Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenben szeretem, de utálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenben szeretem, de utálom a múltját, hogy kezeljem magamban ezt?

Figyelt kérdés
DAMONA C-VITAMIN+D3+CINK RETARD TABLETTA

Sziasztok,


Próbálom rövidre fogni, és kérlek ne bántsátok a szereplőket. Abban kérem a tanácsotokat, hogy ezt hogy kezeljem, volt e már ilyenben részetek és mit tettetek?


31 éves nővel ismerkedek 27-ként.

Nagyon gyorsan kerültünk egymáshoz közel, és szex után szóbajött az elköteleződés, és kérdezett, hogy én szerintem ő kihez kötődik most.

Leblokkoltam. Mondom na kihez?

Visszakérdez hogy na szerinted? Most komolyan szerinted mégis kihez? Néz rám.

Azt feleltem, hogy eddig olyan esetet éltem meg, hogy hiába a csók, meg a szex, a másik eddig mindig képes volt kikacsintgatni az elején, ezért az van bennem, hogy biztos nem köteleződnek el a felek ennyitől mégha vàgyom is rá, mivel nem ismersz, érthető ha hozzàm még nem.

Azt felelte, hogy persze így érthető.

De őt megnyugtatom, feltöltöm, eddig ilyet még nem élt meg, orált se élvezte előttem még, nálam meg kifejezetten imádja ahogy bánok vele. Nagyon rendes vagyok vele, olyan más vagyok neki, a szemeimmel is hatással vagyok rá, olykor zavarban van mint egy kislány. Szeretkezéskor szemből ölembe vettem, közben ölelem és csókoltam miközben a hajába túrtam, és eddig soha senki nem akart még így vele lenni, ilyen intim pózban.


Kérdeztem, hogy miket élt meg eddig.

Eleinte nem akarta, de aztán elmesélte hogy volt egy több mint 5 eves kapcsolata amiben bántották őt fizikailag és félt szakítani.

Szakítás után meg nem akart komolyat, félt elköteleződni, nem akart csalódni, ezért csak külföldiekre utazott, hogy aztán soha többé ne lássa őket. Nem mondott számot, de ahogy mesélt több mint 10partner lehetett. Azt mondja ő egyezett ebbe bele, úgyhogy ezt nem élte meg kihasználásnak.

Mondom szerintem ez egy védelmi mechanizmus, hogy

ne érezze szarul magát.

Bólogat hogy áh nem, ő gondolta, hogy nem akar elköteleződni. Magamban gondoltam, persze, miért is ismernéd el... nehezebb lenne feldolgozni és szembe nézni ezzel, hogy kiszolgáltatta magát vadidegeneknek, akik csak egy lyuknak nézték.

Volt, hogy annyira sokat itatták, hogy 2vel is volt egyszerre... és mikor ezt elmesélte, hozzàmbújva mondja hogy annyira örül nekem, és hogy ezeket elmesélheti, és hogy nem bántom. Ugye az exeimet se bántottam? Ugye sosem fogom őt bántani?


Egyszerre megható volt és felbaszott, hogy ennek tette ki magát, és férfiak ezt kihasználták.

Később szóbajön hogy engem mi izgat, és mondja, hogy bármit megtenne értem, felvesz olyan ruhát, úgy festi a haját, bármi.

Ha akarom, harmadiknak jöhet mégegy lány is. Kérdezem, ezt hogy? Mert férfiakat izgatja ez a dolog.

Kérdeztem hogy te képes lennél hagyni, hogy mással is legyek? Azt feleli, ha igazán azt szeretném, elfogadja.

Mondom kösz nem, én 1v1 birtokló vagyok, csak rád akarnék fókuszálni.

Közben folyamatosan simogat, puszil, bújik hozzám. Majd elutazhatnék vele a családjához 1-2 hétre-mondja.


Másnap reggel hozza a kajákat, ad falatokat a számba, simogat, puszilgat, elhalmoz, nagyon gondoskodó. Amikor elindulnék, öleléskor elhaló hangon mondja, hogy hiányozni fogok neki.


