Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ezotéria » UFO észlelések

A kérdés

Az ember nem a Földről származiki? Fejelett hüllőszerű idegenek manipulálták a DNS-ünket?

Gondolkodtál-e már azon, kedves olvasó, hogy miért viselünk ruhát, miért kell laknunk valahol? Azért, mert a Föld idegen hely számunkra? Vagy nagyon meleg van, vagy hideg van, vagy túl száraz az éghajlat, vagy túl nedves stb. Mint köztudott, az ember önmagában életképtelen, ha születése után az anyja elhagyná, hamarosan elpusztulna. Akkor is erre a sorsra jutna, ha meztelenül kellene élnie, nem rakhatna tüzet, nem húzhatná meg magát valamilyen barlangban, sátorban, lakban. Azonban nemcsak mi, emberek vagyunk idegenek, hanem a többi élőlény is. Erről a Földről nem való senki, se ember, se állat, se növény. Minden ide lett hozva, vagy itt lett alkotva.


Az emberiség 90%-a krónikus betegségekben szenved, gerincfájással küzdünk és a szülés is gyötrelmes, míg az állatoknál ezek nem találhatóak meg. Miért lehet ez?


Az idők folyamán azonban mindennek alkalmazkodnia kellett a környezetéhez, ez a folyamatos változás, fejlődés az evolúció. Mivel nem tiszta a genetikánk, hanem ember-hüllő keverék, ezért nagyon sokszor saját magunkkal is ellentétbe kerülünk. Például az agyunk is kétfelé van osztva, két féltekére. A két rész önállóan is képes elvégezni a tevékenységét. Ha az egyik féltekét valamilyen sérülés éri, a másik képes átvenni a szerepét. Azonban a két félteke között sincs béke, megy a harc az agyban, hogy melyik rész domináljon, melyik legyen az erősebb. Sajnos nincs béke még a testünkben sem. Ez a világegyetemben nagyon ritka jelenség, talán nincs is még egy ilyen alkotás — mint az ember — az egész univerzumban. Ha úgy vesszük, különlegesek vagyunk. Ezért is érdeklődnek olyan sokan irántunk az idegen lények közülA hüllő származásra utal az ember születési folyamatának kezdete. Amikor az embrió az anya méhében fejlődni kezd, 2-3 hetes korára még nincs neme. Beindul a szikkeringés, amely a vérkeringés elődje. Elindul az arc fejlődése, a fej két oldalán kopoltyúív alakul ki, majd a farok rész is kifejlődik. Ebben az állapotban az emberi magzat még hüllőre emlékeztet. Ez nyilván nem véletlen, mivel az alap DNS a hüllőktől származik. A tudomány ezt azzal próbálja magyarázni, hogy az embrió végigmegy a törzsfejlődés valamennyi szakaszán. Ez nem így van! A fejlődés kezdetén hüllő alakot ölt, majd fokozatosan emberi vonások, szervek kezdenek kialakulni.Úgy tűnik számomra, hogy egy magasan fejlett hüllő faj genetikai módosításai lennénk, akik nem innen származnak. Mit gondolsz? 2015. ápr. 21. 18:50  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4 5

Húú, de ráérsz, ecsém!

Még erre a sok hablaty szövegre is volt időd?

unalmas a délután mi?A válasz 79%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/45Időpont 2015. ápr. 21. 19:05 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Az állításaid tele vannak biológiai ellentmondásokkal. Nagyon úgy tűnik, hogy az ember, vagy az állatvilág anatómiájával sem vagy tisztában. Előbb talán azokat kellene megismerni, és kevesebb ufós híroldalt olvasgatni.

A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/45Időpont 2015. ápr. 21. 20:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ozmium42 nevű felhasználó válasza:

A hüllők is a Földről származnak, Zoltán.


[link]A válasz 87%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/45Időpont 2015. ápr. 21. 20:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Állítólag egy üstökössel vagy aszteroidával érkezett néhány sejt a világűrből, olvastam tavaly valahol...

