Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek az ufókban? Kinek mi...

Hisztek az ufókban? Kinek mi a leghihetőbb dokumentum a földönkívüliekről?

Figyelt kérdés

cnn live - Larry King

2009-ben Larry King, és a CNN új megvilágításba helyezte az eseményeket miután új szemtanúkat szólaltatott meg, akik megerősítik az első éjszaka történteket (katonai bázis, Anglia):


-Ott voltam az első éjszakán, kimentem a bázisról, hogy egy lehetséges repülőszerencsétlenséget vizsgáljak meg, akkor azt hittem repülőgép zuhant le. A csapatommal a keleti kapunál lévő erdősávhoz mentünk..egy ismeretlen eredetű járművet fedeztünk fel, háromszög alakú volt.

-A földön?

-A földön.

-Megérintették?

-Megérintettük, körbejártuk lefényképeztük. Teljes kivizsgálást tartottunk 45 percen keresztül.


Egy visszavonult katonai biztonsági tiszt által, élő egyenes adásban tett és mások által is megerősített kivételes vallomás.


2010. okt. 18. 00:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 404 ***** válasza:
69%
11 éve foglalkozom földönkívüli lények kutatásával. Én tudom hogy vannak értelmes lények rajzunk kívül is. Tudjátok mekkora az univerzum? Kicsit önzőség lenne azt feltételezni, hogy az egész univertumban csak mi és senki más nem létezhet, hiszen ha mi létezünk, logikus, hogy mások is léteznek. Ez hogy "csak én vagyok és más senki" ez tipikus emberi jellemvonás. Persze most nem azért írok, hogy meggyőzzem az átlagos hétköznapi embereket bármiről is, hiszen mindenki azt hisz el, amit szeretne elhinni. Én most hiába is mutatnék fel bizonyítékokat, ha az az ember aki nem akar tudomást venni rólluk, az atyaúristennek sem fog. Egy biztos. Én olyan dolgokat tudok, amit 1 hétköznapi embernek nem lenne szabadna tudnia, és ez a tudás engem elégedettséggel és örömmel tölt el.
2010. okt. 18. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/69 anonim ***** válasza:
18%

Bammeg utolsó... 11 év a megfoghatatlanra, vagyis hited szerint nem az. De pont ezért nem kedvelem a te fajtádat, ez a magasztos duma hogy engem örömmel tölt el amit tudok, hagyjuk már ezt a magasztos semmitmondó dumát. Legalább olyan KŐ bolond vagy mint az antiufó fanok. Pont annyira korlátolt és más véleményére nem adó. Tudnám ajánlani nagyon sok hozzád hasonló "tudósnak" és "UFO" kutatónak hogy néha elővehetne egy olyan könyvet amire az van írva: Csillagászat, alkalmazott fizika, netalán egy repülős enciklopédia... mikor én is megvoltam győződve hogy ufót látok, erre másnap kimegyek bagózni nem ugyan azt látom mint tegnap?!.. nézem tovább a fényjelenséget, na szerinted mi volt? Egy utasszállító leszálló fényekkel... De volt már vadászgép utánégetővel. stb. Én jómagam is kémlelem az eget csak az baj hogy a mit te meglátsz az megdönthetetlenül ufó, semmi agyadban végigfutó elemzés stb. Pedig magam is néha célirányosan keresem azokat a bizonyos "tárgyakat" de eddig semmi. Másrészt sok "kutatónak" legyen az külföldi, semmi képzettsége tudása nincs, csak a legtöbb ember benyeli a rizsát, sokszor olyat tényekről beszélnek ami nincs is, nem beszélve arról hogy hivatkoznak olyan professzorokra aki Albániába lakik és zakker egyetemen tanít... és publikálta a helyi lapban a tézisét, nah bumm.. sokszor ha hiszed ha nem a tudományos hírekben is pl.: Origó, index, a 30% nem igaz, mivel hatásvadász. Ajánlok egy szaklapot tájékozódj onnan, bár érdekes mód a 5 ismeretlenes körintegrál a kutyát nem érdekli, de mégis a megoldása nagy jelentőséggel bír.. Meg ha ufót akarsz kutatni ott a SETI, ők kutatnak nem csak az elméletet gyártják, jah csak tanulni kéne?


