Az ufók azért tartják ilyen tudatlanságban a mai embereket a földön...?
És nem jó ha túl okosak, mert akkor föllázadnak ellenük,
azt se jó, ha tudnak az ufók létezéséről.

válasza:Attól függ, hogy mit értesz okos alatt.
Az emberek többsége soha nem volt okos, csak azt alkalmazzák és használják, amit okos emberek felfedeztek vagy megépítettek. Erre pedig bárki képes, akár egy kőkori ember is, hiszen az agyunk több tízezer év óta nem változott.
Ami ma történik az nem tudatlanságban tartás, hanem inkább egy hamis hitbe ringatás rengeteg tudással/információval, de csak azért, mert valaki az okostelefonján megkérdez valamit az ai-tól, még nem lesz okos. Viszont a technológiával megteremtik annak az illúzióját, hogy mindenki okos. Miközben folyamatosan nő a funkcionális analfabéták száma és lehet visszatér egyszer az igazi analfabetizmus is.

válasza:

válasza:4.
Kivéve hogyha ők hoztak létre minket ahogyan történt, és az ember ufó keverékét használják a bolygón.

válasza:#kérdező: szerintem sokkal!!!! hamarabb fog az emberiség bármilyen dns-t előállítani mint intergalaktikus utazásra menni.
500 év múlva -ha meg nem semmisülünk valamiért- garantált,hogy bármilyen fajta designer baby -t képesek leszünk létrehozni. Elég valószínű,hogy 500 év múlva már mesterségesen létrehozott fajok is léteznek majd. Miért lenne szükségük ember és ufó-ember hibridre? Nekem felesleges featurenak tűnik az egész.
A galaxison belüli utazás sokkal nagyobb falat ennél.
6.
Nem érted!
Nem te adod az ufóknak a pluszt te csak egy hordozó vagy ők itt tartanak embereket a földön hogy szélesítsék a genetikát amibe aztán bele oltják az övéjüket.
Nem te fogsz genetikailag módosítani hanem ők módosítanak téged! És utazni is ők utaznak

válasza:#kerdezo: de, ertem. Az ido tenyezot azert irtam, mert ahhoz amit irsz kb 500 ev kell meg az embernek. De intergalaktikus utazashoz tobb ezer. De ertelmezheto sebesseggel utazashoz, mar ha valaha is kepesek leszunk ra 10ezer ev sem realis. Tehat az idegenek minimum ennyivel fejlettebbek.
Miert lenne szukseguk arra, hogy bele oltsak a genetikajukat az emberbe? Barmikor tetszoleges elolenyt elo tudnak allitani (ahogy mi is elo fogunk tudni) igy meg tok folosleges ilyenekkel foglalkozniuk. Mi lenne az egesznek a celja?
9.
Nem, ezek az ufók nem ugyanazok, akik előállították az embert.
Szóval ők nem tudnak a semmiből élőlényt csinálni.
Ezért kénytelenek meglévő fajokból dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Annak idején egy szekta jellegű, fundamentalista kisegyház tagja voltam. Megvoltak náluk azok a vonások, amik minden ilyen vallásnál, pl. hogy őket az Isten kiválasztotta stb... A részletek nem érdekesek. Emlékszem arra, hogy amikor annak a szektának a magyarázatait...
Amennyiben a szemetek láttára történne efféle dolog, hogy például „koronavírusus, takarodj vissza Kínába!” mondatok és fújolások közepette szeretnének leszállítani ázsiai embereket, közbelépnétek? Szerintem jóérzésű illető képtelen végignézni egy efféle jelenetet,...
Mindenki azt hallgat , még az ovis is és szerintem csökkenti a fejlődésben és a világban történő dolgok megértésében.
Van egy válaszoló, eddig azt hittem, egy kb. 12-14 éves lány, de kiderült egy hozzászólásából, hogy fiú(!), aki rendszeresen félrevezető választ ad a nők egészsége témában feltett kérdésekre. Azt írja, amit a kérdező hallani akar, hogy nincs semmi baja, ne aggódjon. Ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!