Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik ilyen jelenség a...

Létezik ilyen jelenség a párkapcsolatok terén? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Világ életemben azt éreztem, hogy nem jókor születtem, nem jó helyre és nem jó időben. Mondhatnám úgy is, hogy nem kéne (most) léteznem. Folyton kívülállónak érzem magam, a családban és az élet más területein is. Nagyon nehezen kapcsolódom az emberekhez (bár ehhez a személyiségem is hozzátehet).

Nem tudom, ettől érzem-e azt, hogy egyedüllétre vagyok ítélve. Próbálkoztam párkereséssel, de igazából még szerelmes sem voltam, pedig már elmúltam 30 éves.

Valójában nagyon konkrét elképzelésem van arról, hogy ki az én valódi párom, a lelkem sikít utána, de fogalmam sincs, hol és hogy keressem. Kezdek attól tartani, talán éppen nincs is itt a Földön.

Előfordulhat ilyen, hogy az ember nem jókor születik, és ezért nem találja meg a másik felét? Esetleg van mód arra, hogy amolyan "lelki úton" próbáljak neki jelezni, hogy hello, itt vagyok?

aug. 24. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Persze.
aug. 25. 05:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Mármint, "persze hogy előfordul ilyen" vagy "persze hogy van mód"? Vagy mindkettőre értetted? 😅
aug. 25. 08:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mik a konkrét jelek, esetek, ami alapján azt gondolod "kívülálló" vagy?
aug. 25. 11:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Szinte egész életemben nem tudtam barátkozni, egyedül egyetemen voltak barátaim, de az is megszakadt diplomázás után. Most sincsenek barátaim.

A családom is sokszor úgy érzem, kívülállóként kezel, nem mondanak el dolgokat, kihagynak valamiből stb...

Tizenévesen próbáltam fiúkkal randizni, de rájöttem, hogy nem nekem való, a lányokhoz vonzódom. Volt kapcsolatom lánnyal még 19 évesen, de nagyon toxikus volt, csúnya vége lett. Azóta semmi. Próbáltam ismerkedni többféle platformon, de nem volt sikeres.

Valahányszor látok ismerőst, munkatársat a párjukkal, valahogy azt érzem, hiába vágyom én is kapcsolatra, nekem mégse lesz párom.

aug. 25. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Milyen volt a viszonyod apáddal 7 éves korod előtt és utána?
aug. 25. 19:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Őő... Ez hogy jön ide?😅
aug. 25. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Eddig se értetted mi van veled. Ezt miért értenéd meg? Jó röhögést!
aug. 27. 12:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem mintha a te mondandódnak sok értelme lenne 😅
aug. 27. 12:55
 9/14 anonim ***** válasza:
15%
Te nyafogsz idegeneknek segítségért. Egyelőre összhangban van a jellemed a sorsoddal.
aug. 27. 12:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem nyafogtam, ha neked az információ kérés nyafogás, elég durva fogalom zavarod van.

A jellememről meg semmit nem tudsz - elvégre idegenek vagyunk 😉

aug. 27. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok a tradwife jelenségről?

Nem, nem vagyok tradwife, nem is akarok az lenni.

Mit gondoltok erről a jelenségről?

Több oldal is írt a hírről miszerint Schobert Lara egy új pasival került össze aki milliomos üzletember. Ebben semmi nagy dolog nincs, átlagos bulvár dolog ami nem nagyon érdekel senkit alapból. Ami viszont érdekesebb volt talán az egy kommentelő meglátása...

Mennyire van jelen a kevés a fóka sok az eszkimó jelenség a párkapcsolati piacon, főleg a nők párválasztásánál?

Tehát a nők nagy részének az a fontos hogy egy férfi az legyen férfias, határozott, magabiztos, ne legyen elhizva legyen egy minimális egzisztenciája, ne legyen nagyon csúnya, viszont jóval több nő szeretne ilyen férfit mint ahány ilyen férfi jelen van főleg Magyarországon

Valaki tud magyarázatot adni az alábbi "jelenségre"?

A történet a következő. Évekkel ezelőtt megismerkedtem egy Férfival. Szerelem 1.látásra. Tiszta szívből szerettem Őt. Sajnos hamar elváltak útjaink. Ő valaamiért nem akart engem. Hosszú ideig kűzdöttem érte, végül feladtam. Jött a depresszió a kilátástalanság stb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!