Az UFÓ-k vetettek véget az USA, Izrael-Iráni agressziónak?
Pár napja olvastam valahol FB-én. Most nem találom. Egy medúzaszerű lény szedett le egy USA vadászgépet az Iráni háborúban. Ilyen medúzaszerű idegen lények már jártak USA bázisokon. dobom a két magyar nyelvű cikket. A FB bejegyzés arra a következtetésre jutott, hogy a pozitív idegenek, angyalok, isten katonái hívjuk ahogy akarjuk már nekik is elegük van ebből a tudjuk ki diktatúrájából. Azt írták, hogy beavatkoztak és ezért lett vége a háborúnak. Trumpék ezért hagyták abba szerintük. Nekem nem volt időm utánaolvasni a neten, nyomozni ezért most így rákérdezek tőltek, hogy lehet-e.
Vagyis azt mondták a pozitív idegenek angyalok, hogy már elegük van az USA, izrael/ sátánisták agressziójából és ha nem fejezik be, akkor beavatkoznak. Ugye nyilván az USA a középkorig rakétázta volna iránt ahogy Trump bejelentette. De feladták, mert az angyalok beavatkoztak?

válasza:2# Ugyanúgy fogják ölni egymást? Akkor miért játszották el a békekötést?
3# Az fogja tudni? Miért pont ő? Tapasztalatból mondod? Te oda jársz?
4# A kérdésben benne van, hogy ez FB-on terjed -.-

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt mondják, Putyin megtámadta Ukrajnát. De előtte Ukrajnában amerikai puccs, ukrán sovinizmus, etnikai feszültség, atombombával, natóval oroszországot fenyegetés, idegen földek megszerzése és etnikai elnyomás volt. Lengyelek elleni népirtás, ruszinok teljes elnyomása,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!