A válasz 62%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/45Időpont 2015. ápr. 21. 21:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
qwertyu nevű felhasználó válasza:

A kérdésedből látszik, hogy tanultál biológiát, de vagy túl sok időd van, vagy kíváncsi vagy okosabbnál okosabb emberek válaszára:) Na nekem is van most, szóval tessék:

Hogy miért viselünk ruhát? Mert az ősember rájött, hogy tud készíteni ilyet, és így nem fázik(ha megnézel mondjuk egy kutyát, az is bebújik a takaró alá, csak készíteni nem tud). Viszont így már kevesebb szükség volt a saját "melegítő berendezésünkre", így visszafejlődött. Mert ha nem kell minek pazaroljon erre energiát a szervezet.

Kiskorban az ember életképtelen. Ez igaz. De ha megnézel egy viszonylag fejlettem életformát, ez náluk is így van... Úgymond nincs idő a születésige ezt elérni. Az ember ráadásul sok ideig igényli ezt a szülői támogatást. Ennek oka, mint te is említetted a viszonylag nagy és fejlett agy.

Ha most kiraknál egy embert a "rideg" környezetbe, van rá esélye, hogy nem élné túl, persze. De ezt nem csak ez a gyíkember teória magyarázhatja. Eléggé elkényelmesedetten élünk itt. Megvan minden amire szükségünk van, így nem kell annyira(általában) nélkülöznünk. Egy átlag ember elfelejtette( meg sem tanulta?) ezeket a technikákat amivel túl tud élni. Gyakori a monoton munkavégzés. Van aki egész nap a monitor előtt görnyed. Ez magyarázhatja a gerincproblémákat is. Vagy nézhetjük a genetika oldaláról is. Olyan szinten áll a gyógyítási tudásunk, hogy ki van lőve a természetes szelekció. Mindenféle rendellenességel(tehát egy eredeti környezetben éléshez negatív tulajdonságokkal bíró)született gyerekek is életben maradnak. Nekik sem tökéletes már a génállományuk, és ezt tovább is örökítik gyerekeiknek, akik a másik szülőtől is örökölhetnek még hozzá. Itt a kérdés, hogy miért nem haltunk még ki. Ennek oka lehet(persze, csak ha eltekintünk a gyíkemberek segítségétől), hogy "túl vagyunk biztosítva". Pl van két agyféltekénk, amiből egy is el tudja végezni többé- kevésbé a feladatát. No de itt miért nincs béke? Nem hallottam még olyanról, hogy valaki egyik nap jobb, majd két nappal később balkezesen ébredt volna.

"ha úgy vesszük különlegesek vagyunk"-->ezt annyiban érzem igaznak, hogy az ember az egyetlen bizonyítottan létező faj, aki érti ezt a fogalmat. Különlegesnek érezzük magunkat, ki akarunk törni a tömegből. Tehát különlegesek vagyunk.

Ezt az utolsó bekezdést kifejthetnéd bővebben, ha van időd(ha már kisregényt írtam Neked:)) Mit értesz az alatt, hogy 2-3 hetes korában nincs neme? A nemi szervek 9 hetesen kezdenek fejlődni, ha jól tudom, de már megtermékenyüléskor megvan a kromoszomális nem(XX/XY).

Szikkeringés pipa, kopoltyúív pipa.

Lehet,hogy téged hüllőre emlékeztet, de...ez nem feltétlen azt jelenti, hogy hüllőktől származunk.

A tudomány tényleg olyasmivel magyaráz, mint írtad, de annak inkább az a lényege, hogy a LEGFONTOSABB(nem valamennyi)állomáson megy végig. És ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ma egy hüllő vagy majd egy kis idővel később már emberszabású majom, majd visszahúzódik a szőröd, és kész is...

Remélem nem írtam túl nagy hülyeségeket, de nyugtat a tudat, hogy ilyen hosszú választ nem sokan olvasnak végig.:) Ha igen, meg majd csak megcáfol valaki.

19L(ezt muszáj volt ideírnom, mert a legrandomabb kérdéseknél is ott van, és szerintem vicces ott, ahol teljesen irreleváns.bocsi:))A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/45Időpont 2015. ápr. 21. 21:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Sci-finek esetleg szódával elmenne, ha ezt az elméletet nem olvastam volna már már ufóhívő oldalon is. Nyilván nem fogják megmodnani az ufóhívők a tutit a sok biológus és genetikus ellenében.

A válasz 75%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/45Időpont 2015. ápr. 21. 22:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:

Nem. A mozgás pedig nagyon jó gyógyszer. Illetve a lóbalzsam, és izületvédő készítmények pl. arthro guard is jó. Idegi fájdalomra pedig Milgamma-N.


