Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Saját magam által végzett...

Saját magam által végzett szellemidézés és jóslás a reinkarnációval, annak megtörésével kapcsolatban. Elgondolkodtál ezen?

Figyelt kérdés

Nagyapám tudott asztalt táncoltatni, és a családban egymás közt érdekes történeteket meséltek erről a szüleim. Volt egy könyv, benne egy kulcs. A családban, amikor fiatal voltam, szellemet idéztünk; igen–nemre válaszolt. A reakció azonnali volt, és olyan érzés volt, mintha rádióznál, és azonnal több mindenkit is el tudnál érni. Nem tudom, mit láttam, de igen–nemmel a könyv válaszolt, elég lényegre törően a kérdésekre. Amikor úgy lett megszólítva a személy hogy általánosságban egy név sok emberre vonatkozott a rokonom aki tartotta a kezében a könyvet a könyv szinte kicsavarodott a kezéből, rendkívül gyorsan pördült meg ezt megjegyezném.

Nagynénémék mesélték, hogy valahol a szabadban régen, a közvetlen közelükben, pár méteres távolságban láttak egy fénygömböt, ami nagyon megrémítette őket. Egyszer anyukám mesélte, hogy karácsonykor történt: a szobában égett a villany, megfordult az ágyon, és egy árnyszerű, szürke kalapos férfit látott.

Ezek családi történetek, nem publikusak. Soha nem keresett ezzel senki pénzt, zárt ajtók között történtek a dolgok, kamu elmebetegség és sok minden más kizárva. Nem vagyunk amúgy spirituálisak, mélyen vallásosak, nem is téma nálunk az ilyesmi, ami felmerülne ha egy idegen mesélne azok a dolgok itt kizárva. Mert ha mástól halottam volna ezeket azért furán néznék.

Saját magamnak idéztem szellemet, illetve jósoltam kártyával. Feltettem kérdéseket a reinkarnációval és a börtönbolygó-elmélettel kapcsolatban. Volt köztük online sorsvető is vegyesen, ahol a választ nem is én magam adtam, hanem a gép írta ki. Illetve az ismert könyves módszert is használtam, és érdekes eredményeket kaptam.

Az első kérdés az volt, hogy ez valóban egy börtönbolygó-e.

Válasz: igen.

Igaz-e, hogy amit életként érzékelünk, azt a lelkek sejtről sejtre hozták létre?

A válasz: igen.

Igaz-e, hogy régen köztünk éltek a földönkívüliek?

Válasz: igen.

Igaz-e, hogy be vannak reinkarnálódva a vezető rétegbe a rajtunk zsarnokoskodó entitások?

A második kérdés az volt, hogy a Van Allen-sugárzási övet megkerülve, az északi vagy a déli mágneses pontokon, ha egyszer meghalok, ki lehet-e jutni.

A válasz: nem fogok tudni kijutni, mert nem úgy megy, hogy egyszerűen csak kisétálok.

Megkérdeztem, ismerem-e pontosan, hogyan lehet kijutni.

A válasz: nem.

Amikor meghalunk, szinte azonnal becsapdáznak-e minket?

Ha meghalok, ki tudom-e kerülni a csapdákat a jelenlegi elképzelésem alapján?

A válasz: nem, de ha finomítom az ismereteimet, talán. Többször megkérdeztem, és inkább olyan, „nagyon nehéz, nem egyszerű dolog” jellegű válaszok jöttek.

Következő életemben itt születek újjá ezen a bolygón, vagy kijutok innen?

A válasz: nem jutok ki, és rosszabb lesz, mint most.

A következő kérdés: a jövőben el fogok-e jutni más bolygókra hosszú távon, mint lélek?

A válasz: igen, és hosszú távon a földi reinkarnáció megtörhető.

Hosszú távon meg tudok-e szabadulni a reinkarnációtól?

Az én életemben az emberiség találkozni fog-e földönkívüliekkel?

Kártyajóslással feltett kérdés: megtörhető-e a reinkarnáció, és mi a kulcsa?

Valahogy úgy írta le, hogy mindenben, amit csinálok, figyeljek az apró részletekre, a precizitásra. A lényeg úgy hangzott, hogy a részletekben van a kulcs. Tehát bármivel foglalkozom, igyekezzem minél jobban kidolgozni, mindenben.

Megkérdeztem, ismerik-e a pontos jövőt, látják-e.

A válasz: nem, de a lehetséges kimeneteleket igen.

Megkérdeztem, igaz-e nagyjából, amit az Alien Interview című könyvben olvastam.

