Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?
Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?
Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.
37
Bizony nem ismerem a műszakos munkát, ennél szerencsére jobb életem van😉
Délutános, éjszakas nálad szóba se jöhet, vagy szabadnap. No komment. XD
Együtt vagytok eleget, ír neked naponta, kifizet mindent egyedül és mégse jó. DOBD KI! Majd talál tőled jobbat még te is hozzád valót. Ennyi.
Azt sehogyse értem, hogy a videók küldözgetése mióta jelenti azt, hogy összhangban vagytok amikor helló megbeszélni nem mered vele, hogy hiányzik neked a reelezgetés.
Nem tudsz vele még beszélgetni se platformok bevonása nélkül. Randin is a reelezgetés megy amikor melletted ül? xD
42
Volt már 40 éves cégvezető pasim is, érdekes ő is mindig vissza tudott írni kb. 5 percenként, pedig biztos elfoglaltabb volt nálad :D
44
Igen ez is benne van a pakliban. Ezért született meg bennem a kérdés.
46
Hát magas pozikban nem szokás műszakozni…
Fúbazz, próbáltam empatikusan állni a kérdezőhöz és normálisan válaszolni, de már bánom.
Ha ennyire tökéletes az életed akkor minek panaszkodsz? Élvezd a szipiszupi életed, vagy dobd ki a pasit és keress olyat aki marhára ráér reelseket küldözgetni egész nap. Nem lehet nehéz ilyet találnod, hiszen a környezetedben soha senkinek nincs semmi dolga….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!