Rossz néven veszitek, ha kijavítanak, hogy valamit másképp kell mondani?
A párom román, és angliában ismertük meg egymást. Eleinte csak angolul beszélgettünk, aztán az utóbbi évben lassan magyarul is, kb 70-30 arányban. Ő maga mondta, hogy szeretne megtanulni magyarul, én pedig szívesen tanítgattam.
Tegnap azt mondta nekem, hogy jó szagom van - erre azt válaszoltam, hogy szaga a sz@rnak van, nekem illatom van. Erre megsértődött, hogy mindig kijavítom, és úgy duzzog, hogy csak románul beszél. Ha hozzászólok, akkor románul válaszol, amit persze nem értek, majd azt mondja, hogy tanuljak meg én románul.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6
Neked illatod van kedves. Az más. 🤭😊

válasza:

válasza:

válasza:Először: a duzzogása eléggé gyerekes.
Másodszor: kedvesebben is kijavíthattad volna.
Harmadszor: ha ő hajlandó szenvedni a magyarral, akkor te is nyugodtan nekiállhatnál a románnak.😉
Kapcsolódó kérdések:
Ha van valakinek párja az motiváltabb lesz az élet minden területén, de ekkor ez a mozgásra is igaz, nem?
Nem csak ezen az oldalon, Reddit, Index fórum stb, valahogy mindenki egyből semmi bajozza, meg odáig van azokért a csajokért, akik 21 éves fejjel többes szexbe belemennek, meg 20+ pasival voltak már, anál stb és mindenki csak nevetve legyint arra, hogy amúgy az...
Van egy srác aki tetszik, beszélgetünk egy ideje, de csak barátok vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy neki milyen lányok jönnek be, és a következő hármat mondta: alacsony, barna szem, barna haj. Csak ezt a 3 külső jegyet említette, semmi olyasmit például, hogy legyen...
Akármilyen fajtát. Minden jöhet.
Bevallom kicsit szomorú vagyok. Volt egy férfival egy rövid ideig tartó kalandom, ahol mindössze egyszer le is feküdtünk egymással (többi alkalommal más volt). Nagyon bonyolult az egész. Nekem ő onnantól kezdve tetszett, hogy elsőre találkoztunk. Nyilván akkor még...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!