Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves pasinak mennyi esélye van?

Az elsővel teljesen egyetértek
Szintén 16/L

19 vagyok és nem fogok még egyszer egy 25+os férfival együtt lenni. (Akkor is azért egyeztem bele, mert hazudott a koráról jó sokáig)
A lényeg, hogy azért nem, mert nagyon más szinten vagyunk. Hosszabb távon nem működik. 20-27 körüli anyuka meg nem akarok lenni.
Én már rég elmúltam 20 éves, de akkoriban volt egy-két idősebb férfi, aki udvarolt volna. Az volt a baj, hogy csak irodalmi-történelmi-művészeti kérdésekről tudtunk beszélgetni, de engem más dolgok is lázba hoztak akkoriban, amiről a 30-35 éves korosztálynak lövése nem volt. Emellett valahogy mindig érződött a korkülönbség, hogy én még egy csomó olyan dolgot nem éltem át, amiken ők már rég túl voltak.
Meg hát, imádtam - még most is imádok - táncolni, de egy sokkal idősebb férfit elrángatni bulizni, pláne, hogy a barátaimmal együtt szórakozni, teljesen kizárt volt.
Ha találni szeretnél egy jóval fiatalabb partner, nem lehetetlen, de hogy az mennyire lesz őszinte, és mind két félnek kielégítő, az egészen más kérdés.
Az előttem szólok jól leírták a helyzetet, teljesen egyetértek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!