Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Látott már valaki tiszta,éles...

Látott már valaki tiszta,éles képet,videót földön kívüli objektumról(UFO),létformaról?

Figyelt kérdés
Leszögezem,nem vagyok szakértő,csak kíváncsi...Annyi hiper-szuper megapixeles kameráink,meg távcsöveink vannak!Pl a tik-tak videó,Gimbal,Flir1,stb.Csak foltokat,meg remegő képeket vesz fel a millió dolláros katonai"kamera".Ez az egy kérdésem van csak.Hol vannak a végső bizonyíték fotói,videói?Ebbe a mai világba csak sikerűlne már valakinek kiposztolni valamit,aminek nyoma maradna?Ha pl a rádió jelek négyzetes törvényét nézzük(csak felfedez minket valaki,hát jelezzünk),aligha a jel miatt jönnek.A Fermi-dolgot meg nem kell bemutatni szerintem...apró időablak vagyunk a végtelenben.Max véletlenül találhatnak ránk.Megint csak a kérdés...Hol a felvétel,amin lehet akár a FÖLDÖNKÍVÜLI ŰRHAJÓ "rendszámát"is látni?Mert minden nem cenzúrázhatnak...vagy mégis?

#élet #AATIP
febr. 4. 19:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én a saját szememmel láttam.

De meg kell mondjam, hogy eszembe sem jutott levideózni sokkos állapotomban.. és valószínűnek tartom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, azért nincsenek "valós bizonyítékok", amelyek teljes megelégedettségedre szolgálhatnának.

febr. 4. 23:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, saját szememmel láttam az erdő felett ahol lakom, amikor kinéztem este a teraszról
febr. 5. 04:43
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

A "saját szememmel láttam" baromság,senki nem hiszi el.Tűéles,tökéletes kèpet pedig nem fogunk látni űrhajóról,mivel nincsenek idegen űrhajók.

Ha mégis van ilyen kép,akkor meg szerkesztett,szízsíáj.

febr. 5. 05:38
 4/17 anonim válasza:

Én biztos vagyok benne hogy léteznek és ha nem is ilyen gyakran de látogatják a földet bizonyos okok miatt. De rengeteg a kamu felvétel vagy szerkesztett vagy más időjárás okozta dolgokkal meg lehet magyarázni.

Bizonyára azért nincs minőségi felvétel mert vagy nem járnak olyan gyakran ide minz amennyi "észlelés" van vagy egész egyszerűen nincs nyilvánosságra hozva.

Eleve ha annyira fejlettek hogy egy másik galaxisból idejárnak akkor nem hiszem hogy egy kamera kib@szik velük és felfedik magukat. Azt se lehet cáfolni hogy akár olyan teknológiával rendelkeznek amit a szemünk nem tud látni(mármint azokat a repülő ismeretlen objektumokat)

febr. 5. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
4-es: ez szimplán sületlenség.
febr. 5. 11:57
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

"A "saját szememmel láttam" baromság,senki nem hiszi el."

Miért lenne baromság ?!

Csak mert te vagy valaki más nem hiszi el?

Az te bajod!

Lexarom, hogy más mit hisz.

ÉN TUDOM, hogy mit láttam és hogy bizony léteznek. Bár ne léteznének!

Mindenki azt hiszi, hogy biztonságban van a kis otthonában, közben meg ez egy nagyon naiv kis gondolat. :)

De igaz, hogy boldogok a tudatlanok és addig jó, amíg te nem találkozol velük. Szerintem nem jóindulatúak.

Egyébként olyan technológiát használnak, ami lehetetlenné teszi a jó minőségű felvételek elkészítését. Ha egy kristálytiszta felvételt látsz, az szerintem már katonai, illetve félig földi eredetű - kombinálva az idegenektől megszerzett morzsákkal..

febr. 5. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Dehogy tudod mit láttál.

Azt már tisztáztuk sokszor:az UFO nem idegen űrhajót jelent,hanem valamit ami repül és nem azonosítható.Ha te biztosan azonosítottad mint nem földi repülő jármű,akkor már nem UFO.Viszont bármit is láttál,nem idegen űrhajó volt.

febr. 5. 14:38
 8/17 anonim ***** válasza:
6 os, kösz a közbeszólást, de nyugi nem veszem fel amit a hurrogók mondanak, amilyen a 3 as es a 7 es, válaszra sem érdemesek, ugyanis nem tartozom magyarázattal ilyen pattogó gúnyos embereknek, akik tudják hogy en mit láttam. Nevetséges, kész mondhatnak bármit. Simán provokálnak
febr. 5. 18:04
 9/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

1. "eszembe sem jutott levideózni sokkos állapotomban."

Pont erről van szó, sokkos állapotban az agy érdekes látomásokra képes, de az csak fejen belül van, nem kívül.

8. "ugyanis nem tartozom magyarázattal"

Kért valaki magyarázatot, nekem nem kell megmagyarázni. Nagy tétben fogadnék, hogy fejen belül "láttál" valamit. Fejen kívüli földönkívüliek nincsenek.

De ha te azt mondod, hogy neked jogosultságod van ilyeneket leírni, ennyi erővel másnak is jogosultsága van a saját véleményéhez szerintem, különben mi értelme lenne ilyen netes eszmecseréknek.

febr. 5. 18:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Az emberi agy édekes dolog.Pl egy márvány mintás csempén képes arcokat,alakzatokat konstruálni,vagy felhőkbe,stb.Ez az ősi ösztöneinkből ered,hogy pl felismerjünk vészhelyzeteket,beindítja a túlélés ösztöneit...vagy valami ilyesmi.Ott is értelmes válaszokat próbál keresni,ahol gyakorlatilag idegen terepen van.Ha meg nemtalál választ,konstruál egy lehetségeset(még az agyról beszélek)Ezzel nem azt mondom,hogy aki lát"UFO"-t,tévesen fogja fel a látottakat,csupán a hiányos adatokból próbál egész,érthető képet fabrikálni az agya.Okkán borotvája,vagyis több lehetséges megoldás közül,a legegyszerűbb a legvalószínűbb.UFO észlelés esetén érdekes hogy ez pont fordítottja.Mivel nem tudom beazonosítani a látottakat,a legvalószinűtlenebb a helyes következtetés,vagyis ez UFO...Csakhogy sok ember lett UFOhívő,miután előtte tagadtág a létezésüket...mert láttak valamit.Komoly szakétők a maguk terüketén.Pilóták,csillagászok,politikusok,elnökök...Ha mondjuk egy top-gun pilóta állitja,azért figyelmet érdemel.Vagy utasszállító pilóták.Nevetségessé teszik őket...Olyan ez,mint az előző emberiség(-ek) nyomai.Vannak leletek,de összezár a hagyományos tudós társadalom,és hajtogatja a maga bemagolt dogmáit,amiket nem is hajlandó felülvizsgálni, mert ha kiderűlne az igazság,maguk válnának hiteltelenné.Ha léteznek is idegenek,kell legyen bizonyíték valahol.Nem hiszem hogy az egêsz bolygót cenzúrázzák....
febr. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!