Kedves qwertyu:D

Ez már majdnem teljes válasz volt, de azt még kihagytad, hogy szűz vagy-e vagy sem ill. hogy szingli vagy-e? :PA válasz 28%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/45Időpont 2015. ápr. 22. 01:07 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hm, lehet hogy Zoli beszerzett egy helyesírás ellenőrzőt? Mindenesetre a kérdés már volt kb. fél éve és már akkor is csak röhögni lehetett rajta.

A válasz 68%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/45Időpont 2015. ápr. 22. 08:26 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Sexparaszt nevű felhasználó válasza:

Most kezded újra? http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6058..

A válasz 70%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/45Időpont 2015. ápr. 22. 09:11 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90

Mivel töröltetted a rajtad enyhe elmebajt vízionáló választ, ezért részletesen:


Gondolkodtál-e már azon, kedves olvasó, hogy miért viselünk ruhát, miért kell laknunk valahol?

Nem, de ruhát elsősorban hőtartási és védelmi, másodsorban pedig erkölcsi és divat-megfontolásból. A valahol lakás pedig segít a gyűjtött javakat megtartani, meg persze véd az időjárási sajátosságok ellen.


Azért, mert a Föld idegen hely számunkra?

Ennyi erővel minden idegen hely számunkra ami nem anyaméh, de te ott is bele tudnál kötni valamibe.


Vagy nagyon meleg van, vagy hideg van, vagy túl száraz az éghajlat, vagy túl nedves stb.

Ez így nem igaz, vannak átmenetek.Mint köztudott, az ember önmagában életképtelen, ha születése után az anyja elhagyná, hamarosan elpusztulna.

És ebből mit szűrsz le?


Akkor is erre a sorsra jutna, ha meztelenül kellene élnie, nem rakhatna tüzet, nem húzhatná meg magát valamilyen barlangban, sátorban, lakban.

Régen úgy éltünk mégse haltunk ki, nyilván ha a civilizált embert kiragadod a környezetéből és visszaráncigálod az evolúciós lépcsőn akkor azt nem fogja bírni.Azonban nemcsak mi, emberek vagyunk idegenek, hanem a többi élőlény is.

Ez így nettó hülyeség.


Erről a Földről nem való senki, se ember, se állat, se növény. Minden ide lett hozva, vagy itt lett alkotva.

Bizonyíték?


Az emberiség 90%-a krónikus betegségekben szenved, gerincfájással küzdünk és a szülés is gyötrelmes, míg az állatoknál ezek nem találhatóak meg. Miért lehet ez?

Mi nem található meg az állatoknál? :D Mindegyik egészséges és teleportációval szül.


Az idők folyamán azonban mindennek alkalmazkodnia kellett a környezetéhez, ez a folyamatos változás, fejlődés az evolúció.

Nem vitatom, bár eddig inkább ellentmondtál az evolúciónak.Mivel nem tiszta a genetikánk, hanem ember-hüllő keverék, ezért nagyon sokszor saját magunkkal is ellentétbe kerülünk.

Ennél tovább nem vagyok hajlandó olvasni. Hihetetlen az az arrogancia, amivel hajmeresztő dolgokat kész tényként állítasz be, bármiféle bizonyítási kényszer nélkül.A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 9%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/45Időpont 2015. ápr. 22. 10:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Ha egy átlagos ember egy nap megpillantana egy ufót akkor mi történne vele?
Tényleg ha az ember sokat gondol az ufokra és nagyon akar velük találkozni megjelenek este? És akkor el rabolnak?
Ha nem lenne semmi akadálya annak, hogy az ember találkozhasson a földönkívüliekkel, csupán a puszta AKARAT, ti akarnátok találkozni velük?
Találhatók valahol olyan erotikus írások, filmek, amikben ember és földönkívüli szeretkezik?
Ti mit gondoltok erről? Lehet, hogy tényleg nem egy sima ember? Többi lent.
Felhívott egy rokonom, beszélgettünk, majd rázendített, hogy szerinte a puli a Vénuszról származik. Ledöbbentem, mert nem viccelt. Létezik ilyen hülye ember?

Kérdések az Ezotéria rovatbólKérdések az UFO észlelések rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!