Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem úgy párt találni hogy sohasem akarom elveszteni a szűzességemet?
Figyelt kérdés
19/lánymárc. 6. 10:08
11/54 A kérdező kommentje:
*bszták bocsi elirtam
márc. 6. 10:35
12/54 A kérdező kommentje:
#8 felnőtt vagyok, és akármennyi éves is leszek akkor sem fogom akarni
márc. 6. 10:37
13/54 anonim 

válasza:

És mi az oka ennek, hogy minden egyéb formáját a szexnek elfogadod, csak pont a behatolást nem?
14/54 A kérdező kommentje:
Az hogy nem akarom? Mert undorodok tőle
márc. 6. 10:41
15/54 anonim 

válasza:

"még popsiba sem engedtem senkinek sem"
És amúgy engednéd, ha a pasi ezt szeretné?
16/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom...lehet hogy engedném ha ő akarja
márc. 6. 10:42
17/54 anonim 

válasza:

10: Ha volt orál szex vagy petting nem fog mindenki szűznek tekinteni ha nem zavar. Mert ez nem olyan dolog, ami rá van írva a homlokodra amúgy sem, nőlj már fel végre. Nem fog ez tetszeni olyannak, aki szűz lányt akar magának feleségnek. Ennyi erővel már legyen behatolás is, ha már minden más volt. Hogy ekkora zsákbamacskát áruljon valaki...
18/54 anonim 

válasza:

Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de merre laksz? Milyen pasival ismerkednél szívesen?
19/54 anonim 

válasza:

Van, csak saj os rotka az ilyen. 😟 Én pont azzal kinlódoo, hogy minden nő elnézést a kifejezésére, de fa**t akar csak, nem pedig pár. Üdítő az ilyen kivétel, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!