Mennyire lenne jó ötlet zaklatni az ateistákat ha szellemként visszatérek a Földre kísérteni?
Figyelt kérdés
" a tudomány megcáfolta a túlvilágot " - és akkor a kép magától leesik, és a szellem röhög hangosan.márc. 3. 23:29
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Ha spirituális tekintetben egészségesen halsz meg, akkor utána nem fog ez érdekelni.
2/14 anonim 

válasza:

válasza:Próbáld ki, aztán megdöbbensz, mert aki ateista, az tudja, nincsenek szellemek, nem leszel sikeres
3/14 anonim 

válasza:

válasza:Mi köze egy ateistának a szellemekhez vagy a túlvilághoz? Az ateista szó csak annyit jelent, hogy nem teista. Vagyis nem istenhívő. Semmi mást.
4/14 anonim 

válasza:

válasza:Nem fogsz tudni ilyeneket csinálni szellemkent. Ez marhaság. Érdekes hogy senki nem ismer olyat személyesen akit szellem csesztetett volna. Akkor mindenki ezt csinálná a halála után azokkal akiket utál szerintem.
5/14 anonim 

válasza:

válasza:Semennyi. Az ateisták és a nem ezo hívők mindent meg magyaráznak racionálisan. Pl hallucináltak, földrengés től mozog a tárgy stb.
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Bizonyítanád vele, mennyire szánalmas vagy.
7/14 A kérdező kommentje:
oké csajszi
márc. 4. 13:16
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Ez nagyon rossz karmát jelentene neked, féregként születnél újra.
10/14 anonim 

válasza:

válasza:Én nem vagyok ateista, csak vallásellenes. De én is ezt tervezem hogy megszivatom az ellenségeimet. Ne az ateista kat hanem az ellenségeidt szivasd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!