Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingolás miért akkora ügy?
Ja, még azt kell sajnálni, meg szegényke ne kerüljön kellemetlen helyzetbe, akinek nincs gerince...
Logikus...
Én sem értem...
Nyilván kellemetlen és csúnya dolog, de fel nem fogom, hogy az emberek miért rugóznak annyit rajta.
Mert egy jellemtelen, gyáva dolog.
Nem hiszem, hogy valaki annyira nem képes, hogy egy nyomorult mondatot írjon ("Bocs, de nem akarom ezt" pl.).
Igen, a ghosting csúnya és rossz dolog, de az hogy egyesek ennyire mellre szívják, csakis a hatalmas egójukról szól.
(És nem, ettől még nincs rendben, ha szó nélkül lelép valaki.)
Pont az a baj, hogy de, van kérdés. Ha teszem azt előző este a randin csatak részegre ittam magam és az ölébe hánytam és utána ghostol, akkor értem, tudom, hogy miért, nincs kérdés. Levonom a tanulságot, hogy egy fasz vagyok és az élet megy tovább.
De ha nem történt semmi rendkívüli, a másik egyszerűen csak eltűnik, akkor tele lesz az ember kérdésekkel, hogy mi történt, mit rontottam el, én voltam-e a hibás, az én döntésem, tetteim miatt ment el, vagy az ő életében történt valami. Ez a bizonytalanság ami kiborítja az embereket, nem az, hogy az adott kapcsolat nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!