Mi az az idő? Hogyan érzékelhető az idő múlása az egyének számára?

válasza:Idő = annak a folyamatnak a szubjektív erzekelese, amíg az anyag a tér egy pontjábol eljut a tér egy másik pontjába.
Objektív, a tértől és az anyag mozgásátol fuggetlen idő nem létezik.

válasza:Az idő a folyamatok egymáshoz való viszonyulása. (Korlátoltabb megfogalmazásban: az idő különböző folyamatok egymáshoz való viszonyításául szolgáló mérték).
A teremtett világ egy összetett illúziórendszer. S mint ilyen a valóság megfigyelőjének tudatától (tudatának állapotától, tudatának aktuális perspektívájától) függ annak érzékelése.
Az idő nem önálló létező, hanem egységes téridő van, amelynek van térvetülete és idővetülete, amit 2 külön dolognak érzékelnek az alacsonyabbrendű tudatos életformák, mint pl. az ember.

válasza:

válasza:vki mondta h az idő azért van,mert mérni akarod.
amúgy nappalok-éjszakák váltakozása pl
ciklikusság, napszakok,évszakok körbejárnak

válasza:

válasza:Röviden az idő nem létezik legalábbis nem olyan értelemben ahogy azt a emberek többsége felfogja és éli.
Jelen, múlt és jövő egy és ugyan az....
H azt megérted akkor nem lesznek már kérdéseid....
Kapcsolódó kérdések:
Energetikailag miket lehet detektálni? Endokrinológiai és gasztroenterológi problémák oka kiiktatható ilyen megközelítésből? Jelen esetben felderíthető, mivel hosszas és költséges tortúra (endokrinológián túl vagyok, az jó értékeken áll tablettával) viszont bőrpanaszaim továbbra is fennálnak)
(a hallucinációk és antipszichotikumok témakörét ne keverjük ide, köszi)
Az elmúlt hetekben végignéztem a Hunter x hunter című animét és elgondolkodtam azon tényleg létezik-e az aura? Tényleg vannak bennünk olyan energia kapuk (nem tudom máshogy írni) amelyek megnyitásával fejleszthetjük magunkat?Link: Ebből az első 40 másodpercben...
Tömören vázolva: volt régebben egy különös élményem.Nem álom volt, még nem aludtam, ez egész biztos.Egy halványkék "aurával" körülvett alak jelent meg mellettem. Ilyesmit, mármint hogy ilyen halványan sugárzo fény veszi körül az élőlényeket és halványabban a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!