FÉLEK! Valaki/valami szándékosan bántani akar! És csak engem. Hogyan tovább? Mit láthattam, ki figyel a fák közül?
TE. JÓ. SÁG. OS. ATYA. ÚR. ISTEN. :OOOO
én tudom miért történt mindez veled. uristen.
Először is szólj apukádnak,hogy ő nem érzékelt ilyen szokatlan dolgokat és beszéld meg vele azt ami történt.
Ezek után közösen döntsétek el h érdemes e papot hívni,mert pl egy házszenteléssel ki lehet iktatni pár dolgot. A médiumokat speciel én nem tartom megbízhatónak ,mert sok köztük a kuruzsló de ha ismersz egyet hívd fel.
A józan ész akar bántani.
Megunta, hogy ennyi ideig hanyagoltad, megcsatlad őt a paranoiával és a hülyeséggel.
Most visszajött, és bosszút áll.
vigyázzál, mert ezek nagyon csúnya gonosz szellemek, akik pont a kisiskolás lányokra hajtanak és 'Ingyen cukor!' felirat van a furgonjukra festve!
A gombostű kerülhetett oda véletlenül, pakolászás által, vagy ruháról, vagy bármiről. Amennyiben nem légi folyosó alatt, vagy főút mellett, vagy vasút mellett laktok, vagy a környéketeken traktor/nehéz járművek haladnak el, lehet az azok által okozott rezgés is, ami lelökte. Ha nem, akkor pl. meglökhetted a szekrényedet. Mondjuk fura, mert szerintem 7 év alatt szerintem nem egyszer érhette lökés a szekrényt, és nem egy nehéz autó ment el felétek, és nem esett le. A hálóból való zajok lehetnek pl: hőtágulás miatti zajok, valamit nem úgy tettek a helyére és leesett, vagy a ház új, és még mozog, vagy, mert régi a ház, és ezért van egy természetes hangja. Vagy ki tudja, lehet szellem. Az a fekete alak meg biztos, hogy nem szellem. Fák mellett valami sötétben. Az biztosan valami bokor, vagy lomb lehetett. Eleve sötétben az ember nem lát jól. Ezek alapján vond le a tanulságot a történtekből, és maradj a realitás talaján. Szellemek talán, TALÁN lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!