Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy nő?

Te csak egy hulye vagy, akit le tud huzni. Lehet masok is tamogatjak, annyi idiota van beloletek, akik konkretan a nagy semmire fizetnek a noknek. Nem azt mondom, hogy elvarhato cserebe barmi, mert rohadtul nem, szabad akaratbol penzelik oket es van aki tenyleg csak dumalni akar (nem sokan, de vannak), a nonek semmi kotelessege nincs iranyotokba.
De ha neked ennyi nem eleg, akkor szakitsd meg vele a kapcsolatot es kesz, nyilvanvalo, hogy az egvilagon semmit nem akar toled, ha lekopsz, felszabadul egy kis ideje amire talal helyetted masikat, ennyi.

Nem akar kapcsolatot, csak élvezi, hogy ennyi pasit tud hülyíteni, és mindenkit kihasznál, akit csak lehet.
A saját érdekedben hagyd a nőt, ebből semmi se lesz, csak pazarolod az időd, az energiát, és a pénzed. De nem fogsz jól kijönni belőle. Minél előbb lezárod, annál kevesebb a veszteség, annál jobb.

Akkor hasznájam ki én is őt? Észrevétlenül vegyem vissza azokat a dolgokat amiket neki adtam?
Baromira rossz érzés. Én nem keresek jól. Gyujtottem neki hogy vegyek neki egy nagyobb értékű dolgot majdnem fél millios amit ő nagyon szeretett volna. Ez mellett a többi dolgokról ne is beszéljünk. Nagyon rosszul ez esik ez nekem. De nem csak ez, hanem az hogy semmit nem értékel, és jött ment pasikkal flörtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!