Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tényleg igaz az ami mostanában...

Tényleg igaz az ami mostanában terjed, hogy a reinkarnáció és karma fogságából úgy lehet ki szabadulni ha a lélek nem megy be a fénybe?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyet látni az interneten. Hogy nem szabad bemenni a fénybe mert akkor mindenképp reinkarnáció és karma lesz a vége. Ha nem mész be, akkor lesz lehetőség ki lépni ebből az egészből és szabadulni, bár azt nem írták pontosan hogyan és mikor a lényeg ne menjünk be a fénybe. Mennyire lehet ez igaz, sajnos el tudom képzelni ez tényleg egy reinkarnációs csapda én is szabadulni szeretnék. Annyira nem jön be nekem az élet itt hogy semmiképp nem akarok újjászületni megint. Mi a személyes véleményed?

márc. 3. 14:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A reinkernáció egy csapda aminek a feladata a lélek megtörése majd végül JHVH felfalja, megába építi a már védtelen lelket. A lelket meg lehet törni a földi léttel, a vallásokkal még gyorsabban. Amikor meghalsz menekülj ahogy csak bírsz bármilyen alak jelenik meg előtted az hamis lesz, általában rokonoknak, vallási elemeknek álcázzák magukat ezek az archonok, ne hagyd hogy elkapjanak. Ha fény kezd el vonzani próbálj menekülni előle, ha egy sötét alagútban vagy kútban vagy aminek egyik oldalán van a fény akkor a kút falán próbálj meg átjutni, mert az csak illúzió. De attól még nem lesz könnyű átjutni rajta.
márc. 9. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Furcsa mintázatok halálközeli élményekben. Mi lehet a magyarázat?

Az utóbbi időben több, egymástól független halálközeli élménybeszámolót olvastam, és feltűnt, hogy sok esetben visszatérnek ugyanazok az elemek: -egy fénylény vagy vezető entitás jelenléte -erős érzelmi élmény, gyakran szeretetáradatként leírva -visszaküldés a...

Feltünt hogy statisztikailag mérhető tény hogy a lelkeket mesterségesen begyűjtik?

Nézzetek körbe bárhol, statisztikai tény nagyjából testen kívül találta magát egy adott hegységben. Azután igen sietve körülötte afféle fény jelenik meg, csábító hívógató, ismerős arcok szentek, valaki úgy kerül bele hogy a testéből alig tud kikerülni és besszippantja....

Akinek előző életeiből jó karmája van, az lehet a mostaniban a legdurvább legalja erőszaktevő becstelen gané is, akkor sem történik vele semmi rossz...

Ismerek egy többszörös bűnelkövetőt. Simlis ügyei vannak, agresszív, de ami a fő bűne, hogy többször is durva módon szexuálisan zaklatott egy nála kb. 20 évvel fiatalabb nőt. Miközben a kedves feleségét is megcsalta. A szórakozóhely, ahol dolgozik rengeteg panaszt...

Saját magam által végzett szellemidézés és jóslás a reinkarnációval, annak megtörésével kapcsolatban. Elgondolkodtál ezen?

Nagyapám tudott asztalt táncoltatni, és a családban egymás közt érdekes történeteket meséltek erről a szüleim. Volt egy könyv, benne egy kulcs. A családban, amikor fiatal voltam, szellemet idéztünk; igen–nemre válaszolt. A reakció azonnali volt, és olyan érzés volt,...

Akik felismerték magukban, hogy egyértelműen súlyos karmát hoztak ebbe az életükbe, nem rettegtek azon, hogy mi jön még? És nem nézitek le a...

Én látok egy mintát, hogy egyre csak bedurvulnak a dolgok, másrészt hogy tényleg tudok teremteni a gondolataimmal, de mivel akarom ellenére vannak nagyon rossz gondolataim, így ezt nem lehet kivédeni. És rettegek, hogy mikor jön el az idő, hogy megvakulok, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!