Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés során mi volt a legnagyobb hazugság amivel találkoztál vagy amit te mondtál magadról?

Figyelt kérdés
Barátkozás, párkapcsolat, bármilyen célú ismerkedésről legyen szó. Vagy egy egyszerű levelezésről akár.

márc. 26. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Sose hazudok. Ha nem akarom kimondani az igazat, akkor inkább nem mondok semmit, de soha nem hazudok.
márc. 26. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Társkeresés céljából ismerkedtem egy férfival, aki képtelen volt egyenesen, őszintén megmondani, hogy nem egymást keressük, helyette ghostolt, végül az én megkeresésemre előrukkolt egy kamu szöveggel, hogy mekkora bajban van most, meg minden, és jelenleg nem tud ismerkedéssel foglalkozni. Ezt akkor még el is hittem, sajnáltam is, hogy így alakult, mert szimpatikusnak tűnt,csak utána lebukott, hogy de, simán ismerkedik továbbra is...
márc. 26. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Egyedülálló, 27 éves férfival ismerkedtem, az egyik platformon. Nem voltak képei, privátban küldött néhányat. Találkoztunk hónapig. Barátait bemutatta, hétvégén elutaztunk kikapcsolódni, ilyesmi. Már érezhető volt, hogy mi lassan “kapcsolat” státuszban vagyunk.

Random a facebook bedobott a “kit ismerhetek”-ben egy ugyanolyan vezetéknevű nőt, mint a férfi. Csak kíváncsiságból kattintottam rá. A férfi felesége volt. 8 vagy 9 éve voltak együtt, friss házasok voltak, a nő babát várt.

Mondanom sem kell, azonnal tiltottam mindenhonnan.

1 éve, de még nem dolgoztam fel.

márc. 26. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Engem is sokáig ámított egy 18 éves lány (én is 18 vagyok). Online ismerkedtünk meg, majd azt állította, hogy egy hét múlva végleg elhagyja az országot, mert a szüleivel Amerikába költözik. Jelenleg – elmondása szerint – az unokatestvérénél él itt. Meghívott, hogy menjek ki vele, én pedig azt mondtam, hogy utánamennék. Erre viszont letiltott. Biztosan kamu volt.

18/f

márc. 26. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta az egyik randipartnerem, hogy 180 cm magas.

Őszintén, nem tudom, mit gondolt, de mindegy is. Odajött egy 164 magas férfi (én 170 vagyok), majd csodálkozott, hogy miért fordulok meg és megyek el onnét.

Ez valami ritka szánalmas dolog - mit gondolt, nem derül ki, hogy alacsonyabb nálam?

márc. 26. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt az a tipikus eset, ahol a nő túlsúlyos volt, de társkeresőn, csak közeli képei voltak az arcáról, azok is feljavítva, hogy soványnak tűnjön.

Soha nem említette, hogy túlsúlyos, vagy hogy gond lehet e az alakjával, én meg ok nélkül nem kérdeztem rá. Aztán mikor fb-re váltottunk, találtam pár, nem is régi képet képet, ahol látszott az alkata, hogy az arca is amúgy pufi. Konkrétan mintha egy teljesen más személy lett volna.

Aztán volt egy távkapcsolatom, akit szintén neten ismertem meg. Rengeteget hazudott. Pl elment egy buliba és letagadta, hogy az exe ott van. Vagy hogy a barátai drogoznak, vagy hogy ő miket csinált. Rengeteg szépet mondott nekem, de a tettei teljesen mást mutattak.

Megígérte, hogy teljesen őszinte lesz velem, majd a fentiek derültek ki.

Azt mondta, hogy sose bántana meg, mégis megtette.

Azt mondta, hogy hűséges lesz, mégsem volt az (ezt beismerte).

Azt mondta, hogy annyira fontos vagyok neki és annyira jól találunk, hogy ha csak le nem tiltom, ő mindennap írni fog.

Ezután meg konkrétan szakított velem és többet nem irt :))

Rengeteg ilyent tudnék mesélni, hisz csak ilyenben volt részem, de a többi már nem netes.

U.I. én sosem hazudtam, sem neten, sem élőben... lehet ezért nem megy nekem a dolog :)

ápr. 1. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!