Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lenne ha megalkotnák a...

Milyen lenne ha megalkotnák a föld legtökéletesebb lényét?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha a tudosok az összes ismert fajból összegyurnának egy tőkéleteset! Minden fajnak a legjobb túlajdonságát tennék bele! Mentálisan és fizikailag ez a lény legyőzhetetlen lenne igaz ? golyóálló meg ilyesmi ?

2014. máj. 9. 22:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%

Írj belőle mesét,regényt vagy bármit:D

Jó téma!

2014. máj. 9. 22:54
 2/34 anonim ***** válasza:

jók a keresőszavak, gondolom utalnak a korodra is!

ha érdekelne a genetika, ott már kísérleteznek ezzel, mesterségesen különféle géneke izolálnak, és vagy kiveszik, vagy több génnel kölcsönhatásban felerősítik, így egy adott személyiség, intellektus, agyi gondolkodás lesz majd mérvadó a születendő egyednél.

2014. máj. 9. 22:55
 3/34 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok! :) csak élénk a fantáziám ! :D És most jó érzés végre netezni itthon ! :)
2014. máj. 9. 23:05
 4/34 A kérdező kommentje:

Ez Cell szintén mesterségesen létrehozott lény! Persze tudom ilyen biztos nem lenne :D

https://www.youtube.com/watch?v=mgqNU4qX8Xc

A zöld szinű :D Nem Piccolo :D

2014. máj. 9. 23:07
 5/34 anonim ***** válasza:
24%
Ha megalkotnák a világ legtökéletesebb lényét az olyan lenne mint én . Mondjuk nem vagyok golyóálló, de szép vagyok és okos, mentálisan edzett, nem dőlök be az átveréseknek és nyitott szemmel járok :-)))
2014. máj. 9. 23:12
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
^^ És még szerény is vagy. :D
2014. máj. 9. 23:32
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Annácska nekünk találkozni kéne mert szerintem meg olyan lenne mint én. Ebből az következik, hogy a mi utódunk lenne a legtökéletesebb lény /vagy legalábbis szerinte/. Szerintem. És ami szerintem van, az általában úgy van. Ebből pedig az következik, hogy ami a lényünk szerint van, az általában úgy van.

25/CsH

2014. máj. 9. 23:34
 8/34 anonim ***** válasza:
innentől ez mehetne is a szerelem /szex kategóriába!
2014. máj. 9. 23:36
 9/34 anonim ***** válasza:
Szigorúan csak az utódlétrehozás miatt gondoltam. Szerinted?
2014. máj. 9. 23:39
 10/34 anonim ***** válasza:

Golyóálló lény nincsen, és erősen függ, mekkora lényről beszélünk: mint egy ember, mint egy amőba, vagy mint egy brontosaurus?

Vizi, szárazföldi, vagy repülő lény?

Ha szárazföldi és emberszerű, akkor "civilizációs infrastruktúrában" (értsd: városban gépek között) lakna, vagy kint a vadonban?

Mert ha kint a vadonban, akkor 4 láb köll neki.

Ha nagyon durvára hajtunk, akkor emberi agy, szembefordítható hüvelykujj, szárazföldi életmód, városias környezet, 4 kéz, normál/ultraviola és infravörös tartományban is látó két hólyagszem (azaz két olyan szem mint az embernek) azzal az extrával ami a sasoknak van (állítható fókusztávolság a szemen belül).

Farok és szárny opcionális, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.

Mindenevő étrend.

-------------

De ha végre elvonatkoztatunk az olyan kisstílű korlátoktól mint "a Föld" legtökéletesebb lénye, akkor én egy űrben élő valamire szavaznék.

2014. máj. 9. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!