Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi ismerős iránt hirtelen erős vágyat érezni a semmiből: előfordult már veletek?
Olyanok válaszát várom, akikkel már előfordult. Pl. hirtelen vonzónak találtad a mosolyát, kellemesnek az illatát vagy a hangját stb
Volt valami fejlemény utána? Mióta ismerted az illetőt? Férfi vagy nő vagy?
Szerintem előfordulhat ilyen, ha korábban nagyon bele voltál zúgva valakibe, de nem léptél, ő sem és valahogy elúszott a lehetőség kettőtök között. Ismerősök maradtatok azóta is, de semmi több. Aztán benned van ez a “vajon mi lehetett volna” érzés azóta is.
Nekem legalábbis ilyen eseten volt.
Sokáig bele voltam zúgva egy munkatársba, de nem lehetett volna köztünk semmi, mert ő a felettesem volt. Aztán közben másfelé ment mindenki, nem dolgozunk már együtt, de néha eszembe jut és érzem ezt a “mi lehetett volna” ha összejövünk érzést. A vonzalom megvolt, de nem éltünk vele.
Ha úgy alakulna, hogy lehetne a jövőben valami még akkor simán lehet ilyenkor esélye az embereknek még.
Talán..
De ez veszélyes. Azt jelenti.valami nagyon mem stimmel. Próbálj kimozdulni és új embereket megismerni.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy akit X ideje ismerek és ezen idő alatt nem történt köztünk semmi,arra nem igazán fogok tudni màsképpen nézni...
Nekem ha tetszett valaki,az màr a kezdet kezdetén felkeltette az érdeklődésemet,az első tíz percben kb.
Nekem van valaki, aki mindig is tetszett, de folyton valami nő volt körülötte, plusz nem is lett volna valószínűleg esélyem nála, mert vagy 13 kilóval több voltam, mint most, meg a körülmények sem voltak adottak, inkább csak a távolból állítottam meg, hogy amúgy ő egy jó pasi.
Időről időre azért összefutottunk, és mindig valahogy egy kicsit hatással volt rám, de semmi több.
Legutóbb kicsit több mint egy éve, hogy megint összefutottunk és akkor fordult valami, de már megint kapcsolatban volt, így nem léptem felé (nem ismerkedek kapcsolatban élő emberrel, ez nálam már elvi kérdés).
Most nem tudom, mi a helyzet, de azt tudom, hogy valami vonz benne és nem hagy nyugodni, ha meglátom. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy szerintem akkor lehet vonzó egy amúgy csak ismerősi szinten lévő ember számunkra, ha már eleve vonzó volt, az első pár találkozás alkalmával, csak mondjuk akkor ennek nem voltunk a tudatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!