Miért nem volt paranormális jelenségek? A többi ember hazudik, vagy téved?

válasza:Hosszú....Az nemúgyvan, hogy bárki meghal akkor ott repkednek a tányérok stb de hagyjuk, nincs kedvem írni tovább....
Vagy lehet, hogy csak a fejünkben léteznek a paradolgok? Kitudja, nem?
Vagy mi is más fejében létezünk?

válasza:Kérdező.
Ez korántsem így működik. Ha valaki meghal ott maximum akkor fognak paranormális dolgok történni, ha az adott lélek nem talál még megnyugvást, és még valami vissza húzza a fizikai síkhoz.
Pl.. befejezetlen dolgok, rossz akarok akik ártottak neki, stb..
Örüljél neki hogy ezek a dolgok nem történtek meg, mert ott a tárgyak leesése a falról lenne a legkisebb probléma.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ami most hirtelen eszembe jut..
1. Vártam a vonatot és hirtelen fura borzongás érzetem, délután, kettő előtt kettő perccel. Hazaérve megtudtam, anyai nagyapám meghalt, kettő óra előtt kettő perccel.
2. Nagyon sokáig éreztem az illatát, még szabad levegőn is, otthontól távol is, tudtam, hogy velem van.
3. Tesóm Londonban dolgozott egy családnál. Mindig mesélte, hogy az emeleten van egy zongora, ami néha megszólal magától és rázza a hideg, hányingere lesz, ha az emeletre kell mennie. A család nyaralni ment, én pont akkor voltam kint látogatóban tesómnál és át kellett ugrania meglocsolni a virágokat, mentem vele. Csak az emeleti lépcső feléig jutottam, le kellett jönnöm, soha nem volt olyan rossz érzésem. Mint kiderült, egy néni ott halt meg.
3. Apám halála után, személyes dolgokat kézbe véve melegséget, ölelést éreztem. Mai napig érzem, hogy támogat.
4. Benti macskám van. Többszöri eset, mentünk ki a szobából, a macska morogva, felfújva magát nézett kifelé a szobából.
Nemrég elkezdtem érdeklődni a spirituális életszemlélet iránt..
5. Szoktam meditációval próbálkozni, érzem a támogatást, valaki mindig fogja a kezem.
6. Nem sablonos, én gondolom annak dolgokat, hanem személyreszóló üzeneteket szoktam észlelni, lépten-nyomon ilyenek jönnek velem szembe és rengeteget segítenek a fejlődésemben. Legyen ez egy dal, egy idézet, egy plakát, egy elcsípett beszélgetés, találkozás, bármi. Minden okkal történik. 💜
De pl. anyám ismerősénél, miután meghalt a férje, nála voltak tv ki-be kapcsolások, villany vibrálás, a kutya is furán kezdett viselkedni, pl. az "ürességbe" bámult, csóválva. Ahogy évekkel később enyhült a gyász, azonos időben a furcsaságok is alább hagytak, megszűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!