Később utánanéztem, és megkérdeztem: igaz-e, hogy az emberi magzatok képesek „beszippantani” a lelkeket, illetve hogy vannak csapdázó rendszerek az élőlényekben; a Van Allen-sugárzási övet, a Napból érkező és a kozmikus sugárzást ki kell-e kerülnöm, illetve bizonyos fényt el kell-e kerülnöm, hogy kijussak; azonnal érzékelik-e, és telepatikus kapcsolatot akarnak-e létesíteni, ha meghalok; és hogy nagyjából tisztában vagyok-e vele, mit kell kikerülnöm egy későbbi kutatás után.

A válasz: igen, nagyjából ilyesmiről van szó.

A kérdés: ki tudok-e jutni a leírt elképzelés alapján.

A válasz: nem tudja, talán igen, talán nem.

A kérdés: előzőleg más bolygón vagy bolygókon éltem-e.

A válasz: nem, ezt nem hittem el (érezhető volt a válasz már a kérdés előtt mivel elfogult kérdés későbbi szellemidézés).

Ezen a bolygón fejlődtem-e ki más élőlényekből?

A válasz: igen, ezt sem egészen hittem el (érezhető volt a válasz már a kérdés előtt mivel elfogult kérdés későbbi szellemidézés).

Képes-e érzékelni, mit gondolok?

Volt egy olyan üzenet is, mintha kérdés lett volna felém: én most itt vagyok ebben a családban, ebben a környezetben, mit gondolok, ez pontosan miért van. Valahogy úgy jött le, mintha valakik így intézték volna. Ezzel kapcsolatban szkeptikus voltam, nem tudtam hová tenni. Mintha valakik elintéztek volna valamit nekem, és mintha egyben arra is célozna, hogy valamilyen isten teremtette ezt a világot, ugyanakkor kíváncsi arra, én mit gondolok az egészről.

Én erre magamban a börtönbolygó-elméletet mondtam. Amit igazából már korábban is feltettem kérdésként magamban, és akár ki is írtam volna különböző módszerekkel, beleértve a netet is; egyeztetve jött is a válasz.

Ezeket a válaszokat kaptam, kísérletként próbáltam ki milyen eredményeket kapok, csak leírtam hátha valakinek segít. Senki konkrétat nem idéztem meg személyként.

Később fel is tettem magamban a kérdést, hogy ha ezt így lehet akkor ezt nagyhatalmak, evvel komolyabban sosem kísérleteztek és hasonlóak. A neten rengeteg buta dolgot találtam, de rengetek elgondolkoztató dolgot, főleg történelmi leletekben. Sajnos a rengeteg haszonleső, és a sok buta ember, és sok érdek az egész el van hiteltelenítve nem kicsit. Akit érdekel ez afféle a Philip-kísérlet volt, az írja le leginkább ezt.

Érdekességként még hozzátenném amikor volt a volt osztályfönököm temetése, aki éveken át nevelte az osztályt, nem valaki aki csak a leckét nyomta le. Munkahelyről, volt valami hogy a fél csoportot hazaengedték 2 napra, aztán a másikat utána felváltva, ez kivételes eset volt, és úgy engedtek el hogy el tudtam rá menni. Ők erről ott nem tudhattak, és kb ez hogy így össze jöjjön statisztikailag ez szinte lehetetlen.

febr. 21. 04:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az emberek, ha hisznek az ilyesmiben, meglepően ttdják egymást manipulálni. Olyannyira, hogy a nem létezőt is látni-hallani vélik.
febr. 21. 06:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, igen, egyetértek az 1. válasszal, nem tudom, milyen "gép" írt választ, a könyves "jóslás" nagyon szubjektív - minden esetben - a kártyát, ha nem tanultad és gyakoroltad, szintén úgy értelmezed, "ahogy akarod", így ezek egyáltalán nem megbízható válaszok. Az emberi agy csodálatos, nagyon sok mindent "le tud gyártani", főleg, ha ez a célunk....

És igen, maximálisan egyetértek: a "piacon" borzalmasan sok a dezinformáció és a haszonleső, akár buta, illetve sokan azt hiszik, hogy van valamiféle képességük, miközben nincs, így valóban nagyon nehéz hozzáértő dolgokhoz jutni.

És a "senki konkrétat nem idéztem meg" dologra: a szellemidézés ezt jelenti, úgyhogy akkor ne állítsd, hogy szellemet idéztél. (Nem, a könyves dolog nem az, ezt már 40 éve is kiröhögték, ez egy egyszerű féltudatos irányított válaszadást elősegítő technika, ami semmire nem jó.)

