Milyen lenne ha megalkotnák a föld legtökéletesebb lényét?
Írj belőle mesét,regényt vagy bármit:D
Jó téma!
jók a keresőszavak, gondolom utalnak a korodra is!
ha érdekelne a genetika, ott már kísérleteznek ezzel, mesterségesen különféle géneke izolálnak, és vagy kiveszik, vagy több génnel kölcsönhatásban felerősítik, így egy adott személyiség, intellektus, agyi gondolkodás lesz majd mérvadó a születendő egyednél.
Ez Cell szintén mesterségesen létrehozott lény! Persze tudom ilyen biztos nem lenne :D
https://www.youtube.com/watch?v=mgqNU4qX8Xc
A zöld szinű :D Nem Piccolo :D
Annácska nekünk találkozni kéne mert szerintem meg olyan lenne mint én. Ebből az következik, hogy a mi utódunk lenne a legtökéletesebb lény /vagy legalábbis szerinte/. Szerintem. És ami szerintem van, az általában úgy van. Ebből pedig az következik, hogy ami a lényünk szerint van, az általában úgy van.
25/CsH
Golyóálló lény nincsen, és erősen függ, mekkora lényről beszélünk: mint egy ember, mint egy amőba, vagy mint egy brontosaurus?
Vizi, szárazföldi, vagy repülő lény?
Ha szárazföldi és emberszerű, akkor "civilizációs infrastruktúrában" (értsd: városban gépek között) lakna, vagy kint a vadonban?
Mert ha kint a vadonban, akkor 4 láb köll neki.
Ha nagyon durvára hajtunk, akkor emberi agy, szembefordítható hüvelykujj, szárazföldi életmód, városias környezet, 4 kéz, normál/ultraviola és infravörös tartományban is látó két hólyagszem (azaz két olyan szem mint az embernek) azzal az extrával ami a sasoknak van (állítható fókusztávolság a szemen belül).
Farok és szárny opcionális, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Mindenevő étrend.
-------------
De ha végre elvonatkoztatunk az olyan kisstílű korlátoktól mint "a Föld" legtökéletesebb lénye, akkor én egy űrben élő valamire szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!