Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tenne a démon ha közlöm...

Mit tenne a démon ha közlöm vele hogy tudom hogy itt van hiába rejtőzködik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 01:55
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én úgy halottam hogy hogy egy kamerával lehet látni démont
2016. júl. 9. 10:37
 12/19 anonim válasza:
Én úgy halottam hogy egy kamerával lehet látni démont
2016. júl. 9. 10:37
 13/19 csirkeporc válasza:
0%
Csak egy villanást látnál és máris a húsodból kitépett lábszárcsontodon lógnál a mennyezetről. Aztán szép komótosan kiszedné először az egyik szemedet, aztán kivágná a hasfaladat és onnan a kis lukon kezdené kihúzni a beledet. Közben a tüdődbe savat fújna az átharapott gégéden keresztül. Szerintem ne próbáld ki!
2016. júl. 10. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha szerencsèd van semmit.
2016. júl. 10. 17:35
 15/19 anonim válasza:

A Biblia alapján igen is vannak démonok, akiket Jézus űzött ki, és sok pszichiátriai betegség okozói ma is. Nem kísértetek! Olvassátok el a gadarai megszállott történetét az Evangéliumban.

De nem szabad megszólítani, mert a Sátán hadseregébe tartoznak, és könnyen kárt tesznek benned, nem szabad velük beszélgetni, játszadozni!

Csak egy érett hitű keresztény embernek/lelkésznek, aki a Jézus nevében ki tudja űzni!

2016. júl. 11. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez volt a célja, hogy te hozzá szolj, nem csinalna semmit, csak örülne, hogy nem is tudatosan, de kapcsolatba kerültél vele, és tenné a dolgàt. Hidd el nem jot tervezz. Öl, rombol, pusztit.
2016. júl. 12. 07:57
 17/19 anonim válasza:
Csak óvatosan a démonokkal! Jobb, ha nem kíváncsiskodunk, hanem a saját dolgainkkal foglalkozunk.
2016. júl. 12. 22:42
 18/19 anonim válasza:

1. semmit mert nincsenek o.O

2. beutal egy pszichiátriára..xd

2016. júl. 12. 23:09
 19/19 anonim válasza:
Mond hogy te vagy Chuck Norris unokája majd törj be egy papírmasé sziklát.
2016. júl. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!