Ha érdekel a téma, akkor képezd magad - nagyon sok tényleg jó iskola van erre-, ha pedig nem, akkor nyugodj bele, hogy kicsit túlmagyaráztál pár apróságot.

febr. 21. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

"kamu elmebetegség és sok minden más kizárva"

Nem csak "elmebetegségről" szólnak bizonyos jelenségek, inkább kognitív torzításokról.

Tudomásul kell venni, az evolúciós fejlődés során az agy programjába beépültek (konkrétan szelektálódtak) olyan torzítások, ami valamikor a túlélést szolgálta, sőt bizonyos tekintetben manapság is hasznos tulajdonság lehet, bár azért sok mindenen érdemes átlátni már, mai ésszel.

De nem hiszik sokan, én hiába magyarázom, megkérdezzük a számítógépet, ami tudományos forrásokkal támasztja alá, azt sem hiszik el.

Ez maga is egy ilyen torzítás, hogy ő nem hisz, még a tudománynak sem.

Kérdés:

-----------------

Amikor emberek hisznek szellemidézésben, a megidézett szellem igen vagy nem válaszaiban, asztaltáncoltatásban, kártyajóslásban, mindezekben bizonyítékokat vélnek felfedezni, az is egyfajta kognitív torzítás?

---------------

Válasz:

[link]

febr. 21. 11:58
 4/7 anonim válasza:
Ezzel mi is pont igy voltunk. :)
febr. 21. 13:15
 5/7 anonim válasza:
A szellemidézés nagyon veszélyes. A válaszok pedig erősen kétségesek, mert a démonok félrevezetnek.
febr. 21. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A kulcsoskönyvet èn is hasznàltam ès meglepően pontos válaszokat adott sokszor, olyan kèrdèsekre, amikre a vàlaszt nem is sejthettük. Előtte teszteltük olyan kèrdèsekkel, amikre csak egyikőnk tudhatta a vàlaszt. Èrdekes az is, hogy amikor a "szellem" fordította el a kulcsot, akkor egy erős nyomàst èreztünk a kulcson ès bizsergès, forrósàg volt az ujjunkban. De amikor vèletlenül fordult el, vagy direkt elforditottuk, akkor a könyv nem nehezedett el, ès gyorsan, könnyedèn fordult el.Miutàn megtudtam, hogy nem feltètlenül az jelenik megy akit hívsz, azóta nem hasznàlom. Van rà gyanúm, hogy az èvekig tartó felerősödött parajelensègekèrt, a viràgjaink állandó kipusztilàsáèrt, folytonos veszekedèsekèrt az idèzèsek is felelősek lehettek. Sok èv kellett, hogy ezek a kàros mellèkhatàsok megsemmisüljenek. Nem vèletlen talàn, hogy tapasztaltabbak nem otthon csinàlnak ilyesmit, hanem mondjuk egy hotelszobàban, de mèg akkor is ottvan, hogy ràd is tapadhat valami, akàrhol csinàlod.Nem èri meg.
febr. 21. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Kardec megkérdezte 7 különböző médium által csaknem 170 éve az összes kérdésedet és még ezret.

Szellemek könyve.

febr. 21. 18:24

További kérdések:

Mit jelenthet az alábbi sejtés?

Péter el tudott menni , József pedig nem .

Vajon kit láthat?

Két éves a kisfiam és mostanában szinte minden nap mondja hogy baba (akár otthon vagyunk akár máshol de nincs ott senki nemhogy baba) ezt mondja nagyobb gyerekekre is. És úgy integet mint amikor valaki elmegy tőlünk és búcsúzkodik.Születése után lett volna két meg nem...

Karmahívőktől kérdezem, hogy saját hitvallásotok szerint van olyan, hogy olyan cselekedetnek akit az ember nagyon súlyosan rossznak könyvel el soha...

És lehet hogy csak következő életben lesz következménye? Mivel olvastam már itt is most meg máshol is össze-vissza baromságot ezzel kapcsolatban, hogy nincs is jó meg rossz cselekedet, azt csak az ember éli meg jónak vagy rossznak, közben meg utána azt írták, hogy...

Igazságot tesz az élet?

Ha egy férfi három nőt már lelkileg tönkre tett vissza fogja kapni az élettől azt a rengeteg fájdalmat,csalódást,megalázást amit velük tett? Ha igen milyen formában? Hogyan lehet erre rásegíteni? Vannak ötletek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!