nyilván lehetnek kivételek, vki egy 20 fős zsákfaluban lakik, stb, de ezeket most hagyjuk!

Mindenki azt kapja, amit megérdemel? Mit gondoltok erről a szövegről, ha egy barátotok mondja?

Gimnázium után barátkoztam egy lánnyal, mert tetszett a csaj. Amikor én a saját életemben valamit rosszul csináltam vagy elrontottam, vagy nem tettem meg, amit meg kellett volna tenni... Akkor ez a lány ennyivel elintézte a dolgot, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!