Tényleg igaz az ami mostanában terjed, hogy a reinkarnáció és karma fogságából úgy lehet ki szabadulni ha a lélek nem megy be a fénybe?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utóbbi időben több, egymástól független halálközeli élménybeszámolót olvastam, és feltűnt, hogy sok esetben visszatérnek ugyanazok az elemek: -egy fénylény vagy vezető entitás jelenléte -erős érzelmi élmény, gyakran szeretetáradatként leírva -visszaküldés a...
Nézzetek körbe bárhol, statisztikai tény nagyjából testen kívül találta magát egy adott hegységben. Azután igen sietve körülötte afféle fény jelenik meg, csábító hívógató, ismerős arcok szentek, valaki úgy kerül bele hogy a testéből alig tud kikerülni és besszippantja....
Ismerek egy többszörös bűnelkövetőt. Simlis ügyei vannak, agresszív, de ami a fő bűne, hogy többször is durva módon szexuálisan zaklatott egy nála kb. 20 évvel fiatalabb nőt. Miközben a kedves feleségét is megcsalta. A szórakozóhely, ahol dolgozik rengeteg panaszt...
Nagyapám tudott asztalt táncoltatni, és a családban egymás közt érdekes történeteket meséltek erről a szüleim. Volt egy könyv, benne egy kulcs. A családban, amikor fiatal voltam, szellemet idéztünk; igen–nemre válaszolt. A reakció azonnali volt, és olyan érzés volt,...
Én látok egy mintát, hogy egyre csak bedurvulnak a dolgok, másrészt hogy tényleg tudok teremteni a gondolataimmal, de mivel akarom ellenére vannak nagyon rossz gondolataim, így ezt nem lehet kivédeni. És rettegek, hogy mikor jön el az idő, hogy megvakulok, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!