Röviden ennyi.

Ti már éltetek meg hasonló helyzetet? Hogy kezelnétek?

Amikor vele vagyok, megnyugtat, de ha távol, feszültté tesz ha eszembe jutnak ezek. Nem tudom mi tévő legyek. Az is stresszel, hogyha egy nő sok partneren van túl, nehezebben tud majd elköteleződni, könnyebben félrelép. (Van erre tudományos magyarázat, statisztika) és ettől is tartok, hogy ez miként fogja a párosunkat befolyásolni.

Köszönöm előre is a segítőkész válaszaitokat!


febr. 22. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogadd el a múltját. Azt mondta, hogy beleegyezett a szexbe, mármint a bántalmazó kapcsolat után. Szerintem egy felnőtt nőnek annyi pasival van joga szexelni, amennyivel csak akar, hogyha beleegyezik és jó neki.
febr. 22. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Szegény nő.
febr. 22. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom a múltját neki kell tudni kezelnie és feldolgoznia. A kérdés inkább az, hogy képes vagy-e elfogadni és szeretni őt ezzel együtt is.
febr. 22. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

"Magamban gondoltam, persze, miért is ismernéd el... nehezebb lenne feldolgozni és szembe nézni ezzel, hogy kiszolgáltatta magát vadidegeneknek, akik csak egy lyuknak nézték"

Az a variáció tényleg nem lehetséges, hogy esetleg valóban élvezte a szexet és akarta is😂

31 éves nőről beszélünk, ilyen korban a 10 partner közel sem sok..

De azért szép dolog, hogy 27 éves visszamaradott p*csként minden nő csak egy lyuk, aki szexuális életet él:)

febr. 22. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Nálam olvasás közben folyamatosan szóltak a vész-szirénák, hogy borderline!!! Ciki, nem ciki én a helyedben kihasználnám a két lányos felállást majd útjára engedném a hölgyet. Persze utána azonnal név és cím változtatás...
febr. 22. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia

Ahogy az 5-ös mondja, nekem is gyanús, hogy nem stimmel a lány, szüleivel főleg az apjával biztos nem volt egészséges, teljesértékű a kapcsolata, illetve más téren is traumatizált lehet pl előző kapcsolata miatt, az ilyennek gyakran változtatnak magukon, műtét, tetkó, orr pc stb.


Ami meg a 4-est illeti, megmosolyogtató amikor egy primitív a másikra mutogat, hogy visszamaradott :D Nagy felvilágosult korunkban még mindig vannak olyanok, akik nem képesek utánaolvasni, tanulni a női és a férfi pszichéről, szexualitás megélésének különbségeiről és ugyanannak veszi a két nemet. Meg a szövegértéssel is gondok vannak úgy látom, mert nem arról volt szó, hogyha szexuális életet él, akkor egyenlő egy lyukkal. Egy kötődő lány bántalmazó fájdalmas kapcsolat után, új kapcsolatoktól félve inkább csak olyanokra megy akiket soha többé nem lát, hogy ne kelljen szembe találkoznia velük többé, ezt a vak is látja, hogy nem egészséges hozzáállás. Meg ott van még az is hogy intimebb pózt vagy orált sem adtak neki rendesen. Ha leszarják a másikat ha csak dugni akarnak a férfiak, akkor hanyagolják el azokat a gesztusokat. De persze igazad lehet, az a férfi csak nem néz lyuknak, aki csak kutyában megdug aztán lelép.