Egy elmélet csak akkor és csakis akkor igaz, ha megdönthetetlenül igazolni tudják. És ezt nem árt ha az eszedbe vésed.

2010. okt. 19. 01:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/69 404 ***** válasza:
76%
Elég primitívnek tűnsz így a hozzászólásod alapján. Mi az hogy az én fajtám? Hogy jössz ahhoz hogy engem kioktass? Ki vagy te? Nem tanítottak meg illedelmesen viselkedni. Miért az én válaszomra válaszolsz és miért nem a kérdésre koncenrtálsz? Miért írsz ide ha nem hiszel a földönkívüliakben, és egyáltalán miért olvasod az UFO témakört ha ennyire idegesít? Én sem megyek olyan témára ami hidegen hagy, sőtt felbújt. Ezek szerint mégis érdekelnek a földönkívüliek, másképp nem lennél itt. Ha pedig nem hiszel az idegen lényekben, nem értelek téged mi keresni valód itt. Ne kutakodj itt, ne az itteni emberek hitét ócsmárold unalmadban, menj olyan témakörre ami téged érdekel és ne mond hogy nincs ebbe igazam!
2010. okt. 19. 04:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/69 anonim ***** válasza:
65%
01:53 - kicsit be van szűkülve a látóköröd. Nekem nem is lenne bajom ezzel, csak h*lyét csinálsz magadból. Senki nem mondta, hogy a fejed fölött lesznek a földönkívüliek, nem tudom miért koncentrálsz a földközeli helyekre. Pont az univerzum "végtelen" mérete miatt szinte egészen biztos, hogy a múltban, jelenben, jövőben kialakul ugyanolyan galaxis/bolygó, mint a mienk, vagy akár a mienktől eltérő, de alkalmas bármilyen (nem feltétlen szénalapú) életformára. Mi ezt biztosan szinte soha nem fogjuk megtudni, pont a távolságok miatt (ezért is kár rágni a sz*rt), de ökörség azt állítani, hogy egyedül vagyunk úgy, hogy csak egy töredékét tudtuk megvizsgálni annak, ami körülöttünk van, azt is csak felszínesen. Ahogy korábban írtam, a legnagyobb esély (és még az is csak hangyaf*sznyi) arra van, hogy valamikor majd rátalálunk egy másik civilizáció által készített tárgyra. Tű a szénakazalban ez is mondjuk. De mindennek még csak az elején járunk. Alig egy-kétszáz éves technikánk van, ami rohamosan fejlődik, és ha nem nyírjuk ki előbb magunkat, ennek a fejlődésnek köszönhetően olyan eszközök és lehetőségek állnak majd az emberiség rendelkezésére, ami forradalmasít minden mai eszközt. Na persze nem az én, nem a te, nem is a gyerekeink vagy az unokáink életében. Ez nem fantáziavilág, nem vagyok ufó-hívő, ezek nyers tények.
2010. okt. 19. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/69 anonim ***** válasza:

Tessék, csak hogy a méretek egy kicsit a szemed elé kerüljenek, az index egy ma reggeli cikke:

[link]

...és még ez is csak töredék.

2010. okt. 19. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/69 anonim ***** válasza:
24%

1:53-as vagyok. Igen lehet primitívnek tűnök, csak sajnos az ilyen kijelentésektől viszket a tenyerem.

"Én olyan dolgokat tudok, amit 1 hétköznapi embernek nem lenne szabadna tudnia, és ez a tudás engem elégedettséggel és örömmel tölt el."

Lehet 10 vagy 100 éves akkor is elítélő és lenéző leszek vele szemben, mivel ő is az másokkal, kérem szépen ha tudsz valamit, esetleg van egy írásod amiben fejtegetsz valami elméletet nosza oszd meg velünk, és akkor lehet róla vitatkozni stb. Nem az hogy, beköpsz egy mondatot hogy gebedjetek meg.. mert ti mint hülyén fogtok meghalni.


