Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ-k vetettek véget az...

Az UFÓ-k vetettek véget az USA, Izrael-Iráni agressziónak?

Figyelt kérdés

Pár napja olvastam valahol FB-én. Most nem találom. Egy medúzaszerű lény szedett le egy USA vadászgépet az Iráni háborúban. Ilyen medúzaszerű idegen lények már jártak USA bázisokon. dobom a két magyar nyelvű cikket. A FB bejegyzés arra a következtetésre jutott, hogy a pozitív idegenek, angyalok, isten katonái hívjuk ahogy akarjuk már nekik is elegük van ebből a tudjuk ki diktatúrájából. Azt írták, hogy beavatkoztak és ezért lett vége a háborúnak. Trumpék ezért hagyták abba szerintük. Nekem nem volt időm utánaolvasni a neten, nyomozni ezért most így rákérdezek tőltek, hogy lehet-e.

Vagyis azt mondták a pozitív idegenek angyalok, hogy már elegük van az USA, izrael/ sátánisták agressziójából és ha nem fejezik be, akkor beavatkoznak. Ugye nyilván az USA a középkorig rakétázta volna iránt ahogy Trump bejelentette. De feladták, mert az angyalok beavatkoztak?

[link]

[link]

júl. 7. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Igen. Isteni gondviselés, angyalok
Igen. Pozitív idegenek
Nem.
13 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
UFo kategóriába akartam írni de elnyomtam. ittis jó igazából
júl. 7. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Senki sem vetett neki véget, Izrael és Nagy-Izrael nem tud leállni a vérontással.
júl. 7. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Keress fel egy pszichiátert.
júl. 7. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha te mondod biztos úgy volt.
júl. 7. 23:01
 5/7 A kérdező kommentje:

2# Ugyanúgy fogják ölni egymást? Akkor miért játszották el a békekötést?

3# Az fogja tudni? Miért pont ő? Tapasztalatból mondod? Te oda jársz?

4# A kérdésben benne van, hogy ez FB-on terjed -.-

júl. 8. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Izrael és az USA azért, hogy Irán ne számítson további támadásokra. Irán pedig naivitásból.
júl. 8. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A medúza embert én is láttam már. De elmondhatom, hogy nem egy békéltető típus.
júl. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Háborús agresszióban nem számítanak a múltbeli történések, pl. Ukrajnában?

Azt mondják, Putyin megtámadta Ukrajnát. De előtte Ukrajnában amerikai puccs, ukrán sovinizmus, etnikai feszültség, atombombával, natóval oroszországot fenyegetés, idegen földek megszerzése és etnikai elnyomás volt. Lengyelek elleni népirtás, ruszinok teljes elnyomása,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!