Lehet erőltetni ezt a szabadosságot, "szexuális élet élés = számtalan emberrel dugsz meggondolatlanul" dolgot, lehet erőltetni azt hogy a férfi = nővel, de a természettel, az emberi lelkivilág működésével mennek szembe, a statisztikáról és tudományos megállapításokról nem is beszélve. Lehet mindennap mekis kaját enni, de meglesz majd a nyoma, csak ez a lelkeden. De lehet én is visszamaradott vagyok, mert még olvasok és következetesen gondolkozok:D


Ami meg a kérdést illeti. Amiatt is lehetsz feszült, mert ha komolyan akarod vele, biztos akarsz majd családot vele, és akkor kérdés lesz a gyerek nevelése, milyen elvek mentén fogtok nevelni. Ha ezt megtudjátok beszélni, hogy mit hogy képzeltek el a jövőben együtt, akkor nem olyan gáz szerintem, mert látszik hogy odavan érted, mintha ilyenre várt már. Hagyj egy kicsi időt magatoknak, ha látszik benne az elköteleződési vágy, hogy komolyan gondolja veled, akkor oké. Ha felmerül benne a múltbéli mintázat, rutin ismétlésének vágya, akkor baljós a dolog. Ne rohanjatok az a lényeg.

febr. 22. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

#6 "nem stimmel a lány, szüleivel főleg az apjával biztos nem volt egészséges, teljesértékű a kapcsolata"

Aki ezzel a sablonos szarsággal jön, annak instant nem számít a véleménye, ne haragudj:)

Arról ne is beszéljünk, hogy ezt egy gyakori kérdéseken írt kérdésből szűrted le, ahol még csak nemis a lány írt magáról.

Olvasgass egy kicsit többet, egyenlőre nem vállt be.

febr. 22. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A borderline-nak utánanéztem, vannak átfedések, de nem vagyok pszichiáter.

Amúgy az apja megcsalta az anyját majd korán meg is halt, nem volt a lány mellett sokat, az anyja meg sokszor korlátozta és túlfegyelmezte. Orrpiercingje nincs, de tetkója és műtött melle van, és még akar magán változtatni.

Meg mesélte, hogy egyik másik férfihoz nagyon sokat kellett innia, hogy el tudja fogadni a közelségét.

De lehet én is visszamaradott vagyok és ez a normális.


De amúgy igen, erre akartam kihegyezni a hangsúlyt, hogy mellettem tapasztalt meg olyan dolgokat, mint amit több mint 10 férfinél nem. De persze lehet nem lyukra mentek, csak egyik sem simogatta, adott rendes orált, vette ölbe, stb csak megdugta. Ha ez visszamaradottság, látni ebben a felszínes kapcsolódást, csak lyukramenést, akkor az vagyok.

Meg mesélte, hogy ő általában csukott szemmel van, de nálam ki merte nyitni közben.


Szóbajött az orgazmusa, és azt mondja azt hiszi elment. Mondom akkor tutira nem mentél el, mert azt nem hinni kell.

Szóval az orgazmusát se ismeri rendesen, biztos a sok odaadó partner foglalkozott ezzel. De nem lyukra mentek :D egyéjszakásra menő férfiaknál ez kizárt.


A 2 csajos felállást nem akarom kihasználni nála, meg aztán olyan lennék, mint amit maga mögött akarna hagyni, egy kaland nem komoly dolog. Nem tudnék utána ő rá komolyan tekinteni. Szeretném komolyan venni, emiatt vannak / voltak aggodalmaim.

Adok magunknak időt, a jelenben minden szuper vele. Ha igazán szeretem, akkor elfogadom őt.

febr. 22. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Csodalatos ahogy vegig egy lyuknak emlegeted a baratnod.

Meg csodalatosabb, hogy annak a 10 pasinak a szegenysegi bizonyitvanya, hogy csak b*szni kepesek, semmi masra nem hasznalhatoak, es ezert a baratnod dobnad el

febr. 22. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ is.

Nem tekintek rá lyukként, de attól még kimondom, hogy mások hogy tekintettek rá, nem szépítem.

Viszont ez jobban ütött, hogy "ezért a barátnőd dobnád el". Az eddig meséltek alapján ilyenért eldobni őt az olyan lenne, mintha kapott eddig is elég pofont, és még erre büntetném is azzal, hogy lelépek, és ezzel én is csak lyukként kezelném azok után hogy így megnyílt nekem. Ahelyett hogy szeretettel és elfogadással lennék felé, hogy most már itt vagyok és menjünk közösen tovább, mert nekem többet jelent ő.

Ez tényleg gyerekes lenne tőlem.

febr. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!