Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme olyannal lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme olyannal lenni, aki rendszeresen órákig nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedek valakivel, illetve már eléggé úgy néz ki, hogy együtt vagyunk. Heti párszor találkozunk, mindig szupi programokra visz, amiket ő fizet, jön értem kocsival stb, figyelmes meg minden, de a köztes időben alig van kontakt. Napi pár üzenet és ennyi. Nekem ez baromi fura, az exem kb. folyton írogatott vagy hívogatott napközben. Az a baj, hogy ez engem folyton gyomorgörccsel tölt el, mert idegeskedek, hogy “most akkor mi van? Már nem érdeklem? Van valakije?” Létezik olyan, aki ennyire nem igényli a talikon kívüli dumálást? Feleslegesen idegeskedek vagy totál jogos?

Mielőtt azzal jönnétek, hogy ne akaszkodjak rá és kössem le magam valamivel, nagyon tartalmas életem van, munka mellett sokat sportolok, sok barátom van, akikkel találkozgatok, intézem a dolgaimat, ettől független nekem több kontaktra van igényem.

okt. 25. 14:15
 71/103 A kérdező kommentje:

69

De már leírták többen is, hogy nekik pl. nincs igényük sok írogatásra, akkor ez nem feltétlen rossz jel. Nem fogom csak emiatt kidobni, ha egyébként minden más klappol.

okt. 25. 15:36
 72/103 anonim ***** válasza:
86%

42

"Volt már 40 éves cégvezető pasim is, érdekes ő is mindig vissza tudott írni kb. 5 percenként, pedig biztos elfoglaltabb volt nálad :D"

Már miért lenne a cégvezető elfoglaltabb? Pont hogy ő tud írni összevissza, max a beosztottjai nem tudnak. Vagy olyan nem tud akinek kis cége van nem az a szerezzünk pénzt a nagy semmiből csak az arcunkkal fajta.

okt. 25. 15:39
 73/103 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem mások véleményére kéne adnod hanem eldönteni magadtól, hogy kevés, vagy elég a napi kontaktus.
okt. 25. 15:41
 74/103 A kérdező kommentje:

72

Ja a cégvezetőnek soha semmi dolga…nem voltál még cégvezető, maradjunk annyiban.

okt. 25. 15:41
 75/103 A kérdező kommentje:

73

Azt én tudom, hogy nekem kevés, de csak mert egy dolog nem stimmel a szerkezetben még nem muszáj az egészet eldobni, különben kereshetnék minden második héten új pasit🤣

okt. 25. 15:46
 76/103 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem kérdezz rá, hogy őt zavarja-e, hogy annyit írsz neki egy nap, hogy neki erre van-e igénye, mert nem akarnád zavarni őt.

Ennyi. A kommentelőkkel meg ne foglalkozz, itt mindenkinek (főleg nőknek) leveszik a fejét...

okt. 25. 15:48
 77/103 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen esetben fölöslegesen tetted fel a kérdést.
okt. 25. 15:48
 78/103 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azt vallom hogyha rá KELL kérdezni, hogy miért nem ír többet, vagy egyáltalán együtt vagytok-e akkor megette az egészet a fene. #77
okt. 25. 15:52
 79/103 anonim ***** válasza:
86%
Jöjjél össze egy nyakszakállú, elhízott kockával, aki 24/7 a gép előtt tesped, és ötpercenként rádír. Probléma megoldva.
okt. 25. 15:53
 80/103 anonim ***** válasza:
70%
72: Cégcezetője lehetsz valami Mucsaröcsögei KKV-nak, semmit nem jelent, amit írt. Nem nagy cucc, én is ismerkedtem nálam idősebb nőkkel, na és akkor? Csak provokálja magát mert unatkozik, a kérdés kiírásától számítva lehet kemény 3 órája nem írt semmit a pali. Én szakítanék vele.😂
okt. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!