Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatnál nem kényelmesebb egyedül élni és eljárni kefélni?
Amiről te írsz az szexkapcsolat
A párkapcsolat viszont nemcsak a szexről szól Nem kötelező, van akinek nincs rá igénye
Mivel olyan nőt nem találtam, akivel párkapcsolatot el tudtam volna képzelni, kb így élek, ahogy leírtad.
De ezek nem alkalmi, hanem hosszabb kapcsolatok, közös programokkal, együtt töltött idővel.
Amerikában "divat" a mingli kapcsolat, ami azt jelenti hogy két ember elkötelezett párkapcsolatban van egymással, nem csalják meg egymást, programokat szerveznek egymással stb, de nem költöznek össze, mindenki a saját lakásában él, külön kasszán vannak. És így leélnek hosszú éveket, évtizedeket is.
Ez az életmód lassan elkezd ide is beszivárogni, mert sokan nem szeretnének (sokan nem is tudnak) napi szinten a másikhoz igazodni.
Azt már mindenki döntse el hogy neki ez szimpatikus életmód vagy sem.
#3:
Kicsit ellentmondásos amit írsz!
Ha ezek hosszabb kapcsolatok nálad, akkor az már párkapcsolat, nem?
"Mivel olyan nőt nem találtam, akivel párkapcsolatot el tudtam volna képzelni"
Szerintem te az összeköltözést nem tudtad volna elképzelni?! Mert ha te állításod szerint "hosszabb kapcsolatokban vagy", akkor az a nő joggal gondolhatja hogy az már párkapcsolat aminél előbb vagy utóbb lesz szintlépés (összeköltözés). De ezek szerint nem lett. Nem baj az csak ne legyen hitegetve a másik fél, hogy majd lesz....
Mert sajnos egyre több az olyan ember (nem mindenki) aki csak a szex és a gondoskodás miatt hitegeti a másikat hogy komoly a kapcsolat, idővel lesz szintlépés..... aztán esze ágában sincs változtatni a szingli életén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!