Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme olyannal lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.

okt. 25. 14:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
61%
Jelenthet drága simán, de igazam van. Túlságosan is beképzelt vagy, elvárod, hogy minden pasi teperj én. Leírtad, hoogy figyelmes, fizeti a programokat. És te állod a csekket? Hercegnő aranyásó ak tűnsz a butább csoportból mert az ex neked az Atya Úristen mert körbenyalt, de az mellékes, hogy már vége. :DDD
okt. 25. 14:34
 12/103 A kérdező kommentje:

“ Írja meg napi 10x, hogy szeret , hogy odáig van érted? Vagy kérdezze meg minden nap ugyanazt?”

Te kommunikáltál már olyannal, akivel megvolt az összhang? Az úgy néz ki, hogy napközben történik veletek ez-az, megosztjátok egymással, képeket küldtök vagy random cikkeket, reeleket, amit épp érdekesnek találtok, normál esetben ez teljesen gördülékenyen megy és nem csak annyiból áll, hogy “jó reggelt hogy aludtál?” meg “jó éjt aludj jól”, mert ez egy idő után kva unalmas lesz. Úgy meg nem lehet egy gördülékeny kommunikációt fenntartani, hogy leírok valamit aztán 5 óra múlva reagál rá. Ennyi erővel minek csetelgetni.

És én se azt mondom, hogy 0-24-ben írogatni kéne, de ugyebár létezik arany középút…

okt. 25. 14:39
 13/103 A kérdező kommentje:

11-es

Ha kommunikálni a pároddal nálad már hercegnő bánásmód, akkor nálad van túl alacsonyan a léc, nem nálam túl magasan. Elég szar kapcsolataid lehettek eddig, ha neked ez már istennői bánásmóddal ér fel😆

okt. 25. 14:41
 14/103 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten zavarna, ha munka közben óránként irkálnom kellene.
okt. 25. 14:43
 15/103 A kérdező kommentje:

14-es

Mit dolgozol?

okt. 25. 14:45
 16/103 anonim ***** válasza:
81%

12:

"Te kommunikáltál már olyannal, akivel megvolt az összhang? Az úgy néz ki, hogy napközben történik veletek ez-az, megosztjátok egymással, képeket küldtök vagy random cikkeket, reeleket, amit épp érdekesnek találtok, normál esetben ez teljesen gördülékenyen megy és nem csak annyiból áll, hogy “jó reggelt hogy aludtál?” meg “jó éjt aludj jól”, mert ez egy idő után kva unalmas lesz. Úgy meg nem lehet egy gördülékeny kommunikációt fenntartani, hogy leírok valamit aztán 5 óra múlva reagál rá. Ennyi erővel minek csetelgetni."

Nem nem így néz ki. Az összhang személyesen derül ki face to face, hétköznapi helyzetekben, hétköznapi problémákkal. Ez semmit sem jelent, mert lehet a valóságban el sem tudtok normálisan beszélgetni. Ha nincsen miről beszélgetni, majd beszélgettek máskor, nem kell küldözgetni folyton valamit, nem múlik semmi azon, hogy mi a véleménye vagy hogy viccesnek találja-e. Nem ettől lesz jó kapcsolatod, ez nagyon gyerekesen hangzik, bocsi.

okt. 25. 14:46
 17/103 anonim ***** válasza:
86%

"Várom még azok válaszát, akik kapcsolatban vannak, keveset csetelgetnek, DE működik köztük a dolog hosszú ideje."

Jelen. 9 éve együtt, tervezzük az esküvőt, nagyon jó a kapcsolatunk.

Napközben chatelni leginkább csak akkor szoktunk, ha van valami ami nem várhat estig, pl. melyikünk mit vegyen hazafele a boltban, ilyesmik. (Meg mellette ritkán átdobunk egymásnak egy-egy mémet, ha napközben látunk egy jót. Most visszanézve a beszélgetésünk, 3 hete volt ilyen utoljára. :D )

okt. 25. 14:47
 18/103 anonim ***** válasza:
70%

"...eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet..."

Neked is kéne fizetni ugyanúgy, neked is meg kéne hívni, neked is kéne rá írni elsőként és nem elvárni, hogy elhalmozzon a figyelmével minden lehetséges téren! Egyoldalú ez az ismerkedés hiszen nem raksz bele csak ülsz és várod, hogy teperjen. Ugyan miért erőltetné meg magát! De ami a legrosszabb, hogy még rá kérdezni se mersz, itt kérdezősködsz, hogy mi van! Őt kérdezd meg!!! Vagy ha nem tetszik, hogy nem mászik négykézláb mint az exed akkor offold ki!!!

okt. 25. 14:48
 19/103 A kérdező kommentje:

16-os

Ez hogy vág egybe az én helyzetemmel? Mi már réges rég túl vagyunk sok személyes találkozón. Hidd el minket már nem fenyeget az a veszély, amiről te írsz xD

okt. 25. 14:48
 20/103 anonim ***** válasza:
100%
Én is jelentkezem. 1 éves kapcsolat, jövőre össze fogunk költözni. Napi 2-4 mémcsere, kb, meg fontos dolgok megbeszélése, amikor nem várhatnak, azt' csókolom. És jobb a kapcsolatunk, mint sok 24/7 prünnyögőnek.
okt. 25. 14:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!