Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti mit kérdeznétek egy földönk...

Ti mit kérdeznétek egy földönkívülitől?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció tagjai eljutnak ide. Ti mit kérdeznétek tőlük, ha kapcsolatba kerülnétek velük?

Én azt kérdezném, hogy az ő társadalmukban létezik-e szegénység, nyomor, nélkülözés. Korruptak-e? Milyen társadalmi és politikai berendezkedésük van?

2014. máj. 15. 14:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én azt kérdezném, hogy hogyan lehet egyik bolygóról a másikra eljutni percek alatt? és hány lakott bolygó van a világegyetemben? miként teremthetnénk világbékét az univerzum valóban végtelen? :D
2014. máj. 15. 16:05
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát megmondanám nekik hogy semmilyen körülmények között ne fedjek fel magukat az egész emberiseg előtt mert akkor egy jó kis háború lenne.Mert ügye az amcsik rájuk fognak hogy veszélyesek és megtámadnak majd minket(mint pl ahogy Japán az amcsikat meg ahogyan a gonosz irak,afganisztán terrorizal mindenkit stb...)
2014. máj. 15. 16:05
 13/26 anonim válasza:
100%
2014. máj. 15. 16:06
 14/26 Laylah ***** válasza:
89%
Én azt kérdezném, mit gondolnak az emberről, mint fajról, és van-e valami javaslatuk arra, hogy javítsunk a hibáinkon, valamint ha birtokában vannak olyan technikáknak, amelyek földi vonatkozásban környezetkímélőnek számítanak, megosztanák-e velünk.
2014. máj. 15. 16:11
 15/26 anonim ***** válasza:

"Ehhez elég, ha Zoltánkvantumfizikussal elbeszélgetsz, nem kell alien hozzá. Gratulálok egyébként, elég messzire jutottál a kezdeti gabonakőr taposástól:)"

nemelfogult!

Már akkor is érdekelt az atomfizika , mikor a 80as, 90es években gravíroztam a búzatáblákban.

de most van rá időm, kicsit kutakodni és tanulgatni a témában.

ezt megfejeltem még az űrtannal és csillagászattal, és tudod mivel író is vagyok, ez nagyon jól jön az írott szövegeimhez, ebben a témában!

2014. máj. 15. 16:30
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Rendesek az ápolók? Nem unalmas a gumiszoba? mióta tetszik bolondnak lenni?

Én ezeket kérdezném.

2014. máj. 15. 16:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Mivel úgy nézem, hogy mindig ugyan azokat kérdeznék meg, vagy nagyon hasonlókat, ezért én első körben az építészetükről, szerkezeteikről, használt anyagaikról és településeik szerkezetéről kérdezném őket. Ha már a többi kérdésre tudjuk a választ.
2014. máj. 15. 19:19
 18/26 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy szerinte hányadikán van elseje.
2014. máj. 15. 21:34
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyok agyhalott így semmit sem kérdeznék.
2014. máj. 15. 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Lenne kedved, velem járni?

28/F

2014. máj. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!