Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg segít, ha valaki társat keres és elképzeli hogyan érezné magát, ha már meglenne?

Erősen ezo-rovat jellegűek lettek a hozzászólások.
No, mondom, h mire jó ez az álomba ringatom-magam-dolog.
1, kevesebb feszkó amiatt, h egyedül vagy és, h nem kellesz senkinek.
2, végre szereted önmagad, habár másra manifesztálod ezt a szerepet.
A feszkó csökkenése miatt némiképp lazább lehet az ember fiának, leányának viselkedése, ami javítja a kapcsolatteremtő kézségeket.
Et voilá, eljutottunk a rejtély megoldásához.
Kaphatom a scooby-snack-et?

Nekem akkor jött be két jó kapcsolat is,amikor nem érdekelt az egész már.Beleuntam az ismerkedésbe, csak magammal foglalkoztam, átnéztem lényegében mindenkin.
Aki érdeklődött,azt pedig igyekeztem lebeszélni,hogy nálam jobbat érdemel.Pont ez az illető lett évekre a párom,egyébként mindenben olyan volt,akit elképzeltem, csak jóval fiatalabb.
De nem tartok plusz párnát,fogkefét otthon, pedig jó pár éve ismét egyedül vagyok. Mondjuk úgy, megszoktam,ahogy idősebb lettem pedig mint magam,mint mások felé igényesebb is. Értékelem az énidőt és az értelmet,a kultúrát.Nem a testiség a fő.
F

A gondolatok teremtő erejűek, tehát célszerűbb a pozitív gondolkodás. Lehet benne hinni, vagy nem.😏
A siker érdekében pedig sikerességet kell kifelé mutatni folyamatosan.

Ezoterikus téma mert agykontrollról van szó, elhitetted magaddal, hogy már abban az állapotban vagy amiben szeretnél és a vonzás törvénye szerint el is éred. Viszont van egy kis gond ami nem más, hogy ha nem veszed észre, hogy az áhított cél előtted van akkor nem értél el az egészel semmit, de úgy sem ha hiába van előtted te elrontod. Az egész energiáról, rezgésekről szól hiszen minden élőlény, sőt tárgynak vibrálása, vagy energia rezgése van. És ha te azt sugárzod kifelé, hogy te szerencsétlen vagy az is leszel mivel az agyad elhiszi meg úgyis fogsz viselkedni és körbe-körbe ugyanaz lesz még nem változtatsz magadon.
Tényleg bele kell magad élni, de nem görcsösen, tudatalatt kételkedni benne mert nem fog sikerülni. Viszont a pozitív gondolkodás nagyon jót tesz még akkor is ha nem tudod teljesen át programozni az agyad. Tehát jó ötlet én is szoktam meditálni, hogy legalább nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyek.

15-ös mondja: "A siker érdekében pedig sikerességet kell kifelé mutatni folyamatosan."
Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában vagy a saját értékeidnek és az elért eredményeidnek.
Ez jó hozzáállás mindenhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!