Démonnal sehogy. Az igazi démonok elveszik, amit akarnak, és nem adnak érte cserébe semmit. Miért adnának bármit is, ha "ingyen" is megkaphatják?
Az egyezkedésre hajlandó szellemek nem igazán nevezhetők démonnak.
Persze vannak démonok, amik elhitetik, hogy paktumot kötnek, és így könnyebben kapják meg amit akarnak, de adni cserébe ezek sem fognak semmit.
ápr. 27. 13:07
5/12 anonim válasza:
Kérdezd az amerikai világsztárokat... pl jay z.
Nagyon rosszul néz ki, szegénynek született, rappernek sem a legjobb és mégis trilliárdos és beyonce a csaja.
Illumimati has entered the chat.
ápr. 27. 14:01
6/12 anonim válasza:
Majd ha ráérek válaszolok.
ápr. 28. 12:20
7/12 anonim válasza:
Hát kukkants be a tulvilágba!
Ott hemzsegnek a démonok.Valamelyik csak lepaktál veled!
Ha meg találsz egy szemrevalót de nem áll kötélre, gyere vissza és kinlódd tovább az életed démon nélkül!Igy úszd meg a legolcsóbban.Az igazi démonok sokba ker7lnek - főleg ha fiatal!
máj. 1. 12:55
8/12 anonim válasza:
Nem tudom hogyan kell paktumot kötni. De nagyanyám igazán szép zoknit, mellényt sapkát tud kötni. Majd megkérdezem, hogy paktumot tud-e. Volt egy hetes hideg a tél vége fele, akkor nagyon jó volt elővenni, egy olyan kötött zoknit, még olyan két hullámos mintás csíkot is tett bele a boka fölött. Nagyon szeretem amiket ő köt. A zöld zokni egykissé szúrt, de úgyis felhúztam, mert az is olyan vastag anyagból kötődött, nem fázott bennem a lábam egyáltalán. Csak valamiért nem szeretem mikor sapkákat köt. Viszket benne a fejem, és szégyellem, ha megyek valahova és meglátják, hogy vakarom a fejem, még megmondják, hogy tetves vagyok. Amikor megkérdezi, hogy milyen a sapka, én mondom, hogy jó meg minden, mert nem akarom megsérteni, hogy viszket a fejem benne. Azt a szúrós zoknit sem mondtam meg neki, hogy szúr.
máj. 2. 09:40
9/12 sompet válasza:
A 21.században ilyen baromságokat kérdezni azért nagyon durva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!