Másik dolog visszatérve a témához, másik életforma az univerzumban. Igen lehetséges, csak nem abban formában ahogyan azt sokan gondolják. Az univerzum méretivel tisztában vagyok.:

[link]

[link]


Nem kell sokat hozzáfűznöm, én biztosra veszem hogy van máshol is élet. Bár intelligens élet formára kisebb esélyt adok, mint mondjuk valamiféle baktériumokra. Másik dolog nagy vonalakban bízok azonban a csészealjakban is, nem hiszem hogy itt-ott ne lenne 1-2 igazmondó ember. Bár szerintem is a megfigyelések/eltérítések stb. 80% kitaláció, míg 10% véresen komolyan gondolja, azonban az agya becsapja, és igen van az a 10% ami valóban említésre méltó. 16-18 évesen faltam az ilyen könyveket stb, de némelyik 16 éves fejjel is röhögésre kényszerített mert bár a gondolatmenetben nem volt hiba, de akkor 1 kamu történet volt hogy jaj.. Azóta sokat változott a nézetem, lehet a tanulmányaim folytán, vagy csak az eltel idő miatt nem tudom..

2010. okt. 19. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/69 anonim ***** válasza:

Hogyan lehet mérni vagy előrejelezni a féregjáratok idejét, helyét?


Váltakozó feszültségek. Elektromágnesestér-torzulást okoz, ez az előjele. Minél fejlettebb az érzékelése és elemzése, annál pontosabban lehet előjelezni a féregjáratok.

A féregjáratok színspektruma a méretét és a nyitvatartását jelzik. A különböző utazásokat akár ezerszeresen is felgyorsíthatják. A féregjárat fala energiából áll. A háromdimenziós test állandó gyorsulásnak érzi a belépést, a haladást nem érzi.

Az emberiség hajnalán történtek földönkívüliek által látogatások féregjáratokon keresztül (lásd: szkafanderes sziklarajzok). A rizst és a búzát ők nemesítették ehetővé.


Vannak-e fejlett űrhajózó technikájú, de rosszándékú, hódító földönkívüli fajok?


Nincsenek hódító fajok. Legfeljebb olyanok vannak, akik még kereskednek egymással. Nézeteltérések fajultak olykor háborúkká, de ezek sem hódítások okán történetek, és nem halált okozó fegyverekkel vívták.


1947-ben Roswell-ben tényleg lezuhant egy földönkívüli űrhajó zuhant le? Ha igen, milyen hatása lett a fejlődésre, és honnan jött az utazó?

Valóban földönkívüli űrhajó zuhant le akkor. Három férfi és két nő érkezett egy párhuzamos dimenzióban létező bolygóról, a tiétektől nem sokban különböző biológiai felépítésű testben. Épp egy kiépítési szakaszban volt egy nagyfeszültségű kábel, amelyet nem érzékeltek, mivel nem volt még feszültség alatt, és ennek tartópillérjébe száguldottak bele. Mindegyikük meghalt. Az Egyesült Államok-beli katonaság két évig vizsgálta a holttesteket. Nyolcvan évre titoktartási szerződést kötöttek a kutatás résztvevőivel. A bázis már nem működik, de őrzik. Nagyon embertelenül, hentes módjára bántak a holttestekkel a vizsgálat közben, amit nagyon nem szívleltem.


A holttesteket végül az utánuk indult keresőexpedíció megtalálta és elvitte a Földről.

Két évszázadnyit vetette vissza a fejlődésben az emberiséget az a bánásmód, aminek a nyomait a keresőcsapat megfigyelte. Ha az ember tisztelettel bánt volna a holttestekkel, már - ha nem is gyakori, de - nyilvános, segítő kontaktus jött volna létre rendszeresen a látogatók társadalma részéről, és ez megváltoztatta volna a történelmeteket. A Kölcsönkapott írja le a kozmikus etikát és etikettet.


