JD Vance USA alelnöke egyértelműen kijelentette az UFO-k valójában démonok a pokolból. Igaza lehet?
Most több magyarázó oldalba is belefutottam. Elvileg ez a földönkívüliek nagy titka, amit most kimondott az USA alelnöke. Még nagy emlékezetű Villás Béla mondta ki talán hazánkban elsőként táltosként, hogy ezek az úgynevezett UFO-k, szürkék, Greyek nem a földön kívülről jönnek, hanem valójában démonok.
Lehetséges, hogy nem is lehet ilyen bádoglemezzel átutazni a világűrt, fényéveket átszelve fekete lyukakon, féreglyukakon át hanem ezek bizony démonok? Az emberiség pusztulását akarják? Az emberi lélek igába, rabszolgába hajtását? Ezért jön a "tudomány" atizmussal, anyagimádattal, materializmusával?
Ő, mint az USA elnöke tudhatja az igazat. Nem mondhatja el nyiltan, ezért így burkoltan mondja el.
Ezzel értelmet nyerne az USA pénzügyi ELIT-je akik az idegenekkel dolgoznak fél évszázada miért ennyire vérsátánista, démonimádó, pedofil

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Vance csak a háttérhatalmi eliten keresztül van informálódva, akik közvetlen kapcsolatban állnak a sötét frakcióval..A fekete piramis az Enlil vonal (vagyis a bukottak) Enlil volt Khan egy előző inkarnációjában..(maja véráldozat ésatöbbi) Ő volt az első drakon aki elárulta a teremtést ebben az univerzumban és követőivel, uniomágiával létrehozta Sataniel angyalember és sárkány hibrid nemzetségét.. Ezé van szarva az ördögnek és azé szeret napozni a Sátán, mert ez egy és ugyanazon alakváltó faj a maga 50-50%-os dns-ével..
Viszont.. angyal is szóval Luciferen keresztül felemelkedésre alkalmas..
Egyébiránt Enki az ember mellett áll (az Egyiptomi arany piramis) és ott vannak a pozitív csillagnemzetségek, mint a Plejádiak, Andromédaiak, Arkturusziak, Szíriusziak, vagy a Nagymacska-emberek de vannak jófej hüllők is dögivel..
A szürkék viszont amennyire én tudom csak bioszintetikus klónok, ilyenformán egy letűnt emberi faj mementói, akik érzelemtest hiányában rajtunk keresztül akarják feléleszteni az dns-üket, hogy visszatérhessenek a Forráshoz..Mivel a fajuk kihalását a hüllő piramissal (asszem Dominium) való szövetség és az MI technológia okozta, és mivel az érzelmi testük lassan és fokozatosan tűnt el, így empátia nélkül mondhatni a "démoni" síkra tolódtak..
Vance egy műanyag Hi Ken Barbi, egy kirakatember aki nem tud semmit hidd el..tele az univerzum jófejekkel..

válasza:

válasza:

válasza:Kérdező!
Szerintem igaza lehet, mert totál más forrásokból olvastam olyat, hogy az idegen elrablásoknál, amikor az áldozatok imádkozni kezdtek Istenhez, akkor a szürkék elengedték őket és így menekültek meg...!
Kapcsolódó kérdések:
Milyen forrásokból lehettek információi a választás várható eredményéről, a Fidesz-KDNP támogatottságáról?
Vance-et egy népszerű teória szerint balszerencse kíséri. Bárhová ellátogat, ott tragikus események következnek: - Amikor Ohióba látogatott, szétesett a kezében egy futball trófea - Amikor Ferenc pápát látogatta, az másnap meghalt - Amikor Indiába látogatott,...
Közszereplők, politikusok/politológusok/szakértők mondják/mondták így. Gondolom van náluk még "dzsípí" (Morgan), "dzsívíszí", stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!