Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges nők! Miért próbáljátok meg a netes társkereső platformokon "elsumákolni" a szemüvegességeteket? Például van fent 5 képed, abból csak a 4. képen vagy szemüvegben és fogalmam sincs ebből, hogy folyamatosan hordod vagy kontaktlencsés vagy.
Olyannal is találkoztam, akinek mondjuk 4 képe van, a profilképén nincs szemüvegben, a 2. képen sem, a 3. képen igen és a 4. képen meg a feje tetejére van rakva egy szemüveg, de nem lehet eldönteni, hogy az egy sima szemüveg vagy pedig egy napszemüveg, mert a fények miatt úgy tűnik, mintha egy kicsit sötétebb lenne a lencse, de nem egészen annyira, mintha napszemüveg lenne.
Szerintem aki folyamatosan hord szemüveget, ILLENE a profilképén szemüvegben lennie és nem rejtegetni a szemüvegességét, mert vannak férfiak, akiknek nem tetszenek a szemüveges nők és vannak olyan férfiak, akiket ez nem zavar. Én őszinte leszek, nekem általában nem jönnek be a szemüveges nők, de azért volt már jónéhány, aki szemüvegben is tetszett.
Amúgy én rá szoktam ilyen 5-ből csak 1, esetleg 2 képen szemüveges a csaj esetekben kérdezni, hogy te amúgy kontaktlencsés vagy? Csak azért kérdezem, mert csak 1 (vagy 2) képen vagy szemüvegben. Aztán ilyenkor válaszol, hogy nem kontaktelencsés és utána már nem nagyon érdeklődik, nem érdekli, ha elhal a beszélgetés.
Huhh, hát nem számítottam ennyi feldúlt válaszra. :D
Egyszerűen nem tehetek róla, hogy nekem nem tetszenek a szemüveges nők, ez van. Ha mondjuk csak kocsivezetéshez veszi fel vagy ha egyetemista, csak egyetemi órákon, hogy lássa rendesen a táblát, ez teljesen más tészta.
De nekem nem tetszik egy olyan nő, aki kb. egész nap szemüvegben van.
Tudom, én is sokaktól hallottam már, hogy a szemüveg öltöztet és hogy sok embernek jobban áll, mint ha nem lenne rajta szemüveg, ezzel én nem nagyon értek egyet, szerintem ez irtó ritka, ha valaki jobban néz ki szemüvegben mint anélkül.
A szemüveg tulajdonképpen egy "látószerkezet", amit az arcra illesztenek. Nem igazán hiszek abban, hogy valaki jobban néz ki egy "fejre illesztett látószerkezettel", mint anélkül, ez nagyon-nagyon ritka.
Kérdeztétek páran, hogy ha összejövök egy csajjal, aki nem szemüveges, aztán x év múlva az lesz, akkor kidobom-e? Természetesen NEM szakítanék vele emiatt.
Én csak azt szeretném, hogy egy társkeresős profilból lehessen eldönteni azt, hogy az adott nő milyen gyakran hord szemüveget. Ha valaki a profilképén szemüvegben van, akkor abból tudni lehet, hogy szinte biztosan egész nap hordja. Viszont ha mondjuk van 5 képe, abból csak a 4. vagy 5. képen szemüveges és randin megjelenik szemüvegben (ráadásul az arca sem igazán hasonlít a fotókon lévő arcára), az más tészta.
Nem hinném, hogy elmebeteg lennék, amiért nem tetszenek a szemüveges nők.
A tetkós és piercinges nők sem tetszenek. Tudom, hogy a szemüvegesség más tészta, nem tehet róla, ha kb. egész nap hordania kell, de nekem nem tetszenek, ennyi.

Felteszel egy debil kérdést, és utána csodálkozol, hogy "feldúlt" válaszokat kapsz. Szerintem inkább ne ismerkedj, mindenki jobban jár...
Amúgy teljesen korrekt válaszokat kaptál, tényleg kalap le azok előtt, akik hajlandóak voltak egyáltalán választ írni neked.

21. S ha elromlik a barátnőd látása, akkor mi lesz? Csomóan később lesznek szeművegesek
Amúgy meg a tetkós nők se tetszenek, akkor nagyobb bajban vagy, olyan értelemben, hkgy ha olyan helyen vam a tetkó, ami ruhától nem látszik, akkor azt meg pláne nem látod egy képen 😅
23/23, írtam a 21-es kommentemben, hogy:
"Kérdeztétek páran, hogy ha összejövök egy csajjal, aki nem szemüveges, aztán x év múlva az lesz, akkor kidobom-e? Természetesen NEM szakítanék vele emiatt."

Felvállalni??? Te beteg vagy, kérdező.
Amúgy csak úgy méltatlankodj, hgoy neked is kellhet akár már holnap is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!