Látott már valaki tiszta,éles képet,videót földön kívüli objektumról(UFO),létformaról?

Én a saját szememmel láttam.
De meg kell mondjam, hogy eszembe sem jutott levideózni sokkos állapotomban.. és valószínűnek tartom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, azért nincsenek "valós bizonyítékok", amelyek teljes megelégedettségedre szolgálhatnának.

A "saját szememmel láttam" baromság,senki nem hiszi el.Tűéles,tökéletes kèpet pedig nem fogunk látni űrhajóról,mivel nincsenek idegen űrhajók.
Ha mégis van ilyen kép,akkor meg szerkesztett,szízsíáj.
Én biztos vagyok benne hogy léteznek és ha nem is ilyen gyakran de látogatják a földet bizonyos okok miatt. De rengeteg a kamu felvétel vagy szerkesztett vagy más időjárás okozta dolgokkal meg lehet magyarázni.
Bizonyára azért nincs minőségi felvétel mert vagy nem járnak olyan gyakran ide minz amennyi "észlelés" van vagy egész egyszerűen nincs nyilvánosságra hozva.
Eleve ha annyira fejlettek hogy egy másik galaxisból idejárnak akkor nem hiszem hogy egy kamera kib@szik velük és felfedik magukat. Azt se lehet cáfolni hogy akár olyan teknológiával rendelkeznek amit a szemünk nem tud látni(mármint azokat a repülő ismeretlen objektumokat)

"A "saját szememmel láttam" baromság,senki nem hiszi el."
Miért lenne baromság ?!
Csak mert te vagy valaki más nem hiszi el?
Az te bajod!
Lexarom, hogy más mit hisz.
ÉN TUDOM, hogy mit láttam és hogy bizony léteznek. Bár ne léteznének!
Mindenki azt hiszi, hogy biztonságban van a kis otthonában, közben meg ez egy nagyon naiv kis gondolat. :)
De igaz, hogy boldogok a tudatlanok és addig jó, amíg te nem találkozol velük. Szerintem nem jóindulatúak.
Egyébként olyan technológiát használnak, ami lehetetlenné teszi a jó minőségű felvételek elkészítését. Ha egy kristálytiszta felvételt látsz, az szerintem már katonai, illetve félig földi eredetű - kombinálva az idegenektől megszerzett morzsákkal..

Dehogy tudod mit láttál.
Azt már tisztáztuk sokszor:az UFO nem idegen űrhajót jelent,hanem valamit ami repül és nem azonosítható.Ha te biztosan azonosítottad mint nem földi repülő jármű,akkor már nem UFO.Viszont bármit is láttál,nem idegen űrhajó volt.

1. "eszembe sem jutott levideózni sokkos állapotomban."
Pont erről van szó, sokkos állapotban az agy érdekes látomásokra képes, de az csak fejen belül van, nem kívül.
8. "ugyanis nem tartozom magyarázattal"
Kért valaki magyarázatot, nekem nem kell megmagyarázni. Nagy tétben fogadnék, hogy fejen belül "láttál" valamit. Fejen kívüli földönkívüliek nincsenek.
De ha te azt mondod, hogy neked jogosultságod van ilyeneket leírni, ennyi erővel másnak is jogosultsága van a saját véleményéhez szerintem, különben mi értelme lenne ilyen netes eszmecseréknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!