Mi volt ez a nyaralásomon?

válasza:

válasza:

válasza:"mentünk az úton mert Egyiptomban voltunk" — ha nem Egyoptomban letettek volna, akkor nem az úton mentetek volna?🤣
Nem kellett volna mariskát tenni a vízipipába🤣🤣🤣

válasza:

válasza:

válasza:Egymás után az ötödik kérdésed :)))))))))))))
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Már látom a következő kerdésed, hogy "Mi volt ez kempingezés közben?". Ja, és a leírásnak az "olyan 12 (vagy akárhány óra) körül". Ez kötelező mindegyik kérdésednél. Legközelebb se felejdsd ki. Meg a fura alakot, fura lényt, emberszerű lényt sem. Köszi!

válasza:9.vagyok
Elfelejtettem, hogy kommentbe KÖTELEZŐ odaírni, hogy "nem én írtam ki a többit", "ezt ez egyet írtam ki", "edig még nem írtam ki kérdést", "ez az első".
Kapcsolódó kérdések:
Rengeteget dolgozok viszont agyon nem vagyok fizetve sajnos, a párom szintúgy, nyaralni úgy nézz ki idén se lesz pénzünk. De amit tudunk mindent megadunk a gyerekeinknek amire szükségük van. A családom megértő de legbelül mégis zavar, hogy nekünk ami kikapcsolódás ami...
Az egzotikus nyaralások, utazások során fellelhető - többnyire vendégek pihenése, kikapcsolódása miatt létrehozott - épületeknek melyek azok a jellegzetes főképp külső, részben belső jegyei, melyek (akár csupán számotokra, akár általánosságban) olyan igazán egzotikussá...
Csisztapusztára megyünk nyaralni balatonfenyvestől nem messze. Tudnátok helyeket mondani ahova el lehet menni, nem múzeumra gondolok hanem pl játékterem, biliárd bowling vagy ilyesmi ahol jot lehet szórakozni. Előre is köszi :)
Úgy rémlik nekem hogy nyáron a nagy hőgutás napok után az enyhülés hatalmas viharral szokott jönni, de nem emlékszem pontosan kb mikor is. Asszem talán augusztus végén mivel gyakran lefújják a tüzijátékot hogy elmarad. Tehát nem lenne szerencsés ekkor kivenni...
Egyiptomban apuval együtt többször néztek minket egyiptominak vagy arabnak. Olyannyira, hogy arabul akartak volna velünk beszédbe elegyedni. Az volt a vicc, hogy apa beszél arabul, úgyhogy egy kicsit el tudtunk hülyülni. XD Törökországban töröknek nézek bennünket, de...
Jó áron találtunk szállást barátokkal, ismikkel, viszont van egy olyan hátránya hogy a házba 1 wc van csak. 6-an vagyunk lányok és 4 pasi. Én tudom magamról hogy reggel azért jó lenne használni, vagy van a masik lehetőség hogy van egy picit kijebb egy központi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!