Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél 20 évvel idősebb férfivel?
Figyelt kérdés
Igen érdekből, mindkettőnk javára. Neki segítség kell,mozgásában korlátozott, én meg egyedül élek. Lassan 5 éve vagyok egyedül és nem találok rendes korombeli férfit. Ráadásul egy tanyán élek, lehetőség sincs találni valakit.okt. 25. 18:15
2/19 anonim válasza:
Gyere fel Pestre aztán találsz.
Ha összefutsz velem, akkor még albérlet miatt se kell aggódnod, mert saját a lakásom ;)
3/19 anonim válasza:
Nem. De te attól nyugodtan tedd meg. Majd csak akkor mit csinálsz ha jön a herceg és nem hagyhatod el a pasast mert tőle függsz, vagy a hercegnek nem fogsz kelleni mert haszonleső vagy.
4/19 A kérdező kommentje:
Ezt mire érted?
okt. 25. 18:22
5/19 A kérdező kommentje:
Független vagyok anyagilag! Sajátban élek, autóm, motorom, munkám, pénzem is van. De nagyon nem szeretném már egyedűl élni az életem.
okt. 25. 18:23
6/19 anonim válasza:
És akkor inkább leszel érdekkapcsolatban? Az mivel jobb? Ugyanúgy üres lesz az életed!
7/19 anonim válasza:
De ez részedről milyen érdek? "Mindkettőnk javára". Mi lenne neked a jó abban hogy egy ilyen terhet a nyakadba veszel? Kiszolgálni egy rozzant vénembert a bajaival. Ennél az örök egyedüllét is jobb. Csak én nem értem? 😵💫
9/19 anonim válasza:
Persze.Majd otthagyod, mikor lesz jobb.A férfiak is ezt csinálják.
10/19 anonim válasza:
3
Honnan veszed, hogy a pasi pénze kell neki. Nem arról írt. Szerencsétlen incel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!