Meg tudná nekem magyarázni ezt valaki? Milyen cáfolatotok van erre, itt van tehát az igazság? (többi lent)
https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0
úgy gondolom, hogy nem polus váltásra van lehetőség,
gizát tehát új nevén, AZ IDŐ KÖZPONTJÁNAK NEVEZHETJÜK?
ha azt nézzük giza van a világ közepén, és ő méri az időt...
Egy elfeledet globális civilizácó létezet, ami eltünk. És ami figyelmeztetni akar minket hogy újra megtörténhet velünk is!
lehetséges ez?
mire akar mutatni, az idegenek eljövetelére?
miért titkolják, a kínai piramisok titkait?
Egyszerűen hihetetlen
1# Ne a kedvéért nézd meg hanem hogy művelődjél és igen érdemes rászánni az időt mert nagyon jó ismeretterjesztő film !
Kérdező !
Ezt hogy "figyelmeztetni akar" nem tudom miből szűrted le semmi ilyen nincs benne . A piramisokat Atlantisz árja idegen lakói építették, mivel az "archaikus egyiptom" atlantiszi gyarmat volt, itt rejtették el a Pusztulás után a Birodalom legfőbb spirituális és egyéb értékeit a Feljegyzések Csarnokában .
"mire akar mutatni, az idegenek eljövetelére?"
Ilyen sincs benne, csak arról az elméletről van szó, hogy a főpapok egyfajta spirituális rituálékat gyakoroltak Gízában, és a piramisok ebben kulcsszerepet játszottak .
"miért titkolják, a kínai piramisok titkait? "
Na ezt én se nagyon értem, lehet azért mert olyan tudásra bukkantak bennük amit a kínai kormány szeretne kisajátítani .
A piramisokat úgynevezett beavatási célból, tehát szerintem is spirituális gyakorlatok miatt építették az atlantisziak, emellett fontos szerepük volt és van energetikai szempontból is. Érdemes az Orion-rejtélyre is odafigyelni, mert nem véletlen, hogy a három leghíresebb piramis, tehát a gízaiak éppen az Orion-hármascsillaggal egybevágóan helyezkednek el.
A kínai piramisról én is tudok, szerintem is az Anna által említett ok, vagy valami hasonló miatt nem hallunk róla.
1,
Igen muszáj!
Persze csak ha hozzá akarsz szólni! De nem muszáj.:)
Am ez a téma soha nem is volt vita a kutatók közt!
Max csak látszólag!
Ezt is érdemes megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=dmxyeQLd5_8
De nem muszáj!:)
"1# Ne a kedvéért nézd meg hanem hogy művelődjél és igen érdemes rászánni az időt mert nagyon jó ismeretterjesztő film !"
A "nagyon jó"-val nem vitatkozok, mert ez szubjektív, de hogy ismeretterjesztő.. hagyjuk már. Spekuláció-halmaz óriási logikai lyukakkal, áltudományos marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!