Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk a barátnőm?
Ez elsőnek tök jól hangzik, viszont ha szexre kerül a sor, alig bírom 5 percig vele.. nagyon kínos, mert más lányokkal simán ment 20-30 percig is, de ő tényleg annyira szűk, hogy már 2 perc után koncentrálnom kell, hogy ne menjek el, valamint bizonyos pózokban kb nem is tudok vele szexelni, mert szinte rögtön elsülök. Nyilván 5 perc alatt nem elégül ki a barátnőm, szóval frusztráló már ez a helyzet nagyon, pedig előtte orálisan rengeteget kényeztetem. Az utóbbi időben direkt megkértem, hogy ő engemet ne, de így se nagyon megy tovább 5-6 percnél. Ráadásul meg vagyok őrülve ezért a nőért, állandóan kanos vagyok a közelében, már attól feláll ha rám néz, vagy csak megérint. Gondolom ez sem segít a helyzeten. Nagyon szégyellem magam, azt hiheti valami gyorstüzelő vagyok, pedig ez eddig kicsit sem volt rám jellemző. EDDIG.
Erre a helyzetre van valami megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!