Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondod a csávónak hogy semmi érzéke a nőkhöz miért sértődnek be?
Nem lehetünk őszinték?
Szegény, sose fog becsajozni. Volt már párja de valszeg az is ugyanolyan bénácska volt.
Se nem helyes se nem fiatal már. Közel 50.
Lényeg, hogy nálam is próbálkozott de én megmondtam neki a véleményem, próbáltam kedvesen azért közölni. Erre írta, hogy nem is ismerem eléggé és látt rajta, hogy besértődött.
Egyszerűen nincsen érzéke a nőkhöz, nem tudja, hogy taszító ha állandóan irogat, ha átküld valami vicceset az kvára nem az, egyszerűen untat, semmi izgalmas nincs a beszélgetésben ami tüzet csiholna és hasonlók.
Szerintem te is megsértődnél, ha kapnál egy olyan mondatot, hogy semmi érzéked a férfiakhoz. De minimum rosszul esne.
Ilyenkor szerintem okosabb, ha megtartod magadnak a véleményedet, mert ezzel semmilyen szinten sem segítettél a másiknak.
Azért, mert egy igazi lúzer.
Egy értelmes ember tanul a kritikából, és igyekszik változtatni magán.
Én pl. rákérdezek bizonyos csajoknál, hogy miért rontottam el, és örülök, ha választ kapok.
Ez a csóka azonban egy senki, valószínűleg olyan, mint (egy régi) haverom. Őt utoljára kb. 10 éve láttam nővel, de az is csúnyácska volt. Azóta semmi. Ő se fog soha becsajozni.
Én ezt a havert azóta ignorálom, senkiháziakkal nem foglalkozom.
Visszatérve arra, akiről a kérdés szól: ne foglalkozz vele, tilsd le.
És jól tetted, hogy megmondtad neki az igazat.
Sose fogja megtalálni.
Ne szépítsünk: vannak reménytelen esetek.
Akinek közel az 50-hez nem megy a csajozás, annak már nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!