Ne hívjátok őket ufóknak, mert ez olyan, mintha azt mondanátok: állat, vagy nigger. Más bolygókon élő embereket, a földönkívüli embereket mindenféle testben, a legjobb ha úgy hívjátok: KINTI(K).


Miért nem léptek fel még a földönkívüliek nyilvánosan az emberiség előtt?


1. Mert még nem jutottunk túl az őskori típusú ("lelőjük, leütjük") hozzáálláson.


2. Amíg egyetlen ember is éhenhal a Földön, addig nem is tartanak méltónak arra, hogy megmutatkozzanak. Még a halottaik holttestét is elviszik.


Kik, milyen céllal és hogyan hozzák létre a gabonaköröket és összetett gabonaábrákat?

Egy részüket kintik hozták létre, legtöbbet Angliában. Ezek egyik része más bolygók kódolt térképei, más része üzenet rólunk, nekünk. Leginkább a körök sugaraiban vannak kódolva információk.


Azért a gabonaföldekre alkotják ezeket, mert úgy vélik, hogy mivel a gabona fontos az ember számára, az üzenet célbajut.

2010. okt. 19. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/69 404 ***** válasza:
64%

A válasz megírásának időpontja: ma 10:48


Mint azt már mondtam:

"Ha egy olyan személynek felmutatsz egy olyan bizonyítékot amiben nem akar hinni, nem is fog hinni még az atyauristennek sem!"


Nekem teljesen mindegy hogy Te hisznel-e bennük vagy sem, mert én a magam kedvére fürkészem a földönkívüli civilizációkat. Ettől függetlenül én tisztelem hogy Te nem hiszel idegen lényekben (amik számomra már nem idegenek hisz tarom velük a kapcsolatot), és nem is célom befolyásolni bárkit is! Egy szóval se mondtam hogy bizoonyítékokat akarok felmutatni, de tudnék, ha akarnák, csak tudom, hogy a saját szemednek sem hinnél, mert annyira elvakított a düh és a hitetlenség. Jobb is ha nem hiszel bennük, mert szerintem Te nem vagy alkalmas arra, hogy a bizalmukba engedjenek és tudással ajándékozzanak meg, bár ezt igazából ők tudnák eldönteni, nekem ehhez nincs jogom. Mindenesetre én nem vetlek meg ezért, megértelek és tisztellek mint felebarátot. Kívánom, hogy a kriariax útja vezéreljen és békesség kísérje minden gondolatod.

2010. okt. 19. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/69 anonim ***** válasza:
0%
Na 404 hol vagy fellelhető?Részt vennék ebben a megfigyelésben,kapcsolattartásban.
2010. okt. 19. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/69 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:48 vagyok!


Nah akkor ki nem akarja a nagy tudást a kezembe adni? Te vagy kriariax-ok? Nem gondolod hogy kissé önhatalmú vagy a tudásoddal szemben?, hagy döntsenek már a kriariax-ok hogy átadjál a "tudást". Mert szerintem pont annyira vagy önhatalmú és kicsinyes mint embertársaid. Szóval te fieldbus master, vagy rohadt jól tetteted csak hogy engem idegesíts, vagy komolyan mondom hogy te egy "eset" vagy, igen jó hallod egy pszichiátriai eset. Nem egy házibuli alkalmával, piásan belőve világosodtál meg?!... Ilyen emberrel még vitatkozni is lealacsonyító, mivel annyi eszed nincs mit egy marék száraz lepkének, nem hogy még bizonyítani tudd az igazad, nem beszélve arról hogyha Fieldbus master vagy, akkor minek neked adták neked át a tudást az idegenek, hogy Gyik-on terjeszd az igét vagy micsoda?? Azt elhiszem hogy lehet más céljai vannak az idegeneknek mint nekem, de egy logikátlan döntésnek mi értelme lenne, osszuk meg a földbolygó leghülyébb emberével az infót, oszt röhögjünk hogy nyűglődik. Bár poénnak nem rossz.. XD

2010. okt. 19. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!