Szerinted mindenki vissza kapja azt, amit megérdemel?

válasza:

válasza:Majd a túlvilágon szerintem, ha nem bánják meg időben.
Egyébként azért a legtöbb diktátor már életében megkapta a büntetése egy részét.
Lásd: Hitler: öngyilkosság, teljesen leépülve egy redvás bunkerben a föld alatt, mindent veszni látva amit felépített,
Sztálin: összehgyzva fetrengve egyedül a szobájában lebénulva,
Mussonlini: fejjel lefelé felakasztva,
Chaushesku: nyilvánosan meghurcolva és kivégezve a feleségével együtt. Illetve a Nünbergi per bűnöseinek nyilvános megalázása, nem beszélve az izraelita vallató csoportok "munkájáról".

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy lehet hogy néhány ember halálra ítéltetett pl. Benedek Tibor aki egész életében sportolt, nem cigizett, nem volt elhízott stb. tehát egyetlen oka sem lehetett annak, hogy hasnyálmirigyrákban ilyen fiatalon meghaljon. Másik példa nagyim, aki bőrrákban halt meg,...
Sajnos elég szűkösen állok anyagilag, ezért nem tudom megengedni magamnak, hogy kifizessem a Május eleji nyelvvizsga díját, amivel még végső soron meg tudnám szerezni a diplomámat a nyáron. Ennek következtében a gyakornoki állásomból sem fognak tudni felvenni főállásba...
Aki pedig nem talál magának vagy folyton faképnél hagyják, az egyszerűen többet akar mint amilyen jár neki? Nyilván lehetnek kivételek, vki egy 20 fős zsákfaluban lakik, stb, de ezeket most hagyjuk!
Igazságos az élet?
Gimnázium után barátkoztam egy lánnyal, mert tetszett a csaj. Amikor én a saját életemben valamit rosszul csináltam vagy elrontottam, vagy nem tettem meg, amit meg kellett volna tenni... Akkor ez a lány ennyivel elintézte